Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ciobanasului Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ciobanasului, 23, zona Piața Muncii, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Ciobanasului, 24 (Ciobanasului Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 1
Indisponibil

Ciobanasului Residence pe hartă București

str. Ciobanasului, 23, zona Piața Muncii, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente26
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+2ET+3R
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe51.48–101.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și descrierea zonei

În zona istorică a orașului București se află poziționat complexul locativ „Ciobănașului Residence”, în sectorul 2 din București, pe strada Ciobănașului, la numărul 24, (zona Delea Veche) în apropiere de Bulevardul Mihai Bravu. Complexul locativ are în apropiere: restaurante, cafenele, cluburi de noapte, sunt centre comerciale și instituții de învățământ. Stația de Metrou Muncii se află la doar 600 metri și de la complex pe jos se ajunge în – 7 minute

Structura complexului

Blocul de apartamente al complexului locativ „Ciobănașului Residence” este construit cu un PARTER plus 2 ETAJE plus al 3 EATAJ (este retras). Structura de rezistență este efectuată din beton și cărămidă. Sistemul de izolare termică a exteriorului clădirii este cu polistiren. Tâmplăria montată dispune de profil PVC cu geam termopan. La dispoziția locatarelor -deținătorilor de transport personal sunt organizate în complex locuri de parcare.

Rezidenții beneficiază de serviciul de administrare a imobilului și de acces securizat la intrare în incinta complexului. Căile de acces către bloc sunt asfaltate și este iluminat stradal.

Apartamente și detalii

În ansamblul locativ „Ciobănașului Residence” sunt oferite spre vânzare un număr total de 26 unități locative cu 2, 3, 4 camere, acestea sunt compartimentate – decomandat și plussunt și garsoniere spațioase. Suprafața garsonierelor este cuprinsă între 51,48 mp – 52 mp. Apartamentele cu 3 camere dispun de planimetrii de la 57,72 mp până la 59,9 mp. Locuințele cu 3 și 4 camere au suprafața de la 101,3 mp.

Ușa de la intrare în fiecare apartament este instalată de către dezvoltator și este efectuată din metal. Ușile interioare instalate sunt din MDF. Pardoselile sunt placate cu gresie și parchet, iar pereții dormitoarelor sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Toate obiectele sanitare necesare sunt echipate în camerele de baie și pentru încălzire în fiecare locuință sunt montate caloriferele și sunt instalate centrale termice personale de firma Romstal. Toate finisajele și dotările apartamentelor sunt efectuate în conformitate cu prețul din bugetul stabil de către dezvoltator. Este racordare la utilități; gaz cu contor individual, apă cu apometre, electricitate și contoare personale, sistem de canalizare, internet, telefon și televiziune.

Apartamentele complexului locativ pot fi ușor achiziționate prin astfel de metode de plată: plata prin credit ipotecar, prin credit imobiliar și este acceptat programul „Prima Casă”. Pentru alte informații și despre detaliile apartamentelor, puteți lua cunoștință direct de pe site-ul complexului rezidențial „Ciobănașului Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Ciobanasului Residence București.

Unde se află Ciobanasului Residence?

str. Ciobanasului, 23, zona Piața Muncii, Sector 2, București.

Termen de finalizare Ciobanasului Residence?

Ciobanasului Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ciobanasului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ciobanasului Residence din București?

Dezvoltătorul Ciobanasului Residence este – Natrom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC