Previzualizare foto – fotografie originală aici

West City Tower
în Cluj-Napoca

Apartamente
de la ‍120 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 203 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Florești, 137, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Calea Florești, 139, Cluj-Napoca (West City Tower)
25 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în West City Tower

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
1 camere
50.9–53.97 m2
de la ‍2 358 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA
2 camere
58.11–87.99 m2
de la ‍2 203 € +TVA / m2de la ‍128 000 € +TVA
3 camere
106.97–107.03 m2
de la ‍2 244 € +TVA / m2de la ‍240 000 € +TVA
Penthouse-uri
212.82–229.87 m2
preț la cerere

West City Tower pe hartă Cluj-Napoca

str. Calea Florești, 137, Cluj-Napoca

Plata în rate la West City Tower

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în West City Tower

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente182
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcă pe 5 nivele
🟧 Regim inalțimeP+25
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe50.90 – 229.87 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde se află localizat complexul rezidențial?

Mândru stă localizat blocul ansamblului rezidențial „West City Tower” pe strada Calea Florești, nr. 139, din zona Mănăștur al orașului Cluj – Napoca.

Blocul locativ se află localizat imediat la intersecție cu strada Bucium și beneficiază de apropierea de stații cu mijloace de transport în comun și de stații de alimentare pentru mașini (benzinării), de asemenea în această zonă se află un Oficiul Poștal, sunt bănci, farmacii, centre medicale și spitale. De la clădirea cu apartamente sunt doar trei minute până la cel mai mare centru comercial din Cluj – VIVO (distanță de 1,6 km) și cinci minute până la centrul comercial Cora (distanța de 1,9 km). Locatarii facilită de o locație a casei în apropiere de hipermarket-ul Cora Club, supermarket-urile Billa și Penny, magazinul METRO, este Piața agroalimentară și centrul comercial „Flora”, precum și nu departe se află Paintball Club ClujEnjoy și este un teren de tenis.

Pentru plimbări plăcute și comunicare cu natura vă stă la dispoziție Parcul Colina și Pădurea Făget. Copilașii și tinerii din complex pot frecventa Grădinița Dumbrava Minunată, Grădinița „Albinuța”, Colegiul Tehnic Napoca și Universitatea „Bogdan Vodă”, care se află în proximitate. Zgârie –Norul „West City Tower” este amplasat la doar 3 km față de centrul orașului Cluj – Napoca.

Cum este amenajat cel mai înalt bloc din România?

Ansamblul rezidențial „West City Tower” reprezintă un imobil cu o arhitectură unică și cu o structură inovativă, ce are o înălțime de 95 metri și se află construit pe un teren cu suprafața de 2000 mp.

Construcția imobilului este structurată astfel: sunt două nivele la Subsol plus trei nivele la Demisol plus un Parter și 25 de etaje cu apartamente. Structura de rezistență a fundației este cu sistem top-down cu folosirea a celor mai inovative sisteme ce dispun de un nivel ridicat de complexitate, iar structura de rezistență a construcției este din beton armat în conformitate cu toate normele în vigoare și cele mai ridicate standarde. Închiderile perimetrale sunt realizate din cărămidă, iar compartimentările interioare sunt ușoare, ce este foarte important pentru o astfel de construcție. Clădirea rezidențială dispune de izolații termice exterioare și interioare de calitate sporită. Tâmplăria exterioară este de calitate superioară cu un nivel ridicat de eficiență termică și fonică. Modelul unic al fațadei imobilului îi oferă un aspect elegant și blocul se evidențiază cu aspectul său deosebit și înălțimea până-n nori.

Două ascensoare fiabile circulă în interiorul blocului locativ, acestea opresc la toate etajele inclusiv și circulă inclusiv până la nivelul demisolurilor și a subsolurilor. Pe lângă acestea clădirea locativă beneficiază și încă de un lift de exterior ce este panoramic și oferă vederi panoramice asupra împrejmuirilor. Pentru businessmeni acest centru imobiliar poate fi interesant nu numai din punct de vedere locativ, dar și din punct de vedere comercial, deoarece aici sunt gândite și spații de menire comercială, spații pentru birouri și servicii. Blocul se va oferi în exploatare cu toate zonele comune, coridoarele și holurile – complet finisate. În clădirea locativă sunt proiectate 5 nivele pentru locuri de parcare. La exterior în curtea complexului la fel sunt oferite în vânzare locuri de parcare și acestea sunt semnificativ mai ieftine decât locurile de parcare din subteran și de la demisolul casei locative. În curtea interioară a complexului rezidențial „West City Tower” este proiectat și un spațiu care va fi special amenajat pentru joaca micuților locatari. Accesul către complex și din complex se efectuează prin străzi asfaltate și bine iluminate.

De ce trebuie să alegeți aceste locuințe spațioase, luminoase, luxoase și irepetabile?

Ansamblul locativ „West City Tower” apare pe piața imobiliarelor noi din Cluj – Napoca cu un număr total de 182 apartamente cu confort sporit, printre care sunt: garsoniere cu o cameră, apartamente cu 2 și 3 camere și sunt patru locuințe luxoase de tip – Penthouse, acestea dispun de 5 camere, au 3 băi, câteva terase și dispun de suprafața totală construităă între 212,82 mp și 229,87 mp. Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafețe mari, care încep de la 50,09 mp până la 53,07 mp și se predau beneficiarilor semifinisate. Locuințele decomandate cu 2 odăi dispun de suprafețe cuprinse între 58,11 mp și 87,99 mp, iar pentru unitățile locative cu 3 camere suprafața este de la 106,97 mp și ajunge până la 107,03 mp.

Proprietățile imobiliare sunt oferite în vânzare în versiune de finisare – semifinisate pentru ca fiecare viitor locatar să-și poată adapta locuința conform preferințelor, gusturilor și nevoilor personale. Însă complet toate apartamentele au turnate pe pardoseli șapă autonivelantă, pereții bine prelucrați și toți nivelați și finisați cu glet, complet toate instalațiile electrice sunt conduse până la poziții și ușile interioare și exterioare dotate și instalate. Sistemul de încălzire prin pardoseală este instalat.

La dispoziția cumpărătorilor de imobile este oferită posibilitatea de achiziționare a pachetelor sistemului SMART, pentru economisirea și controlul consumului de energie electrică. Pachetele pot fi achiziționate de la firma ONE Smart Control. Sistemul Smart Control oferă locatarilor posibilitatea prin intermediul telefonului de a opri sau porni sistemul de încălzire, răcire, deschide și închide jaluzelele, controlul complet asupra tuturor echipamentelor alimentare. Ansamblul rezidențial „West City Tower” dispune de racordare la toate utilitățile generale, și este asigurat cu apă, curent electric, gaze naturale și are conecsiune la sistemul de canalizare. Este cablaj pentru TV, internet și telefon. Apartamentele complexului beneficiază de spații mari vitrate și locatarii facilită de panorame fascinante, ce se deschid asupra orașului. Dezvoltatorul complexului locativ „West City Tower” este compania „SC AREAL CONSTRUCT” S.R.L., care face parte din același grup ca și „Imperial Development”, proiectantul blocului rezidențial este compania - „SIT MANAGEMENT” S.R.L. și proiectantul de structură este compania „NEO STRUCTURAL ENGINEERING” S.R.L. Mai multe detalii despre apartamentele complexului rezidențial „West City Tower”, toate schemele acestora, tabelul de modificare a prețurilor, mai multe poze amănunțite, alte informații despre Dezvoltator și contactele directe pentru a lua legătură cu Dezvoltatorul și a programa o vizită la bloc, vă rugăm să vedeți personal pe site-ul web al complexului rezidențial „West City Tower”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut West City Tower?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și West City Tower Florești.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în West City Tower din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în West City Tower?

M² în acest complex costă de la ‍2 203 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în West City Tower în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în West City Tower: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare West City Tower?

West City Tower – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC