Previzualizare foto – fotografie originală aici

W Pablo Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Gura Putnei, 45C, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Gura Putnei, 45C, București (blocul)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

W Pablo Residence pe hartă București

str. Drumul Gura Putnei, 45C, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizona de relaxare si spatiu verde
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament 24kw
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente44 apartamente
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare situate la demisol
🟧 Regim inalțime D+P+5E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje la alegerea clientului, materiale de calitate superioara

Despre ansamblu rezidențial

În zona Pallady se află prezentat noul complex locativ „W Pablo Residence”, unde sunt realizate apartamente confortabile într-un bloc locativ modern și atractiv.

Beneficiile proiectului

 • Foarte confortabil localizat, la liniște, verdeață și lângă o mulțime de puncte comerciale
 • Apartamentele beneficiază de balcoane sau terase mari
 • Locuințe complet finisate cu finisaje prezentate la alegerea cumpărătorilor
 • Sistem cu interfon
 • Parcare privată

Amplasament

Complexul locativ „W Pablo Residence” este prezentat în sectorul 3 al capitalei, care se consideră ca unul din cele mai înverzite. Blocul de locuințe este realizat pe strada Drumul Gura Putnei, la numărul 45C, zona Pallady, orașul București. Pentru a vedea localizarea pe hartă, vă invităm pe pagina web Korter.ro.

Vecini și puncte importante din proximitate

 • La numai un kilometru față de locuințele noi se află Parcul Teilor.
 • Magazine și supermarketuri din zonă: Mega Image (170 m), Profi (500 m), Carrefour Market (600 m), Profi-City (750 m), Leroy Merlin(1,1 km), Kaufland (1,2 km), LIDL (1,4 km), Metro (2 km), Jumbo (2 km), Decathlon (2 km), XXXLutz (2 km), Dedeman (2 km), Pepco (2 km), JYSK (2,1 km), Auchan (2,2 km), IKEA (2,3 km).
 • Școli și organizații de educație: Grădinița Nr. 68 (1 km), Școala Gimnazială Nr. 116 (1,1 km), Grădinița Nr. 160 (1,2 km), Școala Gimnazială Nr. 82 (1,4 km), Școala Gimnazială Nr. 149 (1,5 km), centrul de zi Micul Prin (1,6 km), la o distanță de 2,2 km – 2,3 km se află Școala Particulară Bucharest Christian Academy, este Grădinița Spectrum și Liceul Internațional de Informatică.
 • Sport: complexul sportiv Titan se află la doar 1,1 km de la complexul locativ și Infinity Sport Arena este la 2,4 km.
 • Pe o rază de până la maxim 2,3 km funcționează următoarele puncte de relaxare, restaurante și cafenele: Gemenii Pizza, Ava Grill, Coffe House by Pablo Caffe , 5 to go, Casa Luminița, Nași și finii grătar, McDonald’s, IKEA Restaurant, KFC, Dinner Food.
 • Medicină: la 1,2 km de la locuințe funcționează farmacia Help Net, policlinica Kiru Care se găsește la 1,5 km, Medcenter Clinica Titan (1,7 km), farmacia Dr. Max (2,2 km).
 • Bănci: UniCredit Bank (2 km), BCR (2,2 km), Banca Transilvania (2,2 km).

Localizarea imobilului are o mare importanță pentru viața noastră și pentru confortul membrilor de familie și anume de localizare mult depinde și prețul locuinței căutate. Vă invităm să vedeți pe pagina Korter.ro și alte imobile noi oferite în vânzare direct de la dezvoltatori, ce sunt accesibile în această zonă.

Transport în comun și locuri importante cu distanțe

 • La 1,1 km de la blocul locativ se află Stația de Metrou Nicolae Teclu;
 • Sunt de parcurs 2,1 km până la Stația de Metrou 1 Decembrie 1918;
 • În 18 minute pe jos se ajunge până la stația de tramvaie cu liniile 19, 27, 40;
 • 20 de minute pietonal până la stația de autobuze cu linia 111;
 • Până la Piața Uniri București este o distanță de 9,4 km;
 • Gara de Nord din capitală este la 12,9 km;
 • Sunt 16,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa;
 • Sunt 27,4 km de parcurs până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”.

Caracteristica proiectului imobiliar

Proiectul locativ „W Pablo Residence” este prezentat pe piața imobilelor noi din capitală cu un bloc rezidențial de un aspect elegant, modern și atractiv. Imobilul nou este realizat cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 5 Etaje. Pozele proiectului se află prezentate pe site-ul Korter.ro, unde cu drag vă invităm. Blocul de apartamente este realizat pe cadre din beton armat cu pereți din cărămidă, care sunt fiabil izolați termic pe partea exterioară. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil pvc și geam termopan. În bloc instalat este lift sigur, de ultimă generație. În curtea blocului locativ sunt amenajate spații de relaxare și sunt plantate zone verzi. Locurile de parcare din complexul rezidențial sunt prevăzute la demisolul clădirii.

Descrierea apartamentelor

Blocul locativ „W Pablo Residence” este conceput cu 44 de unități locative. Disponibile în vânzare sunt apartamente de tip Studio, garsoniere duble și apartamente mai mari cu 2, 3 și cu 4 camere, suprafețele cărora variază între 39,59 mp și 173,46 mp. Toate locuințele noi beneficiază de terase sau balcoane mari. De asemenea există și apartamente de tip Penthouse cu terase generoase. Toate schemele locuințelor le găsiți prezentate pe web pagina Korter.ro inclusiv și prețurile acestora. Apartamentele sunt proiectat cu bucătării deschise (open space) sau la alegerea cumpărătorilor există și locuințe cu bucătării semideschise. În exploatare toate unitățile locative se predau complet finisate – la cheie. Pereții interiori în dependență de tipul încăperii sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă sau placați cu faianță. Pardoselile sunt finisate cu parchet stratificat și în încăperile umede sunt placați cu gresie. Ușile interioare sunt celulare, iar ușa de la intrare instalată este din metal. Toate sistemele inginerești din locuințe sunt complet realizate. Se încălzesc apartamentele individual prin centrală termică proprie cu capacitatea de 24 kW. Locuințele sunt complet racordate și individual contorizate la utilități: apă (cu apometre) , caz (cu contor) și curent electric (contor individual). Fiecare are branșament la sistemul de canalizare. Rezidenții au posibilitatea de a se folosi de internet din fibră optică și CATV. Accesul în apartamente se face prin sistem cu interfon.

Alte informații despre apartamentele noi din complexul locativ „W Pablo Residence” sunt prezentate pe pagina Dezvoltatorului - Star Construct, accesul către care se face direct de pe site-ul nostru Korter.

Acest proiect mai este numit și Pablo Residence, W Pablo Residence Theodor Pallady.

Unde se află W Pablo Residence?

str. Drumul Gura Putnei, 45C, București.

Termen de finalizare W Pablo Residence?

blocul – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în W Pablo Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul W Pablo Residence din București?

Dezvoltătorul W Pablo Residence este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC