Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Solaris Central
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Paris, 31-35, Cluj

Schițe și prețuri în Solaris Central

1 camere
de la 40 m2totul e vândut
3 camere
de la 71 m2totul e vândut
4 camere
de la 94 m2totul e vândut

Solaris Central pe hartă Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Solaris Central
construit
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Încălzirecentrală termică individuală VIESSMANN, calorifere PURMO sau încălzire în pardoseală
🟧 Liftlift de mare viteză pentru 6–8 persoane
🟧 Parcaresubterană şi exterioară
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente40,42 mp – 94,41 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Complexul locativ „Solaris Central” se află așezat într-o zonă centrală a orașului Cluj - Napoca, pe strada Paris, la nr. 31-35. În apropiere de bloc se află Teatrul Național, la o distanță de doar cinci sute de metri se află Piața Mihai Viteazul, iar la 50 de metri este stația de autobuz, de asemenea în apropiere sunt licee, școli, diverse puncțe de interes și până în centrul orașului se ajunge ușor pe jos în timp de 15 minute.

Descrierea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Solaris Central” reprezintă un imobil de apartamente plasate în Patru Nivele și casa locativă este construită cu un Subsol și cu un Parter. Tehnologia construcției constă din cărămidă eficientă și din beton armat, termoizolație exterioară și tencuială decorativă. În clădire este instalat un lift cu capacitatea de ridicare a 6-8 oameni, care circulă silențios și cu mare viteză. În garajul subteran sunt oferite locuri de parcare sau există și locuri de parcare exterioare. În incinta Complexului locativ este acces securizat prin sistemul de interfon și pentru sistemul de supraveghere video sunt montate camere, plus funcționează sistemul de alarmă anti incendiară.

Despre apartamente

Apartamentele din blocul locativ se predau locatarilor semifinisate și dispun de planimetrii cu 1, 2, 3 și 4 camere și la ultimul etaj se amplasează penthouse-uri si spații generoase. Suprafețele utile a locuințelor sunt cuprinse între 40,42 mp și 94,41 mp, în plus la asta pentru fiecare unitate locativă sunt presupuse balcoane sau terase. Pardoselile din apartamente sunt turnate cu sapă iar pereții sunt prelucrați cu glet într-un strat. Ușile instalate la intrare în locuințe sunt cu antiefracție, iar tâmplăria este cu 3 foi de sticlă și are profil PVC produs de firma Rehau. Încălzirea este produsă de centralele termice individuale, care sunt instalate în fiecare apartament și sunt prezentate de firma Viessmann. Și toate instalațiile necesare din apartamente sunt trase la poziții.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Solaris Central” este Compania „Solaris Real Estate Development”.

Mai multe materiale utile despre construcția ansamblului rezidențial „Solaris Central” și mai multe informații detaliate despre apartamente și finisajele acestora, puteți găsi pe pagina oficială a Dezvoltatorului „Solaris Real Estate Development”.

Unde se afla Solaris Central?

str. Paris, 31-35, Cluj.

Termen de finalizare Solaris Central?

Solaris Central – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Solaris Central.

Cine este dezvoltatorul Solaris Central în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Solaris Central – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC