Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris Astoria
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Einstein, 16-18, zona Centrul Vechi, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Einstein, 16-18, zona Centrul Vechi, Cluj-Napoca (Solaris)
5 etaje
Indisponibil
tr. 1 2021
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Solaris Astoria pe hartă Cluj-Napoca

str. Einstein, 16-18, zona Centrul Vechi, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda2
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem antiincendiu, sistem Smart Home
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftlift cu capacitatea de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi exterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+4 E
🟧 Securitate supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe 52–97 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de localizare a complexului

Într-o zonă ultracentrală - în Centrul Vechi din orașul Cluj Napoca, pe strada Albert Einstein, la numărul 16-18 apare construit ansamblul de locuințe „Solaris Astoria”, care se învecinează cu clădirile istorice și ideal se înglobează în zona rezidențială datorită aspectului său exterior.

Printre vecinii ansamblului de locuințe trebuie de menționat următoarele instituții de învățământ și de educație: Institutul Politehnic, Facultatea de Construcții, Facultatea de Electronică și Calculatoare, Școala Gimnazială Horea, Școala Gimnazială de Muzică „Augustin Bena” și Grădinița „Trenulețul Veseliei”.

În apropierea complexului „Solaris Astoria” se află: Spitalul de Pediatrie, Clinica Vanimed, Clinica Medicală de Chirurgie 3, sunt farmacii, saloane de înfrumusețare și cluburi sportive. Pentru relaxare și petrecerea plăcută a timpului liber în acest cartier funcționează diverse cofetării, brutării, cafenele, bistro și pizzerii, este Cinema și fast food-ul McDonald’s.

De la poarta complexului de locuințe sunt doar 50-100 de metri până la stațiile de autobuz, sunt 200 de metri față de Piața Mihai Viteazul și doar 500 de metri până la Piața Unirii din Cluj – Napoca. Până la Piața Muzeului se ajunge în cel mult 3 minute pietonal, iar Primăria orașului Cluj-Napoca se află la o distanță de 1,1 km. Gara Centrală este situată la 900 de metri. Iar Aeroportul Internațional din Cluj „Avram Iancu” se află la o distanță de 9,7 km de la clădirea „Solaris Astoria”.

Complex imobiliar de menire mixtă cu apartamente și spații de comerț

Complexul imobiliar „Solaris Astoria” este proiectat cu un singur imobil – o clădire de tip – mixt, care are un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje, unde la parterul blocului rezidențial se află special proiectate spații comerciale și spații de servicii.

Structura tehnică a corpului imobiliar este realizată pe bază de beton și cărămidă. Iar aspectul clădirii de locuințe este foarte atrăgător și fațada este finisată cu piatră naturală de culoare maro deschis în combinație cu tencuiala decorativă de culoare albă pe care perfect se evidențiază balcoanele și terasele apartamentelor, care sunt proiectate sub formă de unghi - sunt asemănătoare aripilor și sunt finisate cu sticlă securizată și profil metalic.

Ferestrele instalate la bloc sunt mari și asigură camerele cu multă lumină naturală și căldură deoarece au 5 camere termice și dispun de profil din PVC de culoare gri la exterior și alb pentru interior, ce este produs în Germania de la firma Kommerling și geamurile sunt instalate cu trei foi și au acoperire antisolară. În interiorul corpului de imobil toate spațiile de uz comun sunt finisate și dispun de pardoseli realizate din gresogranit colorat în masă de la firma „Urbana”, acesta este rezistent la un trafic intens. Clădirea locativă este prevăzută cu un sistem de alarmare și anti – incendiu.

Ascensorul instalat în bloc este foarte încăpător și poate transporta până la opt pasageri, acesta funcționează cu o mare viteză și este foarte liniștit și sigur (de marca Schindler).

Locurile de parcare sunt subterane localizate în garajul din subsol și sunt prevăzute și parcări supraterane.

Sistemul de securizare a locuințelor include interfoane (video) instalate în fiecare locuință și complexul dispune de camere de supraveghere video.

Tipuri de apartamente, dotări și modele de finisaje

Ansamblul imobiliar „Solaris Astoria” dispune de un număr total de 24 de unități locative, printre care sunt apartamente cu 2 și 3 camere, toate cu balcoane sau terase drăguțe. Suprafața locuințelor cu două camere începe de la 47,45 mp, iar mărimea apartamentelor cu trei camere este cuprinsă între 70,38 mp și 78,46 mp. De asemenea apartamentele de tip – Penthouse sunt prezente în acest complex rezidențial cu suprafața de 94,91 mp și acestea se află situate la ultimul nivel al blocului și beneficiază de terase generoase.

Locuințele se predau în folosință semifinisate și dispun de toate pardoselile turnate cu sapă, toți pereții sunt prelucrați cu glet (într-un strat) și se predau în exploatare cu toate instalațiile montate și trase la poziții. În complexul locativ „Solaris Astoria” fiecare apartament se încălzește individual printr-un sistem autonom de încălzire, care constă dintr-o centrală termică cu cazan în condensații Viessmann și radiatoare Purmo. La solicitarea cumpărătorului sistemul de încălzire poate fi montat și prin pardosea (opțional).

Dezvoltatorul dispune de o gamă largă de finisaje oferite de diferite culori și nuanțe la alegerea cumpărătorului:

Parchetul laminat, care este disponibil în 6 nuanțe, este de producere germană de firma Tarkett, acesta este durabil și foarte ușor de întreținut datorită unei suprafețe protectoare din melamină, care mai oferă și capacități rezistente la impact.

În trei variante sunt oferite la alegere plăcile ceramice, ce se vor placa pe pardoselile și pereții camerelor de baie. Acestea sunt prezentate în stil-uri convenabile pentru toți rezidenții; există plăci de nuanțe calde ale lemnului și plăci cu aspecte și nuanțe de marmură sau plăci cu culori combinate alb și negru, care permit personalizarea locuinței nu numai în stilul și design-ul proiectat și dorit dar și garantat vă oferă calitate la cel mai înalt nivel. Aici în camerele de baie sunt instalate și toate obiectele sanitare, căzile, cabinele de duș, vasele wc și lavoarele, toate sunt alese cu un gust modern și de la Grohe.

Cumpărătorii își pot alege din mai multe modele și nuanțe ușile interioare, ce vor fi instalate în apartamentului achiziționat, acestea sunt confecționate din plăci HDF și sunt acoperite cu furnir, iar din metal sunt instalate toate ușile de acces și acestea dispun de izolare fonică și termică cu vată minerală între plăcile din metal, au un zăvor cu 9 puncte de închidere flexibile și mobile de marca italiană Fiam Iseo. Firma producător ale ușilor are o experiență de mai mult de 40 de ani în domeniu și produce uși calitative cu utilizarea a noilor tehnologii și design-uri moderne – firma „Erkado”.

Opțional, de asemenea poate fi dotat de către Dezvoltator și instalat în fiecare apartament aparte, sistemul inovativ și profitabil - sistemul One Smart Control, cu ajutorul căruia locatarii la distanță prin intermediul smatphon-ului pot controla și conduce cu toate procesele, sistemele electrice, sistemul termic, pot pune în funcțiune aparatajul de uz casnic și multe alte funcții, care semnificativ influențează la economisirea timpului, energiei electrice și termice, care vă este de un mare folos pentru a vă face viața mai confortabilă.

Compania „Solaris Real Estate Development” este un Dezvoltator cu o reputație excelentă, care construiește obiecte rezidențiale în orașul Cluj – Napoca și are construite și imobile de tip hotelier și oficii, anume această companie este Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Solaris Astoria” și vă garantează o calitate de construcție la cele mai înalte nivele și cu respectarea termenelor și normelor.

Vă oferim posibilitatea de a trece direct de pe site-ul nostru pe pagina web a Dezvoltatorului, unde vă puteți informa cu informații depline despre apartamentele, finisajele, caracteristici tehnice ale complexului imobiliar „Solaris Astoria” și de unde puteți contacta secția de vânzări pentru a achiziționa un apartament nou în centrul Clujului.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Solaris Astoria?

str. Einstein, 16-18, zona Centrul Vechi, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris Astoria?

Solaris – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solaris Astoria în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solaris Astoria din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Solaris Astoria este – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC