Previzualizare foto – fotografie originală aici

Limanului Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Limanului, 55A - 57, București
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Limanului Residence pe hartă București

str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie, zonă de relaxare
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente11
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe97.60–130.6 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa de amplasare

Complexul locativ „Limanului Residence” se află localizat în zona Bucureștii Noi, pe strada Limanului, la numărul 55A - 57, sectorul 1, în partea de Nord a orașului București. Imediat lângă complex se află Parcul Băzilescu și la doar 5 minute de mers pe jos este stația de metrou Bazilescu. Până la Piața Victoria este o distanță de parcurs în doar 10 minute. În această zonă funcționeasă Școlile Gimnaziale nr. 192, 184 și 179. Sun magazinele: Leroy Merlin, Carrefour Colosseum, este farmacie, brutărie și este complexul sportiv Inspire Gym.

Descrierea ansamblului

Blocul locativ „Limanului Residence” are o structură pe cadre din beton armat cu zidărie din cărămidă cu un Subsol, Parter plus 2 Etaje de apartamente și o mansardă. Clădirea rezidențială este izolată termic din exterior cu un strat din polistiren. Chiar dacă blocul rezidențial are un regim mic de înălțime, acesta este dotat cu lift modern. În curtea complexului există zone verzi și locuri de relaxare. Precum și este parare securizată și accesul la fel este securizat Beneficiază de iluminat stradal și străzile de acces către complex sunt asfaltate.

Descrierea proprietăților locative

Complexul locativ „Limanului Residence” dispune de doar 11 unități locative compartimentate diferit, printre care sunt menționate studio-uri, apartamente cu două și cu trei camere. Apartamentele sunt prezentate cu grădini private pentru locuințele ce sunt amplasate la parterul clădirii și cu terase generoase pentru locatarii de la etajele superioare. Aceste 11 locuințe sunt finisate și sunt racordate la toate utilitățile și dispun de suprafețe cuprinse între 97,6 mp până la 130,6 mp. Toate au conexiune la CATV, gaze naturale, este curent electric, apă și canal. La bucătării și în camerele de baie sunt instalate contoare și apometre.

Locuințele au pereții interiori prelucrați și vopsii cu lavabil, pardoselile dispun de placaje cu gresie și parchet, în bucătării și blocurile sanitare este placaj cu faianță. De asemenea sunt instalate toate obiectele sanitare, ușile interioare celulare la fel sunt instalate, ușa de acces este din metal și toate ferestrele sunt cu profil PVC și geam termopan. Încălzirea se va efectua autonom și apartamentele beneficiază de câte o centrală termită individuală și au caloriferele instalate. Modalități de plată direct de la dezvoltator. Plata cu avans, prin credit ipotecar, prin credit imobiliar și prin programul Prima Casă. Alte informații utile și mai multe detalii ale locuințelor sunt afișate pe site-ul Complexul locativ „Limanului Residence”.

Acest proiect mai este numit și Limanului Residence București.

Unde se află Limanului Residence?

str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, Sector 1, București.

Termen de finalizare Limanului Residence?

str. Limanului, 55A - 57, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Limanului Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Limanului Residence din București?

Dezvoltătorul Limanului Residence este – Natrom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC