Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex NEO Timpuri Noi
în București

Prețul / m2
de la ‍1 968 € +TVA
Adresa
str. Logofătul Tăutu, 66, zona Tineretului, sector 4, București

NEO Timpuri Noi pe hartă București

str. Logofătul Tăutu, 66, zona Tineretului, sector 4, București

Etape dezvoltare

Începutul construcției NEO Timpuri Noi conform panoului de şantier — 1 tr. 2019
NEO Timpuri Noi
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022
Autorizatie de construire
Dovadă că proiectul a primit autorizația de construire

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, spaţii comerciale
Încălzirecentralizată şi prin pardoseală
Liftcâte două lifturi de 8 persoane pentru fiecare scară
Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
Număr apartamente108
Număr clădiri1
Parcaresubterană şi supraterană
Regim inalțimeS+P+8E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente
Сurte închisăsupraveghere video, pază

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente54–362 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre localizarea complexului locativ

Într-o zonă în plină dezvoltare – zona Tineretului din sectorul 3 al orașului București, pe strada Logofătul Tăutu, la numărul 66 se află localizat ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi”. Amplasarea perfectă oferă rezidenților acces către Parcul Carol (doar 2 km și în 27 minute de mers pe jos sunteți pe loc) și Parcul Tineretului (unde ajungeți pe jos în 23 de minute, deoarece sunt de parcurs doar 1800 de metri).
Locatarii ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi” vor ajunge la metrou în cel mult 5 minute pe jos, deoarece până la Stația de Metrou „Timpuri Noi” este o distanță de numai 400 de metri. Complexul rezidențial se amplasează în proximitate față de Piața Unirii, la o distanță de 2000 metri care pot fi parcurși prin Splaiul Unirii.

De asemenea în zona de localizare a imobilelor găsim: supermarket-urile Mega Image, Roua și Royal Supermarket, minimarket-ul Shop & Go, Piața Norilor, sunt saloane de înfrumusețare, este sala sportivă Ladies Wellnes Club, este linia de restaurante „Fratelli Grup” și centrul de birouri „Vastint”. În vecinătate se găsește Școala Gimnazială nr. 81, este o școală de dansuri și un magazin muzical.

Amenajarea și structura constructivă a rezidenței

Proiectul ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” cuprinde două blocuri locative, care sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 3,835 mp. Corpurile de clădire sunt proiectate cu un aspect elegant și într-un stil arhitectural contemporan și dispun de un design modern plus acestea se deosebesc cu avantajul de clădire verde (prin urmare cu certificare Green Homes) și utilizarea la construcție a sistemelor de instalații energetic eficiente, din materiale durabile, cu un grad redus de poluare și folosirea a celor mai inovative specificații tehnice.

Proiectele imobilelor sunt cu Subsol, Parter și 11 etaje de apartamente.

Fațada caselor de apartamente este finisată cu plăci și are un sistem fiabil de termo izolare și este aplicată cu un sistem de ventilare. La parterul ambelor blocuri locative sunt prevăzute spații de menire comercială, ce oferă locatarilor încă un plus de a avea la îndemână cât mai multe puncte comerciale și organizații de interes personal. În afară de zona comercială, separat în complex este proiectat la parter un lobby de 200 mp, care se mândrește cu un design deosebit. Complexul rezidențial beneficiază de serviciul de administrare. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, care dispune de capacitatea de transportare a câte 8 persoane, lifturile sunt fiabile și funcționează cu un nivel redus de zgomot. Clădirile locative au instală tâmplăria exterioară cu profil din aluminiu și geamuri eficiente la păstrarea temperaturii și la gălăgie. La dispoziția locatarilor în complexul rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunt proiectate locuri de parcare subterane și sunt organizare locuri se parcare supraterane. Accesul securizat în incinta complexului este asigurat și este instalat sistem de supraveghere video, este sistem de interfonie, pază și plus poarta de acces este pusă în funcțiune prin telecomandă.

Informații generale și dotările apartamentelor

În ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” este proiectat un total de 108 unități locative, care sunt distribuite și logic amplasate pe etajele blocurilor rezidențiale.

Apartamentele au cheme decomandate și bine gândite cu două, trei și patru camere. Suprafața locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 54 mp - 87 mp (65 de unități). Schemele apartamentelor cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața de la 97 mp până la 112 mp (31 de apartamente), iar mărimea locuințelor cu 4 camere este de la 128 mp până la 362 mp (12 unități locative). Finisajele de o calitate înaltă sunt aplicate la finisarea interioară a locuințelor și pereții sunt nivelați, prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă de marcă Vinarom de culoare albă. Pardoselile din living-uri și dormitoare sunt placate cu parchet multistratificat, iar în camerele de baie și pardoselile bucătăriilor sunt finisate cu plăci ceramice. Toate obiectele sanitare sunt dotate în camerele de baie și acestea se deosebesc de clasă - Premium. Toate terasele unităților locative dispun de închideri din sticlă securizată. Piecare proprietate locativă din complex beneficiază de unități de aer condiționat.

Sistemul de încălzire a ambelor imobile este de tip – centralizat (o centrală termică pentru imobil), iar sistemul de încălzire în apartamente este de tip – prin pardoseală. Toate imobilele facilită de astfel de utilități generale ca: apă, canalizare, curent electric și gaze naturale. În fiecare locuință sunt instalate apometre individuale și contoare pentru căldură, gaze și electricitate. Și apartamentele dispun de acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul „NEO Development” este parte a companiei „ONE United Development” care este lider pe piața construcției imobiliarelor noi din partea de Nord a capitalei. Dezvoltatorul folosește la construcțiile imobiliarelor sale doar materiale de construcții prietenoase cu mediul, eficiente energetic cu tehnologii moderne și cu echipamente de clasă Premium. Dezvoltatorul oferă metode flexibile de plată, inclusiv și plata în tranșe.

Pentru a afla mai multe detalii și informații complete despre amenajarea, construcția și dezvoltarea complexului, mai multe poze ale apartamentelor, compartimentarea și disponibilitatea locuințelor complexului rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunteți așteptați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „NEO Development”, unde găsiți afișate și contactele directe ale dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial NEO Timpuri Noi?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla NEO Timpuri Noi?

str. Logofătul Tăutu, 66, zona Tineretului, sector 4, București.

Cât costă metru pătrat în NEO Timpuri Noi?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1968 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în NEO Timpuri Noi în București?

Modalități de plata în NEO Timpuri Noi: Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare NEO Timpuri Noi?

NEO Timpuri Noi – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC