Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rhodium Residence Dorobantilor
în Cluj-Napoca

Apartamente
de la ‍121 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 850 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Dorobantilor, 111, zona Marasti, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Dorobantilor, 111, Cluj-Napoca (bloc)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Rhodium Residence Dorobantilor

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
1 camere
52–56 m2
de la ‍2 161 € +TVA / m2de la ‍121 000 € +TVA
2 camere
65–90 m2
de la ‍1 856 € +TVA / m2de la ‍158 000 € +TVA
3 camere
85–110 m2
de la ‍2 045 € +TVA / m2de la ‍214 000 € +TVA

Rhodium Residence Dorobantilor pe hartă Cluj-Napoca

str. Dorobantilor, 111, zona Marasti, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăStructura din beton armat si caramida
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiaproape de spaţii verzi şi de relaxare, de cumpărături, de business şi de şcoală, Smart Home
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Izolații termiceizolatie Fonica intre apartamente
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente 35 de apartamente
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe34–72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

În apropiere de Parcul Central se află dezvoltat ansamblul locativ „Rhodium Residence”. Locuințele noi sunt amplasate pe strada Tăietura Turcului, la numerele 3-5, (chiar la intersecție cu strada Eremia Grigorescu), în zona Grigorescu din orașul Cluj –Napoca. În apropierea complexului rezidențial se află o mulțime de zone de relaxare și se află Parcul „14 Iulie” și Parcul Rozelor, iar până la Plaja Grigorescu se ajunge pe jos în maxim 14 minute și sunt de parcurs aproximativ 1,2 km. La 400 de metri de la bloc funcționează supermarketurile Profi City și Mega Image și în proximitatea locuințelor noi este oficiu poștal, este o frizerie, stomatologie, se află Policlinica Grigorescu și sunt diverse cafenele și restaurante. De la blocul de apartamente sunt de parcurs doar 280 de metri până la Grădinița „Patricia 2” și la 500 de metri se află Grădinița „Camigo” iar până la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” sunt de parcurs nu mai mult de 550 de metri.

Rezidenții complexului imobiliar „Rhodium Residence” facilită de acces facil către stațiile cu mijloace de transport în comun și până în centrul orașului Cluj – Napoca sunt de parcurs circa 3,3 km, este o distanță de 3,4 km până la Gara Centrală și sunt aproximativ 12 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Prezentarea complexului rezidențial

Pe un teren cu suprafața totală de 1086 mp este dezvoltat complexul imobiliar „Rhodium Residence”, unde este conceput un bloc rezidențial de menire mixtă. Clădirea de apartamente dispune de un grad sporit de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime cu un Parter și 3 Etaje locative. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat și toți pereții sunt realizați din cărămidă termo și fono eficientă. Un nivel înalt de confort termic este asigurat de către un strat de izolație termică exterioară a blocului și de către ferestrele instalate la bloc, ce sunt de calitate superioară și au trei foi de geam termopan montat în profil PVC cu 7 camere termice. Blocul rezidențial este amenajat cu un lift de ultimă generație și la parterul imobilului sunt proiectate două spații comerciale, iar accesul în incinta spațiilor locuibile este securizat și se face prin sistem cu interfon.

În incinta complexului rezidențial sunt amenajate 21 locuri de parcare subterane, precum și sunt organizate și parcări supraterane. Toate străzile și drumurile de acces către complexul locativ „Rhodium Residence” sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Detaliile apartamentelor

Proiectul locativ „Rhodium Residence” este compus din 18 apartamente confortabile și inteligent proiectate, acestea sunt semidecomandat compartimentate și au bucătării închise, dispun de 1-2 sau 3 camere, plus balcoane și terase spațioase. Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu suprafața de 39,75 mp, locuințele cu 2 camere sunt prezentate cu mărimea de la 49,31 mp și până la 54,32 mp, iar suprafața de 62,34 mp și până la 76,91 mp au unitățile locative cu 3 camere și plus pentru acest tip de locuințe sunt prevăzute terase generoase cu suprafețele de la 42,76 mp și până la 136 mp. Se predau locuințele semifinisate cu pereții prelucrați cu glet, la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și toate instalațiile inginerești sunt realizate. Sistemul de încălzire are instalații montate prin pardoseală și câte o centrală termică proprie este dotată fiecărui apartament. Instalațiile sanitare și instalațiile de electricitate sunt conduse până la poziții și toate utilitățile generale sunt racordate la blocul rezidențial (este apă, gaz, curent, canal, TV și telefon) și fiecare unitate locativă se contorizează individual, sunt dotate apometre și contoare de gaz și electricitate.

Ansamblul locativ „Rhodium Residence” este realizat de către Dezvoltator Rhodium Properties. Pentru contactele dezvoltatorului și pentru mai multe informații detaliate ale apartamentelor noi, vă rugăm să accesați pagina web a complexului rezidențial.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Rhodium Residence Dorobantilor?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Rhodium Dorobanţilor, Rhodium Residence.

Unde se află Rhodium Residence Dorobantilor?

str. Dorobantilor, 111, zona Marasti, Cluj-Napoca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rhodium Residence Dorobantilor din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Rhodium Residence Dorobantilor?

M² în acest complex costă de la ‍1 850 € +TVA.

Termen de finalizare Rhodium Residence Dorobantilor?

bloc – Finalizare în 2023 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC