Previzualizare foto – fotografie originală aici

One Herastrau Towers
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Nicolae G. Caranfil, 76-80, zona Cartierul Francez, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Nicolae G. Caranfil, 76-80 (Bloc 1)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare
str. Nicolae G. Caranfil, 76-80 (Bloc 2)
12 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare

One Herastrau Towers pe hartă București

str. Nicolae G. Caranfil, 76-80, zona Cartierul Francez, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi, loc de joaca
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțime12
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Localizat ca să simbolizeze porțile orașului

Proiectul imobiliar „Herăstrău Towers” este localizat în zona Aviației, vis-a-vis de Cartierul Francez, lângă Pod-ul Băneasa, pe strada Nicolae G. Caranfil, numărul 76-80, în sectorul 1 din orașul București.

În vecinătatea complexului locativ se află supermarket-ul Mega Image și Lidl, sunt saloane de înfrumusețare, funcționează oficiu poștal și sector de poliție, sunt bănci, cafenele, restaurante, cofetării, farmacii, este Clinica Privată „Ponderas” și Spitalul Medicover. Nu departe se află Parcul Herăstrău și Parcul Bordei, este Lacul Floreasca și bazinul „Aqua Sport”. Pentru copii în apropiere de complex sunt astfel de organizații educaționale: Școala Germană „DSBU”, Școala „Acorns Nursery”, Școala „Kogaion Gifted Academy” și Grădinița lui David.

De la apartamentele noi este acces direct către Șoseaua Nordului, distanța până lă Stația de Metrou Aurel Vlaicu este de 1,2 km pietonal și până la centrul comercial „Mall Promenada” sunt de parcurs 1,5 km. Distanța de la ansamblul rezidențial „Herăstrău Towers” până la Piața Unirii din București este de 8,2 km. Gara de Nord se află la o distanță de 5,4 km, până la Aeroportul din Otopeni sunt de parcurs 10,1 km și sunt 9,7 km până la Aeroportul din Băneasa.

Descrierea designului exclusivist a complexului și informații generale de amenajare

Complexul de locuințe „Herăstrău Towers” reprezintă o combinație mixtă de locuințe și spații comerciale îmbinate în două clădiri cu înălțimea totală a construcției de 45 metri și un regim de înălțime egal pentru ambele turnuri: trei subsoluri plus Parter și plus 16 уtaje locative. Între blocuri este o distanță de 30 de metri și turnurile sunt legate unul de altul printr-o bază de clădire, care este dedicată spațiilor de menire comercială.

Imobilele sunt proiectate cu design elegant și contemporan și sunt întemeiate din materiale durabile cu cadre din beton armat, închideri din cărămidă și compartimentări din rigips. Fațadele clădirilor rezidențiale sunt ventilate și locuințele dispun de tâmplărie cu profil din aluminiu și geam termopan. Complexul este dotat cu sisteme termice și electrice energo eficiente și inovative. Are instalate ascensoare moderne și rapide, care funcționează silențios și sunt foarte sigure.

În incinta complexului rezidențial sunt prevăzute birouri și este o diversitate de spații comerciale și spații de oferire a serviciilor, care sunt disponibile nu numai pentru locatari dar și pentru oaspeți, vizitatori și persoanele din această zonă. Magazinele și buticurile ocupă un spațiu total de 5 250 de metri pătrați și se află poziționate la parterul clădirilor și la primul etaj, unde fațadele clădirii sunt complet vitrate cu sticle cu înălțime de 8 metri. Precum și ambele lobby-uri ale blocurilor rezidențiale sunt de înălțime dublă și sunt ideal finisate cu folosirea a celor mai moderne și exclusiviste materiale. Pentru copii există organizat un loc de joacă. Iar la etajul doi al complexului de locuințe este deosebit amenajată o grădină verde pe o suprafață de 700 metri dedicată doar pentru plăcerea și relaxarea rezidenților.

Ansamblul rezidențial „Herăstrău Towers” are prevăzute locuri de parcare subterane și dispune de pază.

Prezentarea apartamentelor de lux

În blocurile armonioase don complexul imobiliar „Herăstrău Towers” sunt prezentate 140 de apartamente luminoase cu scheme excepționale, cu balcoane generoase, cu terase cu grădini și sunt locuințe de tip Penthouse cu piscine private.

Absolut toate proprietățile locative au finisaje de Premium calitate și dispun de cele mai moderne echipamente, dotări și utilaje. Pardoselile sunt placate cu parchet triplu-stratificat și plăci ceramice de la Porcelanosa. Vopseaua lavabilă este folosită pentru finisarea pereților dormitoarelor, holurilor și living-urilor. Sunt instalate uși interioare confecționate din MDF și furniruite. Ușile de acces instalate la intrare în fiecare apartament sunt din metal. Sistemul de încălzire este autonom cu centrale termice proprii și cu instalații termice în pardoseală. De asemenea locuințele beneficiază de sistem cu aer condiționat, au dotate instalațiile electrice și sanitare și sunt racordate la toate utilitățile generale (plus separat contorizate).

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Herăstrău Towers” este compania „One United Properties”, care funcționează din anul 2011 și aceasta este o companie inovatoare și are o experiență vastă în domeniul construcțiilor energetic eficiente, durabile și sănătoase și este lider în dezvoltarea obiectelor imobiliare de lux.

Cu mult drag vă stau la dispoziție consultanții de vânzare și cu o mare atenție pe site-ul web al Dezvoltatorului sunt prezentate toate detaliile și mai multe informații despre apartamentele exclusiviste din complexul locativ „Herăstrău Towers”. Vă rugăm, doar cu un singur pas online să treceți pe site-ul companiei „One United Properties”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut One Herastrau Towers?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și One Towers.

Unde se află One Herastrau Towers?

str. Nicolae G. Caranfil, 76-80, zona Cartierul Francez, Sector 1, București.

Cât costă m² în One Herastrau Towers?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare One Herastrau Towers?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Cine este dezvoltatorul One Herastrau Towers din București?

Dezvoltătorul One Herastrau Towers este – One United Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC