Previzualizare foto – fotografie originală aici

Star Villas Aparatorii Patriei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
zona Aparatorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăBeton armat
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente14 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe138.8–141.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezare

Ansamblul locativ „Star Villas Apărătorii Patriei” se află amplasat pe strada Drumul Jilavei, la doar câteva minute de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei. Complexul are acces facil către toate punctele de interes din această zonă.

Structura rezidenței

Ansamblul rezidențial „Star Villas Apărătorii Patriei” este format din 14 vile înșiruite, care sunt construite într-un stil arhitectural de tip englezesc. Imobilele dispun de un regim de înălțime cu parter și 2 etaje plus pod. Casele au o structură bazată pe cadre din beton armat cu pereții exteriori efectuați din cărămidă de tip Porotherm și termoizolare exterioară cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară instalată este cu profil de marcă salamander și cu geam termopan de tip „4 seasons” cu acoperire low-e, precum și glafurile interioare și exterioare sunt instalate.

Sunt amenajate câte două locuri exterioare de parcare (locuri betonate) pentru fiecare unitate locative în parte. Curtea caselor este amenajată și dispune de suprafața liberă aproximativ de 76 mp.

Despre vile

Casele din complexul locativ „Star Villas Apărătorii Patriei” sunt prezentate cu patru sau cu cinci camere cu suprafața de 216 mp și 301 mp respectiv și se oferă spre vânzare complet finisate - la cheie.

Pereții interiori sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă, sunt placaje cu gresie și faianță de import, parchetul la fel este de import, ușile interioare instalate și cea exterioară (cu antiefracție) sunt de la Mega Door sau Pinum.

Camerele de baie sunt dotate cu obiecte sanitare de la Romstal.

Locuințele sunt dotate cu prize și întrerupătoare.

Pentru fiecare casă sunt instalate câte o centrală termică cu capacitatea de 24 kw de la Ariston plus sunt calorifere pentru fiecare cameră de firmă Romstal.

Vilele sunt branșate la toate utilitățile orășenești și au instalate contoare individuale la gaz, curent și apometre pentru calculul consumului apei menajere.

Ansamblul rezidențial „Star Villas Apărătorii Patriei” este dezvoltat de Compania „Star Construct”, care oferă reduceri plăcute pentru cumpărătorii care vor alege forma de plată cu cash.

Dacă doriți să achiziționați o casă din Ansamblul rezidențial „Star Villas Apărătorii Patriei” sau aveți nevoie să cunoașteți mai multe informații detaliate despre locuințe, sunteți așteptat pe pagina oficială a dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Star Villas.

Unde se află Star Villas Aparatorii Patriei?

zona Aparatorii Patriei, Sector 4, București.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Star Villas Aparatorii Patriei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Star Villas Aparatorii Patriei din București?

Dezvoltătorul Star Villas Aparatorii Patriei este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC