Previzualizare foto – fotografie originală aici

Imobil Parc Rozelor
în Cluj-Napoca

Apartamente
de la ‍185 000 €
Prețul / m2
de la ‍3 300 € +TVA
Adresă
str. Plopilor, 22, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Plopilor, 22, Cluj-Napoca (bloc)
11 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Imobil Parc Rozelor

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
2 camere
75 m2
de la ‍2 467 € +TVA / m2de la ‍185 000 € +TVA
3 camere
97 m2
de la ‍3 300 € +TVA / m2de la ‍320 100 € +TVA

Imobil Parc Rozelor pe hartă Cluj-Napoca

str. Plopilor, 22, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Plata în rate la Imobil Parc Rozelor

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăStructura din beton armat si caramida
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi oaza verde din parcul Iuliu Haţieganu, Parcul Rozelor
🟧 ÎncălzireÎncălzire prin centrale individuale şi sistem de încălizire prin pardoseală Rehau;
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente147
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+11
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54.43 – 99.79 m²

Despre ansamblu rezidențial

Privilegiat amplasat

Ansamblul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” se află dezvoltat în zona Plopilor - una din cele mai căutate zone din orașul Cluj – Napoca și locuințele noi se localizează pe strada Plopilor, în apropierea pacului Rozelor și nu departe de parcul sportiv Iuliu Hațieganu. La o distanță de doar 500 de metri față de complexul locativ se află supermarketul Mega Image, este hipermarketul Kaufland și la 650 de metri se află centrul comercial Platinia Shopping Center. În proximitatea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt restaurante și cafenele, este stomatologie, sunt farmacii, centre medicale și se află sălile de fitness „Smart Move CrossFit” și „Gold Gym”, este sala de escaladă „Free Wall” și este de parcurs circa 1 km până la clubul de tenis „Winners Sport Club”, Polyvalent Hall, Arena Cluj și sala sporturilor Horia Demian. În această zonă sunt multe organizații de învățământ, la 500 de metri funcționează Școala Gimnazială Internațională „Spectrum”, sunt 500 m până la Colegiul Medicilor, 550 m până la USAMV și este un kilometru până la Liceul Teoretic „Eugen Popa”.

De la complexul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” sunt de parcurs circa 2 km până în centrul orașului și 3,6 km până la Gara Centrală din Cluj – Napoca, iar până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este de parcurs o distanță de 10,7 km.

Descrierea proiectului locativ cu detalii tehnice și informații de amenajare

Pe un teren cu suprafața totală de 14 000 mp este dezvoltat ansamblul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” și aceste este prezentat cu un bloc de apartamente cu Parter plus 11 etaje locative, cu amprentă la sol de 2000 mp. Clădirea locativă este inedit proiectată într-un stil arhitectural contemporan și este prezentată cu un aspect spectaculos și atractiv. Imobilul este realizat la cele mai înalte standarde și la construcție sunt folosite tehnologii de ultimă generație cu respectarea tuturor normele și cerințelor în vigoare. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări din cărămidă Porotherm, ce se deosebește prin calitățile sale înalte de izolare termică și fonică. Cu grosimea de 15 cm pe partea exterioară a pereților este fiabil aplicat sistemul termic și blocul locativ are instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu 7 camere termice și cu 3 foi de geam termopan. La casa scării din bloc sunt instalate două ascensoare de marca Kone, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane, lifturile funcționează silențios și sunt foarte sigure. La parterul clădirii sunt prevăzute spații comerciale și acestea sunt delimitate de zona rezidențială, unde este cu bun gust și într-un stil de design modern amenajat un lobby de 65 mp și accesul în incinta blocului este securizat.

Complexul locativ „Imobil Parc Rozelor” dispune de locuri de parcare subteran amenajate și sunt organizate și parcări supraterane, plus există 82 de locuri de parcare pentru biciclete.

Apartamente

În total în blocul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” sunt inteligent proiectate 147 unități locative, cu 2-3 și 4 camere funcțional compartimentate. Apartamentele au suprafețele de la 54,43 mp și până la 99,79 mp și toate sunt foarte primitoare și luminoase, au spații larg vitrate și dispun de terase generoase cu închideri din sticlă securizată. Proprietățile locative se livrează finisate cu finisaje de calitate înaltă, oferite la alegerea beneficiarilor. Toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate și cu sistem individual de încălzire sunt prevăzute toate apartamentele, unde și este instalată câte o centrală termică proprie și toate instalațiile termice (Rehau) sunt conduse prin pardoseală. Complexul locativ are racordare completă la toate utilitățile generale și apartamentele sunt separat contorizate.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamentele noi, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Imobil Parc Rozelor”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Imobil Parc Rozelor?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Parc Rozelor.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Imobil Parc Rozelor din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Imobil Parc Rozelor?

M² în acest complex costă de la ‍3 300 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Imobil Parc Rozelor în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Imobil Parc Rozelor: Credit bancar.

Termen de finalizare Imobil Parc Rozelor?

bloc – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC