Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris Eden
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍2 129 € +TVA
Adresa
str. Horea, 33, zona Centrala, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre bloc

3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
2 tr. 2022
Finalizare in 4 tr. 2023

Schițe și prețuri în Solaris Eden

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 3 ianuarie 2023
2 camere60.29–68.76 m2de la ‍2 355 € +TVA / m2de la ‍144 500 € +TVA
3 camere69.74–78.49 m2de la ‍2 206 € +TVA / m2de la ‍159 800 € +TVA
5 camerede la 105.81 m2de la ‍2 129 € +TVA / m2de la ‍225 300 € +TVA

Solaris Eden pe hartă Cluj-Napoca

str. Horea, 33, zona Centrala, Cluj-Napoca

Modalități de achiziție a unui apartament în Solaris Eden

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Încălziretermoficare, centrala imobil, calorifere
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr apartamente25
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–101 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

În zona centrală a Clujului se află prezentat noul proiect rezidențial „Solaris Eden”, având o amplasare privilegiată și o construcție sigură și confortabilă, locuințele noi oferă un nivel de trai la standardele înalte.

Facilitățile proiectului rezidențial

 • Amplasare în zona centrală a orașului, într-o zonă înverzită și literalmente complexul locativ este înconjurat de clădiri istorice.
 • Parterul clădirii este prevăzut cu spații comerciale.
 • Locurile de parcare sunt situate în subteran.
 • Complexul locativ beneficiază de o curte interioară, ce oferă intimitate.
 • Acces securizat.

Adresa complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Solaris Eden” se află poziționat pe strada Horea, la numărul 33, în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Clădirea are o expunere Est-Sud-Vest și pentru a vedea amplasarea imobilului pe harta orașului, vă așteptăm pe Korter.ro să o vizualizați. Accesul pietonal către locuințe se face din strada Horea, iar accesul cu automobilul este prevăzut din strada Crișan.

Ce se găsește în proximitate

 • Casa de apartamente se învecinează direct, imediat cu Facultatea de Litere.
 • Apartamentele se află realizate la o distanță de doar 700 de metri față de Piața Muzeului.
 • Parcul I. L. Caragiale este localizat la 800 de metri de la complexul locativ și până în Parcul Feroviarilor sunt 800 m, iar până la Parcul Cetățuia sunt 900 m.
 • Marketuri și magazine: HomeGarden (100 m), brutăria Panemar (150 m), Profi City (750 m), Carrefour Market (750 m), centrul comercial Central (750 m), Dedeman (900 m).
 • Organizații educaționale: Școala Gimnazială „Horea” (280 m), Grădinița „Trenulețul Veseliei” (300 m), Facultatea de Business (350 m), Colegiul Tehnic Ana Aslan (600 m), Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu (1,1 km), Liceul Teologic Baptist Emanuel (1,3 km), Colegiul De Muzică Sigismund Toduță (1,4 km).
 • Medicină: Farmacia „Ducfarm” (53 m), Spitalul de Pediatrie 2 (240 m), Policlinica CFR Cluj (300 m), Policlinica și Ambulatoriu Sportiv (350 m), Maternitatea Hipocrate Impex (500 m).
 • Sport: sala de fitness Body Time (220 m), NUWA Gym (350 m), Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (1 km).
 • Locuri gustoase: restauratul cu specific chinezesc Shenyang (160 m), Capriccio Bistro (160 m), cafeneaua 5 To Go (210 m), restaurantul Ucraina food (300 m), Cofetăria Nicole (400 m), Irish & Music Pub (450 m), Cimbru Restaurant (500 m), Carmangeria Moldovan (550 m), restauratul cu specific indian Gandhi (550 m), McDonald‘s (850 m).
 • Organizații financiare: Banca BCR (400 m), Raiffeisen Bank (400 m), Banca Transilvania (500 m), Oficiul Poștal Nr. 11 (700 m).
 • Poliția Cluj-Napoca este la 400 m.

Localizarea imobilelor este foarte importantă, deoarece direct are influență asupra confortului vieții și asupra prețului locuinței. Special pentru dvs am selectat pe harta imobilelor noi de pe Korter.ro și alte variante accesibile din această zonă, vă încurajăm să o vedeți.

Hub-uri de transport și distanțe până la punctele cheie

 • Sunt 200 m până la stația de autobuze Closca cu liniile Nr. 3, 4, 5, 9, 22;
 • Stația de tramvai cu ruta nr. 101 se află la 100 de metri față de casa de apartamente;
 • Până în centrul orașului pe jos se ajunge parcurgând doar 1,1 km;
 • Sunt de făcut 700 m până la Gara din Cluj;
 • Până la Aeroportul Internațional Avram Iancu este o distanță de 9,3 km.

Prezentare proiect

Ansamblul rezidențial „Solaris Eden” este prezentat cu o clădire de apartamente de un regim de înălțime: Subsol plus Parter plus 3 Etaje și plus Mansardă. Pe pagina noastră Korter.ro puteți vizualiza imaginile proiectului. Clădirea de apartamente este solid construită pe cadre din beton armat. La casa scării instalat este un lift de ultimă generație. În incinta complexului locativ sunt prevăzute spații comerciale la parter. Printre facilitățile proiectului este cazul de menționat că acesta beneficiază de o curte interioară cu spații verzi amenajate. Locurile de parcare sunt proiectate subterane, iar accesul în incintă este securizat.

Caracteristicile unităților locative

Proiectul rezidențial „Solaris Eden” este conceput cu un număr limitat de apartamente. În complex sunt 25 de unități locative cu 2, 3, 4 și 5 camere cu suprafețele ce încep de la 60,29 mp și ajung până la 105,21 mp. Vă invităm pe pagina noastră Korter.ro să vedeți toate prețurile și să faceți cunoștință cu schemele apartamentelor. Locuințele sunt prezentate în vânzare complet finisate cu materiale de calitate, alese cu bun gust de la firme verificate. Sistemul de încălzire al locuințelor este proiectat cu centrală termică de bloc și cu calorifere în apartamente. Toate instalațiile electrice și sanitare sunt montate și toate utilitățile sunt racordate.

Dezvoltator

Proiectul rezidențial „Solaris Eden” este dezvoltat de compania Solaris Real Estate Development SRL, care este un dezvoltator imobiliar cu o experiență bogată pe piața imobiliară din orașul Cluj-Napoca. Compania funcționează din anul 2017 și este cunoscută cu proiectele sale succesiv realizate.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter direct pe pagina web a Dezvoltatorului pentru a afla mai multe informații utile despre complexul locativ și pentru contactele agenților de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Solaris Eden?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solaris Eden în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 5 camere.

Cât costă metru pătrat în Solaris Eden?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 129 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Solaris Eden în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Solaris Eden: Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Solaris Eden?

– în proiect.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC