Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sol Residence
în Cluj-Napoca

Case
de la ‍388 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 617 €
pe ‍362 €
Dezvoltător
Adresă
str. Borhanciului, 148, Cuj Napoca

Schițe și prețuri în Sol Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 23 ianuarie 2024
Case
240 m2
de la ‍1 617 € / m2de la ‍388 000 €

Sol Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Borhanciului, 148, Cuj Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăprefabricate
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipanouri solare, sistem Smart House
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresupraterană cu stații de incarcare vehicole electrice
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilcase pasive certificate Eco
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriprefabricate

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie, parțial mobilate
🟧 Număr camereconfigurabile: 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe230 – 240 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare liniștită și apropiată de natură

Complexul locativ „Sol Residence” se află dezvoltat pe strada Borhanciului, între numerele 153-155 din orașul Cluj – Napoca. În apropiere de casele noi funcționează cafenele, sunt restaurante, pizzerii și se află sucursale bancare. La 600 de metri de la casele noi funcționează supermarketul Profi City, iar la 1,4 km este Mega Image Shop&Go. Nu departe de complexul rezidențial este un teren de fotbal, este sala de fitness „Alverna SPA”, sala de sport „MMGYM” și este centrul medical „Novoenergrama”. Pentru copiii rezidenților în apropiere de case sunt instituții de învățământ și organizații preșcolare: la 650 de metri se află Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, sunt 750 de metri până la Grădinița „Magic Land One” și este un kilometru până la Creșa Martinel, Grădinița Poienița și Grădinița „BioBee”.

De la casele complexului locativ „Sol Residence” se ajunge în doar 10 minute până în centrul orașului și se parcurg nu mai mult de 3-4 km, până la Gară sunt 4,7 km și sunt 9,5 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Caracteristica complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Sol Residence” se compune din case pasive cu certificate „Eco” de la institutul „Passivhaus” din Germania. Fiecare casă este individual construită și toate imobilele au regimuri de înălțime egale - Parter plus un Etaj. Locuințele sunt realizate din materiale de construcții ecologice și facilită de un grad sporit termic. Toți pereții caselor sunt prefabricați și sunt formați din paie, celuloză și componente din lemn, astfel în case niciodată nu se va face mucegai și nu se va forma un mediu comod pentru bacterii, dar permanent se va menține un confort optim de umiditate pentru o viață sănătoasă. Fațadele caselor sunt ventilate și sunt placate cu lambriu din lemn termotratat și la case sunt instalate și ferestre pasive. Imobilele se deosebesc printr-un consum de energie extrem de mic pentru încălzirea și răcirea încăperilor și fiecare casă din ansamblul rezidențial poate avea instalate pe acoperiș câte aproximativ 50 de panouri voltaice (pachet extra opțiuni).

Locurile de parcare sunt organizate supraterane șiîn complex există instalată o stație de încărcare pentru autovehiculele electrice, de asememenea și pentru parcarea bicicletelor există organizate locuri speciale de parcare. Drumul de acces către imobile este privat și accesul către case este strict controlat.

Prezentarea caselor sănătoase

În incinta complexului de case pasive „Sol Residence” sunt concepute 8 obiecte imobiliare excepționale, fiecare cu câte o curte privată verde amenajată. Casele au scheme logic proiectate și dispun de 3 sau 5 dormitoare plus living-ul spațios. Suprafața totală a locuințelor este cuprinsă între 230 mp și 240 mp și fiecare casă dispune de terase private acoperite și placate cu deck din lemn. Se predau casele finisate complet, în versiune – „la cheie” și au interioare finisate la cele mai înalte standarde de confort și sunt chiar parțial mobilate. Pardoselile sunt placate cu parchet din lemn natural stratificat și au toate obiectele sanitare dotate și instalate. La intrare în case este instalată ușă pasivă și sistem de iluminat este complet realizat și echipat cu corpuri de iluminat/led-uri. Sistemul termic al caselor este compus din recuperator de căldură, are o pompă de căldură și sistem de ventilare (cu recuperare de căldură), astfel toate încăperile din case sunt asigurate cu aer curat și proaspăt purificat. Pentru fiecare imobil este prevăzut sistem Smart Home, ce permite controlul locuinței și pune în funcțiune sistemul de electricitate, monitorizează senzorii și controlează temperatura.

Nu ezitați să vizitați casele excepționale și să vă convingeți de calitatea lucrărilor, să vedeți ce priveliști minunate se deschid din ferestre spre oraș și împrejurimi și să savurați plăcerea traiului confortabil.

Compania „BioBuilds” este Dezvoltatorul caselor perfecte din ansamblul locativ „Sol Residence” și vă invită să treceți pe pagina web, unde sunt afișate mai multe caracteristici tehnice și unde găsiți contactele directe către Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sol Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sol Residence Cuj Napoca, Duty Ventures.

Unde se află Sol Residence?

str. Borhanciului, 148, Cuj Napoca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sol Residence din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Sol Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 617 €.

Termen de finalizare Sol Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC