Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris Elite
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Motilor nr. 98 /colț cu str. Moldovei, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Motilor, 98, Cluj-Napoca (Solaris Elite)
4 etaje
Indisponibil
tr. 3 2020
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Solaris Elite pe hartă Cluj-Napoca

str. Motilor nr. 98 /colț cu str. Moldovei, zona Plopilor, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu comercial
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente8
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere si 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–90 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul rezidențial „Solaris Elite” se află poziționat ultracentral și se găsește pe strada Moților, la numărul 98, la colț cu strada Moldovei din zona Plopilor a orașului Cluj – Napoca. De la casa de locuințe până la strada Piezișă sunt doar 100 de metri și centrul comercial „Platinia Shopping Center” se află la numai 200 de metri față de noul complex și în apropiere se află Parcul Central, este complexul sportiv Polyvalent Hall, este Stadionul Cluj Arena și Campusul Universitar, este Colegiul Augustin Maior, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Facultatea de Geografie. De asemenea nu departe de casa locativă este Spitalul de copii, sunt saloane de înfrumusețare și funcționează cafenele și restaurante.

Stația de autobuze se află la o distanță de 100 de metri de la complexul locativ „Solaris Elite” și până în Centrul Vechi al orașului Cluj – Napoca sunt 1,3 km, până la Gara Centrală sunt 2,9 km și Aeroportul „Avram Iancu” este la 9,9 km.

Prezentarea proiectului de locuințe

Ansamblul locativ „Solaris Elite” este un proiect imobiliar mixt, ce dispune de o clădire de apartamente proiectată cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 3 Etaje de apartamente. Blocul rezidențial este gândit până la ultimul detaliu și este realizat doar din materiale de un grad sporit de eficiență termică și fonică, ce sunt durabile în timp. Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat și are pereții zidiți din cărămidă, iar pe partea exterioară imobilul dispune de un sistem calitativ de izolație termică. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente dispune de profil din PVC de calitate înaltă, ce are 6 camere termice și triplu geam termopan. Pe partea exterioară imobilul este iluminat și blocul locativ se oferă în folosință cu toate spațiile interioare comune, coridoarele și holurile complet finisate cu materiale moderne și design modern. La parterul imobilului sunt prevăzute două spații comerciale.

În incinta complexului de locuințe „Solaris Elite” sunt amenajate locuri de parcare subterane, ce se află poziționate în garajul imobilului și există organizate și locuri de parcare supraterane. Ansamblul rezidențial are instalat sistem anti incendiu, dispune de un sistem de control a accesului și are sistem de supraveghere video.

Tipuri de apartamente și informații de finisare

Complexul rezidențial „Solaris Elite” dispune de 8 unități locative, ce sunt ideal proiectate și dispun de compartimentări decomandate cu 2, 3 și 4 camere spațioase. Suprafețele utile ale apartamentelor sunt cuprinse între 48 mp și 90 mp plus suprafețele balcoanelor și teraselor. Toate terasele și balcoanele se predau în folosință complet finisate, iar locuințele sunt predate în exploatare în variantă de finisare – semifinisate. Și au toate pardoselile turnate până la nivel de șape, toți pereții sunt acoperiți cu un strat de glet și la intrare în apartamente sunt instalate uși antiefracție. În vânzare imobilele se oferă cu sistemul termic realizat cu instalații termice și calorifere și cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă individual. Instalațiile sanitare sunt realizate și sunt până la poziții conduse la fel ca și toate instalațiile sistemului electric. Complexul rezidențial se oferă în exploatare cu toate utilitățile necesare racordate și fiecare apartament dispune de apă curentă, are electricitate, gaze naturale și este branșat la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Solaris Elite” este dezvoltat de către compania „Solaris Real Estate Development”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor și dezvoltării de obiecte imobiliare de un grad înalt de confort și calitate.

Dacă sunteți interesați de o locuință inedită și calitativ construit, localizată în centrul orașului, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Solaris Elite”, unde găsiți afișate mai multe informații amănunțite despre locuințe și unde sunt oferite toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Solaris Elite Residence.

Unde se află Solaris Elite?

str. Motilor nr. 98 /colț cu str. Moldovei, zona Plopilor, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris Elite?

Solaris Elite – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solaris Elite în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solaris Elite din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Solaris Elite este – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC