Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ozana 3
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Crivățului, zona Ozana, Sеctor 3, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Gura Crivățului, zona Ozana, Sеctor 3, București
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift1 pasager
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–91 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Ozana 3” se află situat pe strada Drumul Gura Grivătului, la sectorul 3 municipiului București.

Descrierea cartierului și zonei de amplasare

Fiind amplasat într-o zonă nouă a sectorului 3 din București, Complexul locativ oferă locatarilor mult confort și accesibilitate către școli, grădinițe, magazine și supermarket-uri. Precum și este acces rapid până la Bulevardul Theodor Pallady și Bdul. 1 Decembrie pe unde circulă mult transport în comun până la toate zonele Bucureștiului și sunt stații de Metrou.

În acest cartier funcționează destul de multe instituții de învățământ și educaționale: Școlile Gimnaziale nr. 149 și nr. 116, Școala primară nr. 82 și nr. 92, Grădinițele de copii nr. 211, nr. 160 și nr. 232, Colegiul Tehnic Costin D. Nenițescu.

Pentru cumpărături sunt așa marketuri: Lidl, Mega Image, Penny Market, hipermarketurile Auchan și Jumbo, magazinele Metro, JUSK și Decathlon, Centrul Comercial Iris Titan.

O sală de sport, Parcul Titanii, fast food-ul McDonald’s, cafenele și diverse restaurante se află destul de aproape de acest Complex Rezidențial.

Și nu departe de bloc este un Oficiu Poștal, o policlinică și Secția de Poliție.

Distanța de la Complexul locativ până la stația de Metrou Nicolae Teclu este de 1,3 km și se poate de ajuns pe jos în maxim 16 minute. Până în centrul capitalei (până la Piața Unirii) se parcurge o distanță de 8,2 km. Gara de Nord se află la 11,6 km de la acest blocul locativ. Aeroportul Internațional Băneasa este situat la o distanță de - 16,1 km, iar Aeroportul internațional Henri Coandă la – 24,4 km.

Structura și tehnologia construcției complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Ozana 3” reprezintă blocuri simpatice de apartamente, care sunt construite cu un regim mic de înălțime și dispun de un Subsol plus un Parter și plus 4 Etaje locative.

Structura de rezistență a imobilelor este construită în baza stâlpilor, diafragmelor și grinzilor din beton armat de cea mai bună calitate, cu plăci separate. Umplutura închiderilor exterioare este realizată din cărămidă tip Porotherm. Și din astfel de cărămidă sunt zidiți și pereții interiori între apartamente și compartimentările acestora. Din exterior fațada blocurilor locative este acoperită cu un sistem de anvelopare termică de ultima generație cu grosimea de 10 cm și stratul de finisare este cu tencuială decorativă.

Câte un lift panoramic este instalat în fiecare bloc locativ.

Complexul are instalat sistemul de interfon.

Autotransportul rezidenților poate fi parcat la parcarea subterană și la locurile de parcare terestre. La subsol sunt organizate și boxe.

Descrierea unităților locative

În fiecare bloc locativ sunt construite câte un număr total de 30 de unități locative, fiind amplasate câte 6 apartamente la fiecare etaj: câte 5 garsoniere, 15 apartamente cu două camere și câte 10 apartamente cu trei camere. Toate locuințele sunt proiectate și construite spațioase și luminoase, cu scheme confortabile și logic gândite. Toate unitățile locative sunt finisate cu materiale de cea mai bună calitate: tâmplăria instalată este cu profil PVC de la Rehau cu geam cu acoperire low-e, ușile interioare sunt foarte calitative iar ușa instalată la intrare este din metal și are un nivel ridicat de securitate. Tavanele și pereții sunt prelucrați și finisați cu vopsea și faianță. Pardoselile sunt turnate și acoperite cu gresie și parchet.

Camerele de baie sunt dotate cu cele mai moderne obiecte sanitare.

Locuințele de predau cumpărătorilor branșate la toate utilitățile sectorului 3 și au instalate contoare individuale pentru consumul gazelor, curentului electric și sunt apometre.

Sistemul de încălzire este autonom prin centrale termice individuale montate în fiecare apartament, precum și sunt instalate și calorifere.

Pentru mai multe detalii și amănuntedespre apartamentele din ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Ozana 3”, suprafața și compartimentările acestora, disponibilitatea și despre toate metodele de achitare și achiziționare direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al „Star Construct”.

Acest proiect mai este numit și Star Rezidential Ozana 3.

Unde se află Ozana 3?

Drumul Gura Crivățului, zona Ozana, Sеctor 3, București.

Termen de finalizare Ozana 3?

– în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ozana 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ozana 3 din București?

Dezvoltătorul Ozana 3 este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC