Previzualizare foto – fotografie originală aici

M-Avenue
în Cluj-Napoca

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Teodor Mihali, 45-51, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str.Teodor Mihali,45-51,zona Între Lacuri,Cluj-Napoca (M-Avenue)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în M-Avenue

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 23 ianuarie 2024
2 camere
54.57–61.83 m2
preț la cerere
3 camere
54.57–80.46 m2
preț la cerere

M-Avenue pe hartă Cluj-Napoca

str. Teodor Mihali, 45-51, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiM-Avenue este un proiect rezidenţial exclusivist, situat într-una dintre cele mai bune locaţii din Cluj-Napoca, aproape de cele mai importante centre business, universităţi şi centre comerciale.
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54.57 – 80.46 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație formidabilă

Ansamblul rezidențial „M-Avenue” este poziționat în apropierea Parcului Iulius, în zona „Între Lacuri” și locuințele noi se găsesc pe strada Teodor Mihali, la numerele 45-51, în orașul Cluj – Napoca. În apropierea complexului locativ sunt centre de business, se află centrul comercial Iulius Mall (la doar 650 de metri), funcționează sucursale bancare, sunt magazine, cafenele și restaurante. În apropiere de apartamente se află corturile de tenis „Match Ball Teniss Club” și este sala de fitness „Gold Gym”. Sunt de parcurs 450 de metri până la Grădinița „Degețica”, la 650 de metri se află Colegiul Tehnic de transporturi „Transilvania” și de la complexul rezidențial în numai 3 minute pietonal se ajunge până la FSEGA.

De la blocul rezidențial „M-Avenue” este acces rapid către stațiile de transport public și sunt de parcurs 3,6 km – 4,1 km până în centrul orașului Cluj – Napoca, este o distanță de 4,5 km până la Gara Centrală și 6,2 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Caracteristica proiectului rezidențial exclusivist

Complexul rezidențial „M-Avenue” este prezentat cu o clădire de apartamente excepțional proiectată într-un stil arhitectural ultra modern și cu un aspect extrem de atractiv. Blocul de apartamente este construit din materiale calitative pe cadre din beton armat cu un Parter și plus 5 Etaje. Cu un sistem termic de 10 cm grosime este placată clădirea locativă și un ambient termic confortabil este asigurat de către tâmplăria exterioară instalată la bloc, aceasta este de marca Gealan, are 6 camere termice cu 3 garnituri și cu armatură zincată, unde sunt instalate 3 foi de sticlă termopană de tip „4 anotimpuri”, ce au grosimea de 52 mm și feroneria este de marca Mako cu sistem de micro ventilare. La blocul de apartamente sunt instalate 2 lifturi contemporane și sigure, ce au funcționare silențioasă. Accesul în incinta complexului locativ este securizat și în curte sunt 1000 de metri pătrați cu spații verzi plantați. Transportul personal al locatarilor poate fi parcat la cele 136 de locuri de parcare subterane din incinta complexului locativ organizate pe două nivele și pentru vizitatori există organizate și parcări supraterane și sunt amenajate 72 de parcări pentru biciclete. De asemenea complexul locativ dispune de 2 stații de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Predarea locuințelor și detalii de finisare

Proiectul rezidențial „M-Avenue” dispune de 72 de unități locative confortabile și excepțional compartimentate cu 2 și 3 camere spațioase. Locuințele sunt primitoare și foarte luminoase datorită spațiilor generos vitrate și a schemelor inteligent proiectate. Suprafața apartamentelor variază între 54,57 mp și 80,46 mp și toate beneficiază de balcoane finisate cu plăci ceramice de exterior și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată. Beneficiarilor apartamentele se predau în stadiu se finisare – „semifinisate” sau „La cheie”. Locuințele semifinisate au toți pereții interiori tencuiți, prelucrați cu glet și finisați cu un strat de vopsea lavabilă, pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă și la intrare în fiecare locuință sunt instalate uși calitative din metal. Până la poziții sunt trase toate instalațiile electrice și sanitare și sunt prevăzute trasee pentru instalarea aparatelor de aer condiționat. Apartamentele predate „la cheie” sunt prezentate cu 6 modele de design în diferite stiluri, dar în toate sunt utilizate doar finisaje de lux și materiale de top. Complexul rezidențial este proiectat cu coloane de ventilație pentru hote și aerisirea camerelor de baie. Sistemul termic al complexului locativ este format dintr-o centrală termică de bloc cu instalații termice montate prin pardoseală pentru fiecare apartament și cu contorizare individuală. Toate utilitățile generale sunt racordare la locuințe.

Informații despre disponibilitate, metodele de plată acceptate, contacte și mai multe detalii despre apartamente sunt afișate pe site-ul web al complexului rezidențial „M-Avenue”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut M-Avenue?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și M-Avenue Residence.

Unde se află M-Avenue?

str. Teodor Mihali, 45-51, zona Între Lacuri, Cluj-Napoca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în M-Avenue din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în M-Avenue?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare M-Avenue?

M-Avenue – în construcție.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC