Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Decebal 72
în Cluj-Napoca
Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Decebal, 72, zona Central, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Decebal 72

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 29 august 2022
2 camere52.28–56.52 m2prețul se clarifică
3 camere69.03–84.78 m2prețul se clarifică

Decebal 72 pe hartă Cluj-Napoca

str. Decebal, 72, zona Central, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Decebal 72
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţispațiu de joacă pentru copii, grădiniță, şcoală, liceu
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat si caramida
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Сurte închisăAcces securizat

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente52–84

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil amplasat cu o mulțime de puncte de interes învecinat

Ansamblul rezidențial „Decebal 72” se găsește localizat pe strada Decebal, la numărul 72 în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. În vecinătatea blocului locativ se află Spitalul de Pediatrie și centrul medical „CFR Clinic”, este Facultatea de Litere și Facultatea de Business, Universitatea Babeș Bolyai, se află Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, sunt cafenele, restaurante și fast food-ul McDonald’s, iar la 1,4 km se află centrul comercial „Sora Shopping Center” și nu departe de complexul rezidențial se află Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și este Muzeul de Artă Cluj – Napoca.

Stațiile mijloacelor de transport în comun sunt localizate în apropierea complexului locativ „Decebal 72” și sunt de parcurs circa 2,8 km până în centrul orașului Cluj – Napoca, iar până la Gara Centrală sunt de parcurs circa 700 de metri și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj – Napoca se află poziționat la o distanță de aproximativ 8 – 10 km față de complexul rezidențial „Decebal 72”.

Caracteristici tehnice și informații utile despre complex

Complexul rezidențial „Decebal 72” este prezentat cu un bloc de apartamente de un aspect modern și atractiv, de menire mixtă, ce are un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter plus 5 Etaje de apartamente și al 6-lea Etaj este construit Retras. Clădirea locativă este construită cu o mare responsabilitate și cu atenție la toate detaliile, cu respectarea tuturor normelor și cerințelor, pentru ca apartamentele să corespundă celor mai înalte standarde de confort. La realizarea proiectului locativ au fost folosite doar materiale de calitate superioară și cele mai performante tehnologii, cu aplicarea ideilor inovative de design, astfel imobilul asigură locatarilor un nivel sporit de eficiență, termică, un grad înalt de calitate a vieții și siguranță la maxim. Structura constructivă a clădirii de apartamente constă din cadre din beton armat, iar toți pereții exteriori și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă termică și tâmplăria exterioară instalată locuințe este termoizolantă, de calitate înaltă și asigură încăperile cu liniște și căldură. Spațiile interioare din bloc sunt finisate și la casa scării funcționează un lift modern, sigur și silențios.

Pentru copii lângă casa de apartamente este amenajat un spațiu de joacă și accesul este securizat în incinta complexului rezidențial „Decebal 72” atât în incinta blocului (prin sistem modern cu interfon), cât și pentru automobile prin bară de acces, ce este instalată la intrare în curtea complexului. La dispoziția rezidenților locurile de parcare sunt amenajate atât subterane la subsol cât și supraterane în curtea complexului și sunt parcate cu ajutorul unui ascensor specializat.

Apartamente cochete

Toate cele 16 unități locative, ce sunt concepute în blocul rezidențial „Decebal 72” dispun de scheme logic compartimentate și facilită de un grad înalt de intimitate, datorită numărului mic de proprietăți locative. În vânzare în acest bloc sunt oferite apartamente inteligente cu 2 și cu 3 camere, ce dispun de suprafețele de la 52 mp și până la 84 mp. Toate locuințele sunt finisate „la cheie” cu finisaje cu modele moderne și cu instalații inginerești calitative. Este instalată câte o centrală termică proprie pentru fiecare unitate locativă și este complet realizat sistemul de gaz, sistemul de electricitate și sistemul sanitar. La blocul locativ sunt racordate toate utilitățile generale și apartamentele se predau în folosință cu branșament la apă, canalizare, gaz și curent electric.

Nu ratați șansa să veniți la complexul locativ și să vă alegeți unul din apartamentele extraordinare și să vedeți personal vederile fascinante, care se deschid din ferestrele apartamentelor situate la etajele superioare. Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru mai multe informații detaliate despre locuințele noi, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Decebal 72”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Decebal 72?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Decebal 72?

str. Decebal, 72, zona Central, Cluj-Napoca.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Decebal 72 în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Decebal 72?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Decebal 72?

Decebal 72 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC