Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris 10
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Traian, 58-62, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Traian, 58-62, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca (Solaris 10)
7 etaje
Indisponibil
tr. 4 2020
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Solaris 10 pe hartă Cluj-Napoca

str. Traian, 58-62, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu comercial
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime S+P+6E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49 – 84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Centralizat localizat

Ansamblul locativ „Solaris 10” se află amplasat într-o zonă centrală, unde sunt construite clădiri și case noi cu aspecte moderne și spații de birouri și se găsește poziționat pe strada Traian, la numerele 58 – 62, în zona Piața Mihai Viteazu din orașul Cluj – Napoca. Locuințele noi se află localizate la o distanță de doar 500 de metri față de Piața Mihai Viteazu și nu departe de complexul locativ se află următoarele instituții de învățământ: Liceul „Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Colegiul Tehnic „Ana Aslan” și sunt Facultatea de Business și Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. De la apartamentele noi sunt de parcurs nu mai mult de 10 - 15 minute pe jos până la Spitalul Dominic Stanca, Spitalul de Pediatrie și Clinica medicală și Chirurgie Nr. 3. Și în proximitate se află secția de Poliție, este Parcul Feroviarilor, sunt saloane de înfrumusețare, se află cafenele și restaurante.

Stația cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz se află la doar 50 de metri față de imobil. De la apartamentele complexului rezidențial „Solaris 10” sunt de parcurs pietonal circa 1000 de metri până la Piața Unirii/strada Matei Corvin din orașul Cluj – Napoca, iar distanța până la Gara Centrală este de numai 750 de metri și sunt aproximativ 8 – 9 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Informații generale despre ansamblul rezidențial

Proiectul rezidențial „Solaris 10” este prezentat cu o clădire locativă de tip mixt, ce este prevăzută cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a clădirii locative dispune de o carcasă din cadre din beton armat și la construcția blocului de apartamente sunt utilizate idei și tehnologii inovaționale și doar materiale durabile și calitative. Pentru zidăriile pereților exteriori și interior este folosită cărămida peste care este aplicat un termo sistem fiabil. Fațada imobilului este finisată într-un stil arhitectural modern cu folosirea plăcilor pentru fațade ventilate în combinație cu piatră naturală. Tâmplăria instalată la imobil este din profil PVC cu 6 camere termice și dispune de geam termopan de un grad superior de eficiență termică și fonică cu trei foi de sticlă. La bloc este instalat un ascensor de ultimă generație, sigur și confortabil, cu capacitatea de transportare a 8 persoane și cu funcționare silențioasă și rapidă. La parterul imobilul se află proiectat și un spațiu comercial cu o suprafață totală de 150 mp.

Accesul în complex este securizat și sunt instalate sisteme de supraveghere video. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Solaris 10” sunt organizate supraterane și sunt prevăzute și locuri subterane organizate în garaj.

Apartamente

Ansamblul de imobile „Solaris 10” este prevăzut cu un număr limitat de doar 16 unități locative cu scheme ergonomice de 2 și 3 camere decomandat proiectate. Spațiile locuințelor sunt funcționale și apartamentele au suprafețele cuprinse între 47,83 mp – 78,28 mp. Toate proprietățile locative beneficiază de terase sau balcoane spațioase (cu suprafețele de la 4,34 mp până la 39,10 mp), ce se predau în folosință complet finisate cu plăci ceramice placate și cu balustrade din sticlă securizată. La ultimul etaj din blocul locativ se află poziționate apartamente confortabile de tip – Penthouse, care facilită de terase mega generoase.

Unitățile locative se vând semifinisate și la predare în folosință dispun de pardoseli turnate cu sapă și de pereți prelucrași cu un strat de glet. Toate instalațiile locuințelor (sanitare, termice și electrice) sunt trase până la poziții și apartamentele se încălzesc autonom prin calorifere și centralele termice proprii. Locatarilor li se predau cheile de la apartamente cu uși de acces instalate cu sisteme de antiefracție.

Ansamblul rezidențial „Solaris 10” este dezvoltat de către compania „Solaris Real Estate Development”, pe site-ul căreia vă invităm să treceți pentru a vă informa cu mai multe detalii și a afla despre toate facilitățile apartamentelor din complexul rezidențial „Solaris 10”.

Unde se află Solaris 10?

str. Traian, 58-62, zona Piața Mihai Viteazu, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris 10?

Solaris 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solaris 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solaris 10 din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Solaris 10 este – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC