Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Limanului Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, sector 1, București

Schițe și prețuri în Limanului Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 97.6 m2totul e vândut
3 camere
de la 130.6 m2totul e vândut

Limanului Residence pe hartă București

str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, sector 1, București

Etape dezvoltare

Limanului Residence
dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie, zonă de relaxare
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Număr apartamente11
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeS+P+2E+M
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente97,60–130,60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa de amplasare

Complexul locativ „Limanului Residence” se află localizat în zona Bucureștii Noi, pe strada Limanului, la numărul 55A - 57, sectorul 1, în partea de Nord a orașului București. Imediat lângă complex se află Parcul Băzilescu și la doar 5 minute de mers pe jos este stația de metrou Bazilescu. Până la Piața Victoria este o distanță de parcurs în doar 10 minute. În această zonă funcționeasă Școlile Gimnaziale nr. 192, 184 și 179. Sun magazinele: Leroy Merlin, Carrefour Colosseum, este farmacie, brutărie și este complexul sportiv Inspire Gym.

Descrierea ansamblului

Blocul locativ „Limanului Residence” are o structură pe cadre din beton armat cu zidărie din cărămidă cu un Subsol, Parter plus 2 Etaje de apartamente și o mansardă. Clădirea rezidențială este izolată termic din exterior cu un strat din polistiren. Chiar dacă blocul rezidențial are un regim mic de înălțime, acesta este dotat cu lift modern. În curtea complexului există zone verzi și locuri de relaxare. Precum și este parare securizată și accesul la fel este securizat Beneficiază de iluminat stradal și străzile de acces către complex sunt asfaltate.

Descrierea proprietăților locative

Complexul locativ „Limanului Residence” dispune de doar 11 unități locative compartimentate diferit, printre care sunt menționate studio-uri, apartamente cu două și cu trei camere. Apartamentele sunt prezentate cu grădini private pentru locuințele ce sunt amplasate la parterul clădirii și cu terase generoase pentru locatarii de la etajele superioare. Aceste 11 locuințe sunt finisate și sunt racordate la toate utilitățile și dispun de suprafețe cuprinse între 97,6 mp până la 130,6 mp. Toate au conexiune la CATV, gaze naturale, este curent electric, apă și canal. La bucătării și în camerele de baie sunt instalate contoare și apometre.

Locuințele au pereții interiori prelucrați și vopsii cu lavabil, pardoselile dispun de placaje cu gresie și parchet, în bucătării și blocurile sanitare este placaj cu faianță. De asemenea sunt instalate toate obiectele sanitare, ușile interioare celulare la fel sunt instalate, ușa de acces este din metal și toate ferestrele sunt cu profil PVC și geam termopan. Încălzirea se va efectua autonom și apartamentele beneficiază de câte o centrală termită individuală și au caloriferele instalate. Modalități de plată direct de la dezvoltator. Plata cu avans, prin credit ipotecar, prin credit imobiliar și prin programul Prima Casă. Alte informații utile și mai multe detalii ale locuințelor sunt afișate pe site-ul Complexul locativ „Limanului Residence”.

Unde se afla Limanului Residence?

str. Limanului, 55A - 57, zona Bucureștii Noi, sector 1, București.

Termen de finalizare Limanului Residence?

Limanului Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Limanului Residence.

Cine este dezvoltatorul Limanului Residence în București?

Dezvoltator Limanului Residence – Natrom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC