Previzualizare foto – fotografie originală aici

Seasons
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍1 900 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Frunzisului, 91, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre bloc

Seasons
15 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021

Seasons pe hartă Cluj-Napoca

str. Frunzisului, 91, Cluj-Napoca

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Facilităţi teren de joacă pentru copii, prize vehicole electrice
🟧 Încălzirecentrală termică în condensație
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente153
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare154 locuri de parcare supraterană și subterană, parcare biciclete
🟧 Regim inalțimeS+P+14E
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente39–113 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare, vecini și puncte de interes

În orașul Cluj – Napoca, în cartierul Zorilor, pe strada Frunzișului, la numărul 91, se află verde dezvoltat ansamblul rezidențial „Seasons”.

Complexul de locuințe se învecinează cu Pădurea Făget și are acces rapid către Parcul Iuliu Prodan, nu departe de casă se află Oficiul Poștal Nr. 6, în apropiere este Cinema „Dacia”, funcționează sala sportivă „T GYM” și sala de escaladă „Gravity”, sunt saloane de înfrumusețare, funcționează farmacii, laboratoriu și organizații sanitare. Unitățile de învățământ din apropierea complexului: Liceul Wafdorf la doar 800 de metri, la 1,9 km se află Grădinița „Universul Copiilor”, Școala Gimnazială „Christiana” și Școala „Liviu Rebreanu”, iar la 2,1 km este Liceul Teologic Adevntist „Maranatha”, școala de înot „Babyswim” și centrul de organizare a petrecerilor pentru copii „Prichindelul Vesel”.

La mici distanțe de la casa verde sunt următoarele spații comerciale: supermarket-ul LIDL, Profi City, Carrefour Express, minimarket-ul „Câmpului”, Piața „Ion Meșter” și magazinul Leroy Merlin.

De la complexul de locuințe „Seasons” este acces facil către stațiile cu transport public cu linii de autobuz și tramvai și este de parcurs o distanță de 3,4 km până în centrul Clujului, sunt 6,3 km până la Gara Centrală și 11,9 km până la Aeroportul Internațional din Cluj – Napoca „Avram Iancu”.

Caracteristica și conceptul complexului de tip „Pădure Verticală”

Ansamblul de imobile extravagante „Seasons” reprezintă un turn bioclimatic construit cu înălțime de 50 de metri cu un regim de: Subsol plus Parter și plus 14 Etaje locative. Spectaculosul proiect imobiliar deține mai mult de 2500 mp de balcoane înverzite, sănătoase pline de optimism și circa 700 mp cu terase circulabile înierbate oferite pentru plimbările locatarilor.

Clădirea de apartamente este construită din materiale naturale și durabile și pe exterior dispune de un facil sistem termic eficient, care este calitativ aplicat pe partea exterioară a clădirii rezidențiale. Fațada blocului este înfrumusețată nu numi cu grădini verzi dar și dispune de un sistem arhitectural unic și ambiental de iluminare, unde sunt folosite lămpile LED. Profilul tâmplăriei exterioare, ce este instalată la bloc este din aluminiu, iar geamurile sunt termopane triplustratificate. În incinta clădirii absolut toate spațiile comune sunt finisate și la bloc sunt instalate ascensoare moderne, silențioase și rapide.

Pentru copii, în complex este organizat un teren de joacă și pe un spațiu general de 3000 mp se află amplasate parcările specializate pentru biciclete, locurile subterane și supraterane pentru parcarea mașinilor (în total în complex sunt prevăzute 154 parcări). Și pentru încărcarea autovehiculelor electrice sunt instalate prize speciale.

Complexul locativ „Seasons” este prevăzut cu un sistem special de colectare a deșeurilor și facilită de servicii de administrare a imobilului și servicii de verificare periodică a stării de uzură a apartamentelor.

Apartamente ecologice finisate cu materiale vii

Proiectul rezidențial „Seasons” dispune de un total de 153 unități rezidențiale ingenios compartimentate cu scheme cu 1, 2, 3 camere. Apartamentele sunt energetic performante și dispun de suprafețe utile cuprinse între 39 mp – 113 mp.

Locuințele privilegiate beneficiază de terase verzi cu spații generoase de până la 57 mp și cu copaci ornamentali sădiți, de unde se deschid vederi panoramice asupra orașului.

Materialele utilizate la finisarea apartamentelor sunt alese să fie fără compuși organici volatili toxici, sunt de aspecte moderne și au un grad sporit de durabilitate.

În fiecare apartament este dotată câte o centrală termică în condensații și radiatoarele sunt instalate. La intrare în fiecare proprietate locativă este instalată ușă din metal cu antiefracție.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Seasons” este compania „Studium Green”, unul dintre primii dezvoltatori imobiliari de clădiri verzi din România, care are o experiență de mai mult de 15 ani în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pe web pagina Dezvoltatorului sunt afișate contactele directe ale biroului de vânzări și alte informații mai detaliate despre construcția și amenajarea apartamentelor din complexul de locuințe verzi „Seasons”. Aveți posibilitatea să treceți pe pagina dezvoltatorului imediat de pe site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Seasons?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Apartamente Seasons Cluj, Seasons Cluj.

Unde se afla Seasons?

str. Frunzisului, 91, Cluj-Napoca.

Cât costă metru pătrat în Seasons?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 900 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Seasons în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Seasons: Plata integrală.

Termen de finalizare Seasons?

Seasons – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC