Previzualizare foto – fotografie originală aici

HABIO Trifesti
în București

Prețul / m2
de la ‍2 231 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Trifești, 4, zona Aviației

Mai detaliat despre blocul

str. Trifești, 4, zona Aviației (Bloc 1)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în HABIO Trifesti

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 16 mai 2024
2 camere
67–90 m2
preț la cerere
3 camere
84.1–98.4 m2
preț la cerere
Penthouse-uri 3 camere
127.92 m2
preț la cerere
Penthouse-uri 4 camere
158.48 m2
preț la cerere

HABIO Trifesti pe hartă București

str. Trifești, 4, zona Aviației

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala individuala pe gaz
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente33 de apartamente unice
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare90 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțime2 Subsoluri + Parter + 7 Etaje
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe47–82 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Habio” este localizat pe Drumul Gura Putnei, la numerele 86–90 în zona Ozana din sectorul 3 al orașului București. Complexul de apartamente este dezvoltat într-o zonă perfectă cu o mulțime de puncte de interes, unde funcționează multe magazine, piețe, supermarketuri, hipermarketuri și centre comerciale, unde sunt diverse organizații educaționale și multe instituții de învățământ. Și de la complexul rezidențial este acces facil către toate zonele din București cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou „Nicolae Teclu” se ajunge pe jos în 19 minute și se parcurge o distanță de 1,6 km.

Distanța de la blocul rezidențial „Habio” până în centrul capitalei este de 8,4 km, Gara de Nord se află la 12 km, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este la 23,9 km și sunt 16,7 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Despre complex, structură, detalii constructive și amenajare

Proiectul rezidențial „Habio” este prezentat cu un bloc de apartamente, ce este realizat cu o fundație continuă de tip radier general. Structura de rezistență a imobilului este realizată din cadre din beton armat (stâlpi și planșee) cu folosirea betonului de calitate C30/37 și a oțelului de tip BST500S. Toate închiderile exterioare a clădirii de apartamente, toți pereții interiori despărțitori și compartimentările sunt realizate cu zidărie din blocuri ceramice Kebe, de un grad înalt de calitate, ce sunt importate din Grecia. Sistemul de izolare termică exterioară este compus din polistiren expandat cu densitatea de EPS80 și grosimea de 10 cm plus între nivelele blocului este aplicată vată bazaltică, ce semnificativ ridică nivelul de izolare termică și fonică între etaje și asigură un grad sporit anti incendiar. Fațadele casei sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior, ce este durabilă la afectări mecanice, rezistentă la apă și are o textură permeabilă la vapori. Ferestrele locuințelor sunt cu profil PVC armat pentacameral. Câte un ascensor de ultimă generație este instalat la scările locative, acestea funcționează fără a face gălăgie și lifturile sunt prezentate de la firma Schindler. În fiecare apartament accesul vizitatorilor este controlat prin sistem cu interfon.

În curtea complexului imobiliar rezidențial „Habio” sunt 1500 mp plantați verzi cu gazon și arbuști. În total în incinta ansamblului rezidențial sunt organizate 90 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Finisaje, scheme și utilaje ale apartamentelor

În complexul locativ „Habio” sunt construite în total 90 de proprietăți locative, acestea fiind perfect proiectate cu scheme logice și funcționale. În vânzare în blocul locativ există oferite garsoniere și apartamente cu 2 și cu 3 camere, ce dispun de suprafețele de la 47 mp până la 117 mp. Locuințele sunt concepute cu balcoane și dispun de bucătării de tip – „Open Space” sau de tip – închis. Și există apartamente prevăzute cu grădini private (în total sunt 450 mp de grădini).

Cumpărătorilor li se predau cheile de la propriul apartament - complet finisat. Unde tavanele sunt placate cu plăci de gips-carton Siniat, unde toți pereții sunt mecanizat tencuiși și gletuiți cu materiale de la Baumit și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Sunt placate cu parchet toate pardoseliele holurilor, bucătăriilor, dormitoarelor și camerelor de zi, în afară de pardoselile camerelor de baie – acestea sunt finisate cu placi ceramice de tip gresie și toți pereții băilor sunt placați cu faianță până la înălțimea de 220 cm și toate obiectele sanitare instalate sunt de la Cersanit cu baterii Kludi. Cu faianță este placat și blatul de lucru din bucătării. Sistemul termic este instalat prin pardoseală și este câte o centrală termică individuală cu funcționare pe gaze dotată în fiecare apartament plus detector de gaz. Ușile de la intrare sunt din metal antiefracție, iar ușile interioare sunt de la Pinum (sau similare).

Pentru informații despre achiziționare, disponibilitate, metode de plată acceptate, contactele dezvoltatorului și pentru mult mai multe detalii și amănunte ale apartamentelor noi, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Habio”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut HABIO Trifesti?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Habio, Habio Trifești 4.

Unde se află HABIO Trifesti?

str. Trifești, 4, zona Aviației.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în HABIO Trifesti din București?

Cât costă m² în HABIO Trifesti?

M² în acest complex costă de la ‍2 231 € +TVA.

Termen de finalizare HABIO Trifesti?

Bloc 1 – Finalizare în 2024 tr. 2 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC