Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Risen Residence Pallady
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
Drumul Gura Crivățului 39, zona Ozana, sector 3, București

Risen Residence Pallady pe hartă București

Drumul Gura Crivățului 39, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

Risen Residence Pallady
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente37
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+2E+3R
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet cu finisaje la alegere în limita bugetului disponibil
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente41–107 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizare

Ansamblul de locuințe „Risen Residence Pallady” se află localizat pe strada Drumul Gura Crivățului, la numărul 39, în zona Ozana/Theodor Pallady din sectorul 3 al orașului București. Locuințele noi se află amplasate într-o zonă în continuă dezvoltare de unde este acces facil către punctele de interes din capitală și în vecinătatea blocului de apartamente funcționează o mulțime de puncte comerciale așa ca hipermarketurile Kaufland, Jumbo, Auchan, supermarketul LIDL, sunt magazinele Metro, Decathlon, Leroy Merlin, IKEA, JYSK, KiKa și Dedeman, funcționează pizzerii și cafenele, este sala de fitness „Gala Gym” și nu departe se află complexul sportiv „Infinity Sport Arena”. Pentru copiii din acest bloc locativ în apropiere de casă este Liceul Tehnologic „Theodor Pallady”, este Școala privată „Christian Academy”, Școala Gimnazială Nr. 149 și Liceul Internațional de Informatică. În proximitatea locuințelor noi sunt stații cu mijloace de transport în comun, cu rute de autobuz și tramvai, stația de metrou 1 Decembrie 1918 se află la 2 km și stația de metrou Nicolae Teclu este la 750 de metri, unde se ajunge în 9 minute pietonal. Sunt de parcurs aproximativ 9 – 11 km de la complexul locativ „Risen Residence Pallady” până în centrul capitalei, până la Gara de Nord din București este o distanță de 12,6 km, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 26,3 km și sunt 17,4 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului imobiliar cu detalii constructive

Complexul de imobile moderne și confortabile „Risen Residence Pallady” este construit pe un teren de 2066 mp și dispune de o clădire de apartamente de un grad ridicat de rezistență seismică și un regim mic de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje și plus al 3-lea Etaj Retras. Casa de apartamente este bazată pe o fundație de tip radier general cu grosimea de 100 cm și are o structura de rezistență compusă din cadre din beton armat. Compartimentările apartamentelor și toți pereții imobilului sunt zidiți din cărămidă plus pe exterior blocul este izolat cu un sistem termic de 10 cm grosime din polistiren cu densitatea de EPS 70. La blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC, ce are geam termopan de tip „4S”. Pentru circulația interioară pe vertical la casa scării este instalat un ascensor de marca Schindler, de ultimă generație, care pornește din subsolul casei de apartamente. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon și accesul în complex este controlat și se face cu magnet și radio.

Sunt organizate locuri de parcare subterane în subsolul ventilat și este parcare supraterană în curtea interioară. Complexul de locuințe este o comunitate de imobile dotată cu generator propriu, echipată cu sisteme de siguranță în caz de incendiu și rezerve de apă proprie.

Detaliile locuințelor

În complexul locativ „Risen Residence Pallady” sunt prezentate 37 apartamente cu scheme proiectate decomandat cu 1, 2 și 3 camere. Locuințele au suprafețele utile de la 36 mp până la 100 mp. La fiecare etaj inclusiv și la parterul blocului sunt poziționate câte 10 apartamente și la ultimul etaj se află poziționate 7 unități locative de tip Penthouse. Locuințele de la parterul clădirii locative beneficiază de grădini proprii, iar unitățile locative de la etajul superior facilită de terase generoase.

Se vând apartamentele complet finisate cu modele de finisaje interioare de cea mai bună calitate, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorului (în limita prestabilită a bugetului). Toate sistemele inginerești sunt realizate, centralele termice proprii pentru fiecare apartament sunt instalate și utilitățile sunt racordate, este dotat cablu pentru TV, fir de telefon și este internet.

Pentru achiziționare sunt acceptate creditele imobiliare, programul Prima Casă și sunt oferite discount-uri și prețuri profitabile pentru plata cash.

Sunteți invitați cu o vizionare la blocul de locuințe și pentru contacte și alte detalii, sunteți așteptați să accesați site-ul web al complexului locativ „Risen Residence Pallady”.

Unde se afla Risen Residence Pallady?

Drumul Gura Crivățului 39, zona Ozana, sector 3, București.

Termen de finalizare Risen Residence Pallady?

Risen Residence Pallady – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Risen Residence Pallady.

Cine este dezvoltatorul Risen Residence Pallady în București?

Dezvoltator Risen Residence Pallady – Risen Residence Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC