Previzualizare foto – fotografie originală aici

Solaris Vila
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Onisifor Ghibu, 31, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Onisifor Ghibu, 31, zona Mărăști, Cluj-Napoca (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
tr. 3 2020
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Solaris Vila pe hartă Cluj-Napoca

str. Onisifor Ghibu, 31, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiu comercial
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime S+P+3E
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile localizării centrale

Ansamblul rezidențial „Solaris Vila” se află amplasat pe strada Onisifor Ghibu, la numărul 31, în orașul Cluj Napoca. Imediat în vecinătatea complexului, la numai 50 de metri funcționează Liceul Teoretic „Avram Iancu”, sunt 450 de metri până la Grădinița Reformată Csemete Nr.1, la 600 de metri este Liceul De Muzică „Sigismund Toduță” și la 700 de metri se află Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, este Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Colegiul Tehnic de Construcții „Anghel Saligny” și sunt circa 1200 de metri până la Universitatea Tehnică Cluj Napoca. Lângă casa de apartamente sunt sucursale bancare, este o frizerie, un salon de înfrumusețare, o brutărie, pizzerie, cofetărie și nu departe sunt fast food-urile McDonald’s și KFC, iar până la supermarketul LIDL sunt 700 de metri. De la complexul de locuințe este de parcurs o distanță de doar 1,3 km până la centrele comerciale: „Central Shopping Center” și „Sora Shopping Center” și nu departe (la doar 350 de metri) este centrul sportiv „Oncos Tonus GYM” și în proximitate se află sectorul de Poliție din Cluj-Napoca, este Clinica Medicală și Chirurgie Nr. 3, Spitalul „Dominic Stancea”, Policlinica Militară și Spitalul de Urgență „Dr. Constantin Papilian”. Locatarii complexului parcurg doar 800 de metri de la casă până la Teatrul Național „Lucian Blaga” și Parcul Operei și o mică distanță până la Piața Muzeului. Stația de autobuz este la 100 de metri și până în centrul orașului Cluj-Napoca se ajunge pe jos în 18 minute și se parcurge o distanță de cel mult 1400 de metri, distanța până la Gara Centrală este de circa 2 km și sunt 7–8 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Detalii de amenajare a complexului imobiliar

Ansamblul locativ „Solaris Vila” prezintă o clădire modernă de tip mixt, care este proiectată funcțional cu apartamente confortabile și dispune de spațiu comercial. Casa de apartamente este rezistență seismic și are un regim de înălțime mic cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Structura de rezistență a imobilului constă din cadre din beton armat cu folosirea betonului calitativ și a materialelor durabile și eficiente termic și fonic. Iar ferestrele dispun de profil PVC de marca Kommerling, au 5 termo camere și geam triplu termopan cu peliculă de protecție solară. La parterul blocului este prevăzut un spațiu comercial, iar în garajul subteran al clădirii sunt organizate suficiente locuri de parcare pentru fiecare proprietate locativă din complex. De asemenea în curtea ansamblului rezidențial există organizate și locuri de parcare supraterane.

Prezentarea apartamentelor de lux

Locuințele din complexul imobiliar „Solaris Vila” oferă locatarilor un nivel înalt de confort și intimitate, datorită numărului redus de unități locative. Blocul rezidențial găzduiește doar 6 apartamente excepționale. Locuințele sunt foarte primitoare și au scheme logic gândite și dispun de planimetrii cu 2 și 3 camere semidecomandat compartimentate. Există 4 apartamente cu 3 camere și 2 locuințe cu 3 camere. Suprafața locuințelor cu 2 camere este proiectată de 54,07 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este de 73,5 mp. Toate locuințele sunt foarte luminoase și beneficiază de balcoane sau terase complet finisate. La etajul superior din clădire se află poziționate apartamente luxoase de tip – Penthouse, ce facilită de terase generoase și de unde se deschid vederi fascinante asupra împrejurimilor. Blocul de apartamente se predă în folosință absolut finisat la exterior și completat în interior. Fiecare cumpărător are oferită la alegere o gamă variată de finisaje interioare de import, de calitate superioară. Pentru finisarea pardoselilor este oferit parchet de producere germană „Tarkett” cu plăci de 6 culori și toate ușile instalate sunt de clasă Premium. Sistemul termic, sanitar și electric sunt realizate cu instalații de ultimă generație. Și blocul de apartamente se predă în folosință cu racordare la utilități.

Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele directe și unde găsiți informații complete despre imobilele noi.

Unde se află Solaris Vila?

str. Onisifor Ghibu, 31, zona Mărăști, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Solaris Vila?

bloc 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Solaris Vila în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Solaris Vila din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Solaris Vila este – Solaris Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC