Previzualizare foto – fotografie originală aici

Imobil Parc Rozelor
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍2 594 €
Adresa
str. Plopilor, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre bloc

str. Plopilor, zona Plopilor, Cluj-Napoca (Imobil Parc Rozelor)
11 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în Imobil Parc Rozelor

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 7 octombrie 2022
2 camere
de la 54.43 m2de la ‍3 215 € / m2de la ‍175 000 €
3 camere
de la 74.41 m2de la ‍2 594 € / m2de la ‍193 050 €
4 camere
de la 99.79 m2de la ‍2 600 € / m2de la ‍259 454 €

Imobil Parc Rozelor pe hartă Cluj-Napoca

str. Plopilor, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Modalități de achiziție a unui apartament în Imobil Parc Rozelor

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăStructura din beton armat si caramida
🟧 FacilităţiImobilul va beneficia de o amplasare privilegiată: oaza verde din parcul Iuliu Haţieganu, Parcul Rozelor, Winners Sports Club, Complex Nataţie UBB, Sala Sporturilor Horia Demian, sunt toate la 2–5 minute de mers pe jos
🟧 ÎncălzireÎncălzire prin centrale individuale şi sistem de încălizire prin pardoseală Rehau;
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente147
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+11
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 ZiduriBeton

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54.43–99.79

Informații despre Ansamblul rezidențial

Privilegiat amplasat

Ansamblul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” se află dezvoltat în zona Plopilor - una din cele mai căutate zone din orașul Cluj – Napoca și locuințele noi se localizează pe strada Plopilor, în apropierea pacului Rozelor și nu departe de parcul sportiv Iuliu Hațieganu. La o distanță de doar 500 de metri față de complexul locativ se află supermarketul Mega Image, este hipermarketul Kaufland și la 650 de metri se află centrul comercial Platinia Shopping Center. În proximitatea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt restaurante și cafenele, este stomatologie, sunt farmacii, centre medicale și se află sălile de fitness „Smart Move CrossFit” și „Gold Gym”, este sala de escaladă „Free Wall” și este de parcurs circa 1 km până la clubul de tenis „Winners Sport Club”, Polyvalent Hall, Arena Cluj și sala sporturilor Horia Demian. În această zonă sunt multe organizații de învățământ, la 500 de metri funcționează Școala Gimnazială Internațională „Spectrum”, sunt 500 m până la Colegiul Medicilor, 550 m până la USAMV și este un kilometru până la Liceul Teoretic „Eugen Popa”.

De la complexul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” sunt de parcurs circa 2 km până în centrul orașului și 3,6 km până la Gara Centrală din Cluj – Napoca, iar până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este de parcurs o distanță de 10,7 km.

Descrierea proiectului locativ cu detalii tehnice și informații de amenajare

Pe un teren cu suprafața totală de 14 000 mp este dezvoltat ansamblul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” și aceste este prezentat cu un bloc de apartamente cu Parter plus 11 etaje locative, cu amprentă la sol de 2000 mp. Clădirea locativă este inedit proiectată într-un stil arhitectural contemporan și este prezentată cu un aspect spectaculos și atractiv. Imobilul este realizat la cele mai înalte standarde și la construcție sunt folosite tehnologii de ultimă generație cu respectarea tuturor normele și cerințelor în vigoare. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări din cărămidă Porotherm, ce se deosebește prin calitățile sale înalte de izolare termică și fonică. Cu grosimea de 15 cm pe partea exterioară a pereților este fiabil aplicat sistemul termic și blocul locativ are instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu 7 camere termice și cu 3 foi de geam termopan. La casa scării din bloc sunt instalate două ascensoare de marca Kone, cu capacitatea de transportare a maxim 8 persoane, lifturile funcționează silențios și sunt foarte sigure. La parterul clădirii sunt prevăzute spații comerciale și acestea sunt delimitate de zona rezidențială, unde este cu bun gust și într-un stil de design modern amenajat un lobby de 65 mp și accesul în incinta blocului este securizat.

Complexul locativ „Imobil Parc Rozelor” dispune de locuri de parcare subteran amenajate și sunt organizate și parcări supraterane, plus există 82 de locuri de parcare pentru biciclete.

Apartamente

În total în blocul rezidențial „Imobil Parc Rozelor” sunt inteligent proiectate 147 unități locative, cu 2-3 și 4 camere funcțional compartimentate. Apartamentele au suprafețele de la 54,43 mp și până la 99,79 mp și toate sunt foarte primitoare și luminoase, au spații larg vitrate și dispun de terase generoase cu închideri din sticlă securizată. Proprietățile locative se livrează finisate cu finisaje de calitate înaltă, oferite la alegerea beneficiarilor. Toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate și cu sistem individual de încălzire sunt prevăzute toate apartamentele, unde și este instalată câte o centrală termică proprie și toate instalațiile termice (Rehau) sunt conduse prin pardoseală. Complexul locativ are racordare completă la toate utilitățile generale și apartamentele sunt separat contorizate.

Pentru mai multe informații detaliate despre apartamentele noi, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Imobil Parc Rozelor”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Imobil Parc Rozelor?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Imobil Parc Rozelor?

str. Plopilor, zona Plopilor, Cluj-Napoca.

Cât costă metru pătrat în Imobil Parc Rozelor?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 594 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Imobil Parc Rozelor în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Imobil Parc Rozelor: Credit bancar.

Termen de finalizare Imobil Parc Rozelor?

Imobil Parc Rozelor – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC