Previzualizare foto – fotografie originală aici

Palladium Residence 2
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Gura Calitei, 61-71, zona Ozana, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Drumul Gura Calitei, 61-71, București (Bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Drumul Gura Calitei, 61-71, București (Bloc 2)
11 etaje
Indisponibil
tr. 4 2019
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Palladium Residence 2 pe hartă București

Drumul Gura Calitei, 61-71, zona Ozana, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareterană, subterană și supraetajată
🟧 Regim inalțime11
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Bine localizat cu puncte importante învecinat

Proiectul rezidențial „Palladium Residence 2” se află construit pe strada Drumul Galiței, la numerele 61 – 71, în zona Ozanei, sectorul 3 din orașul București.

În imediata apropiere de complexul de ocuințe se află magazine, este un salon de înfrumusețare, funcționează sucursale bancare, este un Oficiu Poștal și o mulțime de puncte comerciale: LIDL, Auchan, Kaufland, Jumbo, Kika, Metro Cash & Carry, Decathlon, Dedeman, IKEA, JYSK, Leroy Merlin. De la complexul rezidențial sunt de parcurs doar 2,2 km până la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”, este o distanță de 2,5 km până la Școala Gimnazială nr. 20, sunt 1,9 km până la Școala Gimnazială Nr. 149, o distanță de 1,4 km până la Școala Gimnazială Nr. 116 și 1,7 km până la Grădinița de copii Nr. 160.

Din incinta complexului rezidențial este acces direct către mijloacele de transport în comun și în proximitatea locuințelor noi se află stații de autobuze și tramvai, iar până la stația de metrou Nicolae Teclu se ajunge pe jos în cel mult 11 minte și sunt de parcurs doar 999 metri. Până în Piața Unirii din orașul București sunt de parcurs aproximativ 9 km, până la Gara de Nord din capitală sunt de parcurs circa 12 km, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 30,3 km și până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 17,3 km.

Prezentarea proiectului rezidențial cu detalii de amenajare

Ansamblul imobiliar „Palladium Residence 2” este prezentat cu 2 blocuri de locuințe, ambele de un regim egal de înălțime cu câte un Parter și plus 11 Etaje. Blocurile locative au aspecte moderne și sunt realizate la standardele europene cu respectarea normelor și legislației în vigoare. Corpurile imobiliare sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile și cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și a materialelor de construcții contemporane și dispun de o structură de rezistență formată din beton armat cu toate închiderile exterioare și pereții interior realizați din cărămidă. Pe partea exterioară imobilele sunt fiabil izolate termic și pe exterior sunt finisate cu tencuială decorativă. La blocurile locative este instalată tâmplărie exterioară de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Și ambele blocuri rezidențiale sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, cu funcționare rapidă și silențioasă, iar casa scării este complet finisată cu gresie pe pardoseli și zugrăveli pe pereți. La dispoziția locatarilor în blocurile de apartamente sunt prevăzute boxe de depozitare și locuri de parcare pentru biciclete.

Între imobile sunt plantate spații verzi și sunt locuri de joacă pentru copilași amenajate pe teritoriile adiacente blocurilor de locuințe și locatarii au acces către terenurile de activități sportive și zonele de street fitness.

Locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Palladium Residence 2” sunt prevăzute subterane, exterioare și supraterane acoperite (supraetajate).

Apartamente

În complexul de locuințe „Palladium Residence 2” este proiectată o mare diversitate de variate de scheme și tipuri de apartamente. În blocurile locative sunt oferite în vânzare garsoniere cochete și apartamente cu 2 și 3 camere inteligent compartimentate, acestea au suprafețele de la 37 mp până la 67 mp. Toate apartamentele se vând complet finisate, în versiune - la cheie și sunt finisate cu materiale calitative și au placaje cu gresie și parchet pe pardoseli, faianță și tencuială cu vopsea pe pereți. Obiecte sanitare în camerele de baie și uși de acces la intrare. Sistemul de încălzire este autonom și toate utilitățile sunt racordate.

Complexul de locuințe este dezvoltat de către o echipă de profesioniști în domeniul construcțiilor rezidențiale – compania Jacob Gardens.

Pentru a vă programa cu o vizionare la locuințele noi și pentru a afla mai multe detalii despre construcție și amenajare, vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „Palladium Residence 2”, unde sunt afișate și informații despre metodele de plată acceptate și găsiți toate contactele managerilor de vânzare.

Acest proiect mai este numit și Palladium Residence.

Unde se află Palladium Residence 2?

Drumul Gura Calitei, 61-71, zona Ozana, Sector 3, București.

Termen de finalizare Palladium Residence 2?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Palladium Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Palladium Residence 2 din București?

Dezvoltătorul Palladium Residence 2 este – Jacob Gardens.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC