Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris City
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Traian, 28, zona Centru Vechi, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Traian, 28, zona Centru Vechi, Cluj-Napoca (Solaris City)
7 etaje
Indisponibil
tr. 3 2020
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Solaris City pe hartă Cluj-Napoca

str. Traian, 28, zona Centru Vechi, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem antiincendiu, sistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftlift cu capacitatea de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi exterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitate supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–103 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral localizat și ușor de achiziționat

În zona Centrul Vechi al orașului Cluj – Napoca, pe strada Traian, la numărul 28, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Solaris City”. Fiind amplasat ultracentral, ansamblul locativ facilită de o distanță de doar 300 de metri față de Piața Mihai Viteazu și împrejurul complexului se află construite imobile noi și moderne, sunt clădiri de birouri și spații comerciale. Imediat lângă casa locativă „Solaris City” se află Poliția municipiului Cluj – Napoca, este salonul de înfrumusețare „Angel Rose” și sunt multe restaurante, pizzerii, cafenele, cofetării, cinema și McDonald’s. Nu departe de casa locativă se află supermarket-ul Lidl și hipermarket-ul Carrefour.

În apropierea ansamblului rezidențial funcționează farmacii și se află Clinica Medicală și Chirurgie 3, Centrul Medical „Horea Med”, Spitalul de Pediatrie Nr. 2, este Clinica de Chirurgie și Urologie Vanimed, Spitalul „Hipocrate Impex” S. R. L. și Spitalul „Dominic Stanca”.

Copiii rezidenților au posibilitatea de a frecventa în apropiere de casă următoarele organizații de învățământ: Grădinița „Trenulețul Veseliei”, Școala Gimnazială „Horea”, Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, Facultatea de Litere și Facultatea de business a Universității Babeș – Bolyai și Universitatea Tehnică de Eco - Management.

Sunt de parcurs doar 200 de metri până la stația de autobuz și distanța de la ansamblul rezidențial „Solaris City” până la Piața Unirii din Cluj – Napoca este de doar 800 de metri, iar până la Gara Centrală este o distanță de 1,7 km și Aeroportul Internațional Avram Iancu este pozițional la 9,1 km.

Descrierea complexului și detalii tehnice ale clădirii

Complexul imobiliar „Solaris City” este amplasat pe un teren, care facilită de ieșire către râul Someș și pe malul căruia este prevăzută în complex o zonă de promenadă. Regimul de înălțime al imobilului ansamblului rezidențial „Solaris City” este cu Subsol plus Parter plus 5 Nivele locative și Etajul 6 este construit Retras, blocul rezidențial este proiectat ca un imobil de tip – mixt, acesta include spații locative și are două zone dedicate pentru comerț și servicii, acestea sunt localizate la parterul blocului.

Culoarea profilului tâmplăriei exterioare instalată la apartamente este de două culori, albă la interior și maro pentru exterior, ferestrele instalate în locuințe dispun de profil PVC de la Kommerling, au 5 camere termice și geam termopan cu trei foi de sticlă (triplustratificată) plus este cu acoperire de protecție solară. Pentru ferestrele spațiilor comerciale este ales profilul din aluminiu.

Cu o deosebită atenție a fost ales ascensorul, ce este instalat în blocul rezidențial, acesta este prezentat de la renumita firmă Schindler, are un grad înalt de siguranță, este nu numai modern dar și fiabil, este silențios și dispune de capacitatea de transportare a maxim 8 pasageri.

Pentru finisarea teraselor și a spațiilor comune există placaje cu gresogranit colorat în masă de marca URBANA, dedicat pentru trafic intens. Iar pentru toate balcoanele și terasele sunt instalate balustrade cu sticlă securizată și neapărat cu aluminiu pentru a nu permite peste timp apariția ruginii.

Locurile de parcare ale complexului rezidențial sunt organizate în garajul subteran sau există organizate și locuri de parcare supraterane.

Toate apartamentele ansamblului rezidențial „ Solaris City” sunt echipate cu videointerfoane dotate cu camere cu unghi de vizualizare 105 grade plus cu senzor de iluminare automată și led pentru vizualizarea în timp de noapte, interfoanele sunt de la firma „2Eazy”. De asemenea complexul rezidențial „Solaris City” dispune de sistem de supraveghere video și accesul către blocul locativ se efectuează prin străzi asfaltate, iluminate și amenajate.

Apartamente luxoase și spațioase

Proiectul imobiliar „Solaris City” cuprinde un număr total de 24 de unități locative. Apartamentele sunt prevăzute cu scheme funcționale cu 2, 3 și 4 camere, toate sunt proiectate cu balcoane și/sau terase. Iar la ultimul etaj al casei sunt situate apartamentele de tip Penthouse și acestea facilită de terase cu spații generoase.

Suprafața totală a apartamentelor începe de la 40,93 mp și ajunge până la 97,76 mp. Pentru locuințele cu 2 camere: 40,93 mp, 57,03 mp și 61,63 mp, suprafața apartamentelor cu 3 camere începe de la 72,37 mp și ajunge până la 93,55 mp, iar cele mai spațioase locuințe cu scheme cu 4 camere dispun de suprafața de la 93,76 până la 97,76 mp.

Toate apartamentele se preadu absolit finidate și la alegerea cumpărătorilor sunt oferite 6 nuanțe ale parchetului laminat fabricat în Germania de firma Tarkett, care se deosebește prin calitățile sale protectoare de melamină și prin durabilitatea și rezistența la uzură. Toate apartamentele dispun de uși instalate de la o firma cu experiență de peste 40 de ani – firma „Erkado”, ușile de interior sunt efectuate din plăci HDF și sunt acoperite cu furnir și sunt oferite la alegere în mai multe nuanțe și modele. Ușile, ce sunt instalate la intrare în apartamente sunt metalice și au la mijloc între plăci un start de vată minerală cu capacități anti-foc, care semnificativ ridică nu numai nivelul de eficiență termică dar și fonică. Ușile exterioare dispun de sistem de închidere format dintr-un zăvor italian FIAM ISEO, care are 2 puncte fixe și 7 puncte mobile de închidere.

Plăcile ceramice, ce sunt placate în camerele de baie sunt disponibile pentru alegere în trei nuanțe: pentru un design modernist este propusă faianța în combinație de alb cu negru, pentru un stil clasic și cald sunt oferite plăcile cu aspecte similare lemnului și pentru lux și eleganță există la dispoziție varianta de placare cu plăci asemănătoare cu marmura. Camerele de bai sunt complet și perfect echipate, aici este instalată cabina de duș sau cada și toate obiectele sanitare sunt achiziționate de la Grohe, acestea sunt moderne, au un gard superior de durabilitate și de economie a consumului de apă.

Sistemul de încălzire în apartamente este prevăzut cu radiatoare, dar la cererea și dorința viitorilor locatari acesta, opțional poate fi instalat și prin pardoseală. Apa caldă în apartamente și încălzirea este realizată de centralele termice proprii, care funcționează prin condensații și sunt alese de la firma Saunier Duval.

Cumpărătorii pot opta de sistemul Smart Home, care semnificativ va influența la viața Dvs și vă va economisi nu numai finanțele dar și timpul și efortul, datorită faptului că locuința Dvs poate fi controlată la distanță prin smartphone și toate sistemele electrice, tehnice, termice pot și puse în funcțiune sau oprite, spre exemplu aparatele de climatizare, televizorul, aparatele de uz casnic, încălzirea sau chiar robineții în caz de inundații, sistemul este oferit opțional la cererea beneficiarului și este instalat contra cost.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Solaris City” este o firmă cu o experiență bogată în domeniul construcțiilor de imobiliare - compania „Solaris Real Estate Development”, care funcționează în domeniul dezvoltării și construcțiilor pe piața județului Cluj – Napoca și are obiecte imobiliare finalizate cu un bun gust, care dispun de o calitate superioară a construcției și a finisajelor impecabile și toate se află localizate în zone centrale și ușor accesibile.

Vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului și să vă convingeți personal de rezultatele firmei de construcție și să vă informați cu alte materiale și detalii utile despre locuințele noi construite ale complexului rezidențial din centrul Clujului „Solaris City”.

Unde se află Solaris City?

str. Traian, 28, zona Centru Vechi, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris City?

Solaris City – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solaris City în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solaris City din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Solaris City este – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC