Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Timpuri Noi
în București

Prețul / m2
de la ‍1 968 € +TVA
Adresă
str. Logofătul Tăutu, 66, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Logofătul Tăutu 66, București (NEO Timpuri Noi)
9 etaje
În desfășurare
tr. 1 2019
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

One Timpuri Noi pe hartă București

str. Logofătul Tăutu, 66, zona Vitan, Sector 3, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spaţii comerciale
🟧 Încălzirecentralizată şi prin pardoseală
🟧 Liftcâte două lifturi de 8 persoane pentru fiecare scară
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente108
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatesupraveghere video, pază
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–362 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre localizarea complexului locativ

Într-o zonă în plină dezvoltare – zona Tineretului din sectorul 3 al orașului București, pe strada Logofătul Tăutu, la numărul 66 se află localizat ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi”. Amplasarea perfectă oferă rezidenților acces către Parcul Carol (doar 2 km și în 27 minute de mers pe jos sunteți pe loc) și Parcul Tineretului (unde ajungeți pe jos în 23 de minute, deoarece sunt de parcurs doar 1800 de metri).

Locatarii ansamblul rezidențial „NEO Timpuri Noi” vor ajunge la metrou în cel mult 5 minute pe jos, deoarece până la Stația de Metrou „Timpuri Noi” este o distanță de numai 400 de metri. Complexul rezidențial se amplasează în proximitate față de Piața Unirii, la o distanță de 2000 metri care pot fi parcurși prin Splaiul Unirii.

De asemenea în zona de localizare a imobilelor găsim: supermarket-urile Mega Image, Roua și Royal Supermarket, minimarket-ul Shop & Go, Piața Norilor, sunt saloane de înfrumusețare, este sala sportivă Ladies Wellnes Club, este linia de restaurante „Fratelli Grup” și centrul de birouri „Vastint”. În vecinătate se găsește Școala Gimnazială nr. 81, este o școală de dansuri și un magazin muzical.

Amenajarea și structura constructivă a rezidenței

Proiectul ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” cuprinde două blocuri locative, care sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 3,835 mp. Corpurile de clădire sunt proiectate cu un aspect elegant și într-un stil arhitectural contemporan și dispun de un design modern plus acestea se deosebesc cu avantajul de clădire verde (prin urmare cu certificare Green Homes) și utilizarea la construcție a sistemelor de instalații energetic eficiente, din materiale durabile, cu un grad redus de poluare și folosirea a celor mai inovative specificații tehnice.

Proiectele imobilelor sunt cu Subsol, Parter și 11 etaje de apartamente.

Fațada caselor de apartamente este finisată cu plăci și are un sistem fiabil de termo izolare și este aplicată cu un sistem de ventilare. La parterul ambelor blocuri locative sunt prevăzute spații de menire comercială, ce oferă locatarilor încă un plus de a avea la îndemână cât mai multe puncte comerciale și organizații de interes personal. În afară de zona comercială, separat în complex este proiectat la parter un lobby de 200 mp, care se mândrește cu un design deosebit. Complexul rezidențial beneficiază de serviciul de administrare. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, care dispune de capacitatea de transportare a câte 8 persoane, lifturile sunt fiabile și funcționează cu un nivel redus de zgomot. Clădirile locative au instală tâmplăria exterioară cu profil din aluminiu și geamuri eficiente la păstrarea temperaturii și la gălăgie. La dispoziția locatarilor în complexul rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunt proiectate locuri de parcare subterane și sunt organizare locuri se parcare supraterane. Accesul securizat în incinta complexului este asigurat și este instalat sistem de supraveghere video, este sistem de interfonie, pază și plus poarta de acces este pusă în funcțiune prin telecomandă.

Informații generale și dotările apartamentelor

În ansamblului rezidențial „NEO Timpuri Noi” este proiectat un total de 108 unități locative, care sunt distribuite și logic amplasate pe etajele blocurilor rezidențiale.

Apartamentele au cheme decomandate și bine gândite cu două, trei și patru camere. Suprafața locuințelor cu 2 camere este cuprinsă între 54 mp - 87 mp (65 de unități). Schemele apartamentelor cu 3 camere sunt proiectate cu suprafața de la 97 mp până la 112 mp (31 de apartamente), iar mărimea locuințelor cu 4 camere este de la 128 mp până la 362 mp (12 unități locative). Finisajele de o calitate înaltă sunt aplicate la finisarea interioară a locuințelor și pereții sunt nivelați, prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă de marcă Vinarom de culoare albă. Pardoselile din living-uri și dormitoare sunt placate cu parchet multistratificat, iar în camerele de baie și pardoselile bucătăriilor sunt finisate cu plăci ceramice. Toate obiectele sanitare sunt dotate în camerele de baie și acestea se deosebesc de clasă - Premium. Toate terasele unităților locative dispun de închideri din sticlă securizată. Piecare proprietate locativă din complex beneficiază de unități de aer condiționat.

Sistemul de încălzire a ambelor imobile este de tip – centralizat (o centrală termică pentru imobil), iar sistemul de încălzire în apartamente este de tip – prin pardoseală. Toate imobilele facilită de astfel de utilități generale ca: apă, canalizare, curent electric și gaze naturale. În fiecare locuință sunt instalate apometre individuale și contoare pentru căldură, gaze și electricitate. Și apartamentele dispun de acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul „NEO Development” este parte a companiei „ONE United Development” care este lider pe piața construcției imobiliarelor noi din partea de Nord a capitalei. Dezvoltatorul folosește la construcțiile imobiliarelor sale doar materiale de construcții prietenoase cu mediul, eficiente energetic cu tehnologii moderne și cu echipamente de clasă Premium. Dezvoltatorul oferă metode flexibile de plată, inclusiv și plata în tranșe.

Pentru a afla mai multe detalii și informații complete despre amenajarea, construcția și dezvoltarea complexului, mai multe poze ale apartamentelor, compartimentarea și disponibilitatea locuințelor complexului rezidențial „NEO Timpuri Noi” sunteți așteptați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului – Compania „NEO Development”, unde găsiți afișate și contactele directe ale dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut One Timpuri Noi?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și One Timpuri Noi Vitan.

Unde se află One Timpuri Noi?

str. Logofătul Tăutu, 66, zona Vitan, Sector 3, București.

Cât costă m² în One Timpuri Noi?

M² în acest complex costă de la ‍1 968 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în One Timpuri Noi în București?

Modalități de plata în One Timpuri Noi: Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare One Timpuri Noi?

NEO Timpuri Noi – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC