1/12
Solaris Prisma în Cluj-Napoca
Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Solaris Prisma
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍1 218 € +TVA
pe ‍23 €
Adresa
str. Oasului, 51-55, zona Parcul Armătura, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Solaris Prisma

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 iulie a. 2021
2 camere
57.32 m2
de la ‍1 217 € +TVA / m2
de la ‍69 800 € +TVA

Solaris Prisma pe hartă Cluj-Napoca

str. Oasului, 51-55, zona Parcul Armătura, Cluj-Napoca

Promoții și reduceri direct de la dezvoltatori

Etape dezvoltare

Începutul construcției Solaris Prisma conform panoului de şantier — 4 tr. 2020
Solaris Prisma
în proiect
sunt locuințe la vânzare
finalizare – 3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente25
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere si 4‑camere
Suprafața apartamente51–90 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

În apropiere de centru localizat cu tot necesar învecinat

Ansamblul rezidențial „Solaris Prisma” este localizat într-o zonă semicentrală, pe strada Oașului, la numărul 51 – 55 mp, în zona Parcul Armătura din orașul Cluj – Napoca.

La o mică distanță de la complexul locativ se află Liberty Tehnology Park, este Parcul Feroviarilor și Parcul Iris. Pentru copii funcționează Școala „Nicoale Iorga”, Grădinița „Floare de Iris”, Școala de arte „Art’s Cool” și este Grupul Școlar Industrial Tehnofrig. Pentru cumpărături nu departe de casă se află hipermarketul Auchan, sunt magazinele Iris și Dedeman. Pe o rază de până la 2 km se află Spitalul Clinic Municipal „Clujana”, sunt farmacii, funcționează sucursale bancare, este sala sportivă „Iris Power Gym” și sunt cafenele și restaurante.

În apropiere de locuințele noi se află stații cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la casa de apartamente „Solaris Prisma” până în Centrul Vechi din Cluj – Napoca sunt de parcurs circa 3 km, până la Gara Centrală sunt cel mult 2 km și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se află la o distanță de 10,4 km.

Caracteristica generală a proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Solaris Prisma” reprezintă un imobil de menire mixtă cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Structura de rezistență a corpului rezidențial este formată din cadre din beton armat și la blocul de locuințe este instalată tâmplărie exterioară de producere germană, de culoarea maro pe partea exterioară și alb pe partea interioară. Profilul ferestrelor este din PVC cu 5 camere termice, iar geamurile termopane sunt instalate în trei rânduri și au protecție solară. Aspectul imobilului este elegant și plăcut și fațada clădirii este finisată în nuanțe calde ale culorii maro perfect combinate cu alb și gri. La parterul blocului locativ sunt prevăzute trei spații comerciale.

Pentru fiecare apartament din incinta complexului rezidențial „Solaris Prisma” este asigurat câte un loc de parcare. Și locurile de parcare se află organizate sau supraterane sau în garajul subteran al clădirii de apartamente.

Apartamente și finisaje

Complexul imobiliar „Solaris Prisma” este proiecta cu 25 de unități locative cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafața utilă de la 51 mp până la 90 mp plus suprafața balcoanelor și teraselor. Iar la ultimul nivel al blocului rezidențial se află poziționate locuințe de tip – Penthouse spațioase cu terase generoase.

Toate apartamentele complexului locativ se predau în folosință complet finisate și pe pardoseli au placat parchet de proveniență germană de la firma Tarkett (oferit la alegere în 6 nuanțe). Pentru finisarea camerelor de baie sunt oferite trei modele de plăci ceramice și toate obiectele sanitare instalate sunt de al firma Grohe. Toate ușile interioare instalate sunt de la firma Erkado sunt din plăci HDF acoperite cu furnir. Și ușile de acces sunt din metal cu izolare termică și fonică cu vată minerală (cu capacități antifoc) și zăvor cu 7 puncte de închidere plus 2 puncte fixe. În fiecare apartament este instalat cazan în condensații Saunier Duval și radiatoare. Opțional la cererea cumpărătorului sistemul de încălzire poate fi instalat și prin pardoseală. Opțional la cererea cumpărătorului în apartamente poate fi instalat sistem „Smart Home”, care permite controlul deplin la distanță a locuinței Dumneavoastră și a tuturor instalațiilor și sistemelor prin intermediul telefonului sau tabletei.

Proiectul rezidențial „Solaris Prisma” este dezvoltat de către compania „Solaris Real Estate Investment” SRL, care construiește obiecte imobiliare calitative și alege cele mai bune locații și folosește cele mai calitative materiale și cele mai inovative tehnologii și idei de design.

Pentru rezervări, achiziționări și investiții imobiliare, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Solaris Prisma”, unde sunt afișate mai multe informații utile despre proiectul locativ și unde se află afișate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Solaris Prisma?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Solaris Prisma?

str. Oasului, 51-55, zona Parcul Armătura, Cluj-Napoca.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Solaris Prisma în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Solaris Prisma?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1218 € +TVA.

Termen de finalizare Solaris Prisma?

Solaris Prisma – în proiect.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC