Previzualizare foto – fotografie originală aici

AME Residence 2
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Drumul Cretestilor 82-86, zona Aparatorii Patriei, Bucuresti

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Cretestilor 82-86, zona Aparatorii Patriei, Bucuresti (blocul)
5 etaje
În desfășurare
tr. 1 2023
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în AME Residence 2

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 13 februarie 2024
Garsoniere
31.2–36.55 m2
preț la cerere
Garsoniere 36 camere
31.05 m2
preț la cerere
1 camere
58.05 m2
preț la cerere
2 camere
42.65–46.3 m2
preț la cerere

AME Residence 2 pe hartă București

str. Drumul Cretestilor 82-86, zona Aparatorii Patriei, Bucuresti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

AME Residence 2, construit de către Mina Home Residence, este un complex locativ care impresionează prin modernitate și confort. Iată câteva aspecte de luat în considerare despre acest complex rezidențial.

Locația

AME Residence 2 este situat pe strada Drumul Cretestilor 82-86, în zona Aparatorii Patriei din Bucuresti. Această locație beneficiază de o amplasare strategică, care oferă acces rapid la numeroase facilități și puncte de interes din oraș. Complexul este poziționat într-un cartier în plină dezvoltare, oferindu-vă oportunitatea de a trăi într-un mediu dinamic.

Infrastructura din Jur

În apropierea complexului AME Residence 2 se găsesc o serie de facilități și atracții care pot îmbogăți stilul dumneavoastră de viață. Acestora includ parcuri, centre comerciale, școli, grădinițe, magazine, și unități medicale. De exemplu, parcul din apropiere vă oferă o oază de relaxare, iar centrele comerciale din vecinătate vă satisfac nevoile de cumpărături. Școlile și grădinițele din apropiere sunt ideale pentru familiile cu copii mici.

Arhitectura

AME Residence 2 se remarcă prin arhitectura sa modernă și atrăgătoare. Clădirile au un design contemporan, cu finisaje exterioare de calitate superioară. Structura sa și finisajele de exterior sunt concepute pentru a se încadra perfect în peisajul urban. De la ferestrele spațioase la balcoanele și loggiile bine plasate, fiecare aspect al designului exterior este atent planificat pentru a crea un aspect plăcut și funcțional.

Infrastructură Interioară

AME Residence 2 oferă o gamă largă de facilități pentru rezidenți. Aceasta include spații verzi, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare atât la suprafață, cât și subterane. Complexul dispune, de asemenea, de o infrastructură modernă care promovează confortul și siguranța locatarilor. Cu o varietate de facilități interioare și spații de recreere, AME Residence 2 creează un mediu prietenos și plăcut pentru locuitorii săi.

Acces la Transport

Complexul AME Residence 2 beneficiază de o conexiune bună la rețeaua de transport public. Stațiile de autobuz și tramvai din apropiere facilitează deplasările în oraș. De asemenea, locația sa strategică vă permite să ajungeți rapid în centrul orașului sau în alte părți importante ale Bucureștiului.

Tipuri de Apartamente

AME Residence 2 oferă o varietate de tipuri de apartamente, inclusiv studiouri și apartamente cu 1, 2, 3 sau mai multe camere. Aceste locuințe sunt spațioase, cu ferestre mari care aduc lumină naturală și aer proaspăt. Fiecare apartament este gândit cu atenție, cu atenție la detalii și la finisaje moderne. Aici veți găsi locuințe care să corespundă stilului dumneavoastră de viață.

Despre Dezvoltator

AME Residence 2 este un proiect dezvoltat de Mina Home Residence, o companie cu experiență în industria imobiliară din România. Dezvoltatorul are o istorie de succes de mai mulți ani și a realizat numeroase proiecte imobiliare de calitate. Cu un accent pe inovație și calitate, Mina Home Residence oferă rezidenților experiențe de locuire de excepție. Pentru mai multe detalii și contacte cu managerii de vânzări, puteți vizita pagina web a dezvoltatorului pe site-ul nostru Korter.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut AME Residence 2?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și AME Residence.

Unde se află AME Residence 2?

str. Drumul Cretestilor 82-86, zona Aparatorii Patriei, Bucuresti.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în AME Residence 2 din București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, garsoniere 36 camere, 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în AME Residence 2?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare AME Residence 2?

blocul – Finalizare în 2024 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC