Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Habio
în București

Prețul / m2
de la ‍1 052 €
Dezvoltator
Adresa
Drumul Gura Putnei, 86-90, zona Ozana, sector 3, București

Schițe și prețuri în Habio

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 mai
Garsonierede la 47.54 m2de la ‍1 052 € / m2de la ‍50 000 €
2 camere62.15–77.85 m2de la ‍1 092 € / m2de la ‍83 732 €
3 camerede la 117.35 m2de la ‍1 108 € / m2de la ‍130 000 €

Habio pe hartă București

Drumul Gura Putnei, 86-90, zona Ozana, sector 3, București

Etape dezvoltare

Habio
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala individuala pe gaz
Liftascensor marca Schindler
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente90
Număr clădiri1
Parcare90 locuri de parcare subterană și supraterană
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–117 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Habio” este localizat pe Drumul Gura Putnei, la numerele 86–90 în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Complexul de apartamente este dezvoltat într-o zonă perfectă cu o mulțime de puncte de interes, unde funcționează multe magazine, piețe, supermarketuri, hipermarketuri și centre comerciale, unde sunt diverse organizații educaționale și multe instituții de învățământ. Și de la complexul rezidențial este acces facil către toate zonele din București cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou „Nicolae Teclu” se ajunge pe jos în 19 minute și se parcurge o distanță de 1,6 km.

Distanța de la blocul rezidențial „Habio” până în centrul capitalei este de 8,4 km, Gara de Nord se află la 12 km, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este la 23,9 km și sunt 16,7 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Despre complex, structură, detalii constructive și amenajare

Proiectul rezidențial „Habio” este prezentat cu un bloc de apartamente, ce este realizat cu o fundație continuă de tip radier general. Structura de rezistență a imobilului este realizată din cadre din beton armat (stâlpi și planșee) cu folosirea betonului de calitate C30/37 și a oțelului de tip BST500S. Toate închiderile exterioare a clădirii de apartamente, toți pereții interiori despărțitori și compartimentările sunt realizate cu zidărie din blocuri ceramice Kebe, de un grad înalt de calitate, ce sunt importate din Grecia. Sistemul de izolare termică exterioară este compus din polistiren expandat cu densitatea de EPS80 și grosimea de 10 cm plus între nivelele blocului este aplicată vată bazaltică, ce semnificativ ridică nivelul de izolare termică și fonică între etaje și asigură un grad sporit anti incendiar. Fațadele casei sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior, ce este durabilă la afectări mecanice, rezistentă la apă și are o textură permeabilă la vapori. Ferestrele locuințelor sunt cu profil PVC armat pentacameral. Câte un ascensor de ultimă generație este instalat la scările locative, acestea funcționează fără a face gălăgie și lifturile sunt prezentate de la firma Schindler. În fiecare apartament accesul vizitatorilor este controlat prin sistem cu interfon.

În curtea complexului imobiliar rezidențial „Habio” sunt 1500 mp plantați verzi cu gazon și arbuști. În total în incinta ansamblului rezidențial sunt organizate 90 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisaje, scheme și utilaje ale apartamentelor

În complexul locativ „Habio” sunt construite în total 90 de proprietăți locative, acestea fiind perfect proiectate cu scheme logice și funcționale. În vânzare în blocul locativ există oferite garsoniere și apartamente cu 2 și cu 3 camere, ce dispun de suprafețele de la 47 mp până la 117 mp. Locuințele sunt concepute cu balcoane și dispun de bucătării de tip – „Open Space” sau de tip – închis. Și există apartamente prevăzute cu grădini private (în total sunt 450 mp de grădini).

Cumpărătorilor li se predau cheile de la propriul apartament - complet finisat. Unde tavanele sunt placate cu plăci de gips-carton Siniat, unde toți pereții sunt mecanizat tencuiși și gletuiți cu materiale de la Baumit și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Sunt placate cu parchet toate pardoseliele holurilor, bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi, în afară de pardoselile camerelor de baie – acestea sunt finisate cu placi ceramice de tip gresie și toți pereții băilor sunt placați cu faianță până la înălțimea de 220 cm și toate obiectele sanitare instalate sunt de la Cersanit cu baterii Kludi. Cu faianță este placat și blatul de lucru din bucătării. Sistemul termic este instalat prin pardoseală și este câte o centrală termică individuală cu funcționare pe gaze dotată în fiecare apartament plus detector de gaz. Ușile de la intrare sunt din metal antiefracție, iar ușile interioare sunt de la Pinum (sau similare).

Pentru informații despre achiziționare, disponibilitate, metode de plată acceptate, contactele dezvoltatorului și pentru mult mai multe detalii și amănunte ale apartamentelor noi, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Habio”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Habio?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Habio?

Drumul Gura Putnei, 86-90, zona Ozana, sector 3, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Habio în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Habio?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1052 €.

Termen de finalizare Habio?

Habio – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC