Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rhodium Residence
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍2 174 € +TVA
Adresa
str. Tăietura Turcului, 3-5, zona Grigorescu, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre bloc

str. Tăietura Turcului, 3-5, zona Grigorescu, Cluj-Napoca (Rhodium Residence)
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Rhodium Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 7 octombrie 2022
1 camerede la 45.9 m2de la ‍2 187 € +TVA / m2de la ‍84 200 € +TVA
2 camerede la 61.63 m2de la ‍2 174 € +TVA / m2de la ‍107 200 € +TVA

Rhodium Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Tăietura Turcului, 3-5, zona Grigorescu, Cluj-Napoca

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăStructura din beton armat si caramida
🟧 FacilităţiÎn cartierul Grigorescu poţi să-ţi continui ritmul cotidian aşa cum îţi doreşti, fie că vrei să faci jogging în fiecare dimineaţă, că îţi plimbi câinele sau că ieşi la plimbare cu bicicleta sau cu toată familia. Iar când vine vorba să ajungi în timp util la birou, la muncă, la şcoală sau grădiniţă sau să ieşi prin centru, ştii că pe orice vreme poţi conta rapid pe mijloacele de mobilitate urbană.
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente38.75–76.91

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă

În apropiere de Parcul Central se află dezvoltat ansamblul locativ „Rhodium Residence”. Locuințele noi sunt amplasate pe strada Tăietura Turcului, la numerele 3-5, (chiar la intersecție cu strada Eremia Grigorescu), în zona Grigorescu din orașul Cluj –Napoca. În apropierea complexului rezidențial se află o mulțime de zone de relaxare și se află Parcul „14 Iulie” și Parcul Rozelor, iar până la Plaja Grigorescu se ajunge pe jos în maxim 14 minute și sunt de parcurs aproximativ 1,2 km. La 400 de metri de la bloc funcționează supermarketurile Profi City și Mega Image și în proximitatea locuințelor noi este oficiu poștal, este o frizerie, stomatologie, se află Policlinica Grigorescu și sunt diverse cafenele și restaurante. De la blocul de apartamente sunt de parcurs doar 280 de metri până la Grădinița „Patricia 2” și la 500 de metri se află Grădinița „Camigo” iar până la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” sunt de parcurs nu mai mult de 550 de metri.

Rezidenții complexului imobiliar „Rhodium Residence” facilită de acces facil către stațiile cu mijloace de transport în comun și până în centrul orașului Cluj – Napoca sunt de parcurs circa 3,3 km, este o distanță de 3,4 km până la Gara Centrală și sunt aproximativ 12 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Pe un teren cu suprafața totală de 1086 mp este dezvoltat complexul imobiliar „Rhodium Residence”, unde este conceput un bloc rezidențial de menire mixtă. Clădirea de apartamente dispune de un grad sporit de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime cu un Parter și 3 Etaje locative. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat și toți pereții sunt realizați din cărămidă termo și fono eficientă. Un nivel înalt de confort termic este asigurat de către un strat de izolație termică exterioară a blocului și de către ferestrele instalate la bloc, ce sunt de calitate superioară și au trei foi de geam termopan montat în profil PVC cu 7 camere termice. Blocul rezidențial este amenajat cu un lift de ultimă generație și la parterul imobilului sunt proiectate două spații comerciale, iar accesul în incinta spațiilor locuibile este securizat și se face prin sistem cu interfon.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate 21 locuri de parcare subterane, precum și sunt organizate și parcări supraterane. Toate străzile și drumurile de acces către complexul locativ „Rhodium Residence” sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Detaliile apartamentelor

Proiectul locativ „Rhodium Residence” este compus din 18 apartamente confortabile și inteligent proiectate, acestea sunt semidecomandat compartimentate și au bucătării închise, dispun de 1-2 sau 3 camere, plus balcoane și terase spațioase. Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața de 39,75 mp, locuințele cu 2 camere sunt prezentate cu mărimea de la 49,31 mp și până la 54,32 mp, iar suprafața de 62,34 mp și până la 76,91 mp au unitățile locative cu 3 camere și plus pentru acest tip de locuințe sunt prevăzute terase generoase cu suprafețele de la 42,76 mp și până la 136 mp. Se predau locuințele semifinisate cu pereții prelucrați cu glet, la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și toate instalațiile inginerești sunt realizate. Sistemul de încălzire are instalații montate prin pardoseală și câte o centrală termică proprie este dotată fiecărui apartament. Instalațiile sanitare și instalațiile de electricitate sunt conduse până la poziții și toate utilitățile generale sunt racordate la blocul rezidențial (este apă, gaz, curent, canal, TV și telefon) și fiecare unitate locativă se contorizează individual, sunt dotate apometre și contoare de gaz și electricitate.

Ansamblul locativ „Rhodium Residence” este realizat de către Dezvoltator Rhodium Properties. Pentru contactele dezvoltatorului și pentru mai multe informații detaliate ale apartamentelor noi, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Rhodium Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Rhodium Residence?

str. Tăietura Turcului, 3-5, zona Grigorescu, Cluj-Napoca.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rhodium Residence în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Rhodium Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍2 174 € +TVA.

Termen de finalizare Rhodium Residence?

Rhodium Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC