Previzualizare foto – fotografie originală aici

Wings
în Cluj-Napoca

Apartamente
de la ‍96 900 €
Prețul / m2
de la ‍2 500 € +TVA
pe ‍600 €
Dezvoltător
Adresă
str. Frunzisului, 88A, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

str. Frunzisului, 88A, Cluj-Napoca (Corp 1)
16 etaje
În desfășurare
tr. 1 2019
Finalizat în 2021 tr. 3
În desfășurare
str. Frunzisului, 88A, Cluj-Napoca (Corp 2)
16 etaje
În desfășurare
tr. 1 2019
Finalizat în 2021 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Wings

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
2 camere
51 m2
de la ‍1 900 € +TVA / m2de la ‍96 900 € +TVA
3 camere
76.6 m2
de la ‍1 900 € +TVA / m2de la ‍145 540 € +TVA
Penthouse-uri
127 m2
de la ‍1 900 € +TVA / m2de la ‍241 300 € +TVA
Duplex-uri
173.64 m2
de la ‍1 900 € +TVA / m2de la ‍329 916 € +TVA

Wings pe hartă Cluj-Napoca

str. Frunzisului, 88A, Cluj-Napoca

Ipoteca în Wings

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiprize mașini electrice, supermarket, interfon, teren de joacă copii, pivnițe individuale, grădini private
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente228
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+15E
🟧 Securitatepaza 24/7 și incintă securizată
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe41.40–112.02 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde se află?

Ansamblul rezidențial „Wings” se află localizat în cartierul Zorilor, pe strada Frunzișului, la numărul 88A în partea de Vest al orașului Cluj-Napoca. Complexul locativ se învecinează cu: Liceul Waldorf, cu supermarket-ul Lidl, în apropiere de bloc sunt magazine, câteva cafenele, este o pizzerie și nu departe se află stațiile de transport în public, de asemenea în acest cartier se găsește un centru medical, este centru diagnostic și sunt instituții de învățământ. De la complexul rezidențial „Wings” până în centrul orașului Cluj–Napoca se ajunge în maxim 10 minute.

Cum este amenajat complexul?

Ansamblul rezidențial „Wings” este cel mai remarcabil proiect imobiliar din Transilvania, cu adevărat cel mai atrăgător și impresionant complex locativ. Complexul este prezentat cu două clădiri de apartamente, construite cu un design foarte spectaculos și irepetabil, complexul imobiliar are 2 aripi (blocuri) și locuințele la fel sunt structurate pe două laturi = 2 tronsoane locative. Sistemul constructiv al imobilului este realizat pe fundații pe radier general și cu diafragme din beton armat. Închiderile exterioare și pereții interiori sunt efectuați din diafragme și cărămidă la zidărie. Grosimea sistemului de termoizolație este de 15 cm. Fațada clădirii locative este acoperită cu tencuială decorativă. Ferestrele montate sunt din profil PVC și au geam tripan.

Complexul rezidențial „Wings” beneficiază de serviciul de administrare al proprietăților. În trei nivele subterane sunt prevăzute locurile de parcare, iar la suprateran se vor amplasa boxe de depozitare. În incinta complexului este proiectată o grădiniță pentru copiii, sunt multe zone verzi și spații amenajate pentru joaca copilașilor.

Care sunt detaliile apartamentelor?

Complexul rezidențial „Wings” însumează un număr total de 228 de unități locative de clasa energetică „A”, toate cu balcoane superbe. Imobilele găzduiesc apartamente cu o cameră, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și apartamente de tip - duplex cu scară în interior.

Suprafața utilă a apartamentelor cu o cameră este cuprinsă între 41 mp și 50 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate în mai multe tipuri de schițe și toate acestea dispun de terase generoase cu suprafața cuprinsă între 16 mp și 21 mp, iar suprafața locuințelor este de la 51 mp până la 62 mp. Apartamentele de tip duplex cu 3 și cu 4 camere dispun de câte două terase și de câte două grupuri sanitare și pot avea suprafețele de la 140 mp utili.

Locuințele se predau rezidenților în versiune – semi finisate, la finisarea pardoselilor de la balcoane sunt folosite doar materiale naturale. Absolut toate apartamentele oferă locatarilor o panoramă fascinantă asupra vecinătăților.

Dezvoltatorul Ansamblul rezidențial „Wings” este compania „Studium Green”, care se mândrește cu proiectele sale finalizate și are lăsate în urmă mai mult de 1500 de apartamente și peste 7500 de spații comerciale și de birouri cu succes construite, precum și 4500 de acoperișuri verzi amenajate. Compania „Studium Green” are o experiență de 15 ani în domeniul construcțiilor și folosește la construcția proiectului imobiliar „Wings” materiale și tehnologii doar care corespund mediului înconjurător. Compania de construcții oferă astfel de modalități de plată: plata din resurse proprii, sau prin credite ipotecare sau credite imobiliare. Persoanele interesate de locuințele extraordinare din ansamblul locativ „Wings” sunt invitate pe site-ul companiei de construcții „Studium Green”, pentru a afla despre toate facilitările complexului, schemele, pozele depline, contacte, plați și alte informații utile.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Wings?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Complex Wings, wings cluj napoca.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Wings din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri, duplex-uri.

Cât costă m² în Wings?

M² în acest complex costă de la ‍2 500 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Wings în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Wings: Plata integrală.

Termen de finalizare Wings?

Corp 1, Corp 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC