Previzualizare foto – fotografie originală aici

SP Berceni 100
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
sos. Berceni, zona Berceni, Sector 4

Mai detaliat despre blocuri

sos. Berceni, 100 (Bloc 1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
sos. Berceni, 100 (Bloc 2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

SP Berceni 100 pe hartă București

sos. Berceni, zona Berceni, Sector 4

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30.87–72.67 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „SP Berceni 100” se află situat în zona Berceni, pe Șoseaua Berceni, în sectorul 4 din municipiul București. Complexul locativ este amplasat într-un loc la maxim dezvoltat urbanistic, unde toate străzile de acces sun asfaltate și nocturn iluminate, cu trotuare amenajate și spații verzi plantate.

În apropiere de casele locative funcționează câteva supermarket-e, este Mega Image și sunt cafenele și pizzerii. În acest cartier locativ se află Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, Grădinița cu Program prelungit „My Friends” și Grădinița „Dream Garden”. La doar 160 de metri de la intrarea în complex se găsește Stația de Metrou Dimitrie Leonida, până în centrul capitalei este o distanță de 7,9 km, până la Gara de Nord sunt 12,2 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt 24,9 mp și până la Aeroportul din Băneasa sunt 20,5 km.

Prezentarea complexului

Ansamblul rezidențial „SP Berceni 100” este format din două blocuri locative, acestea sunt proiectate într-un stil arhitectural cald și foarte atrăgător. Regimul de înălțime al clădirilor locative este egal cu câte un Parter plus 9 etaje. La construcția imobilelor sunt folosite materiale durabile, de calitate înaltă și sistemul de izolare termică este fiabil aplicat și este compus din materiale inovative.

Tâmplăria exterioară ce este instalată la bloc oferă un nivel sporit de eficiență termică și beneficiază de geamuri termopane. Blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, care funcționează silențios și sunt foarte sigure. Complexul locativ „SP Berceni 100” oferă locatarilor locuri de parcare, sistem de interfon și acces ușor către casă prin străzi asfaltate și iluminate.

Apartamente, suprafețe și finisaje la alegere

În clădirile complexului locativ „SP Berceni 100” aveți posibilitatea de a alege dintre garsoniere elegante și apartamente cochete cu două sau cu trei camere.

  • Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu suprafețele de: 30,87 mp și 37,7 mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu suprafețele de: 51,55 mp, 54,13 mp, 58,99 mp, 57,26 mp, 60,15 mp, 60,43 mp și 61,83 mp.
  • Apartamentele cu trei camere sunt prezentate cu suprafața de 72,67 mp.

Toate locuințele beneficiază de compartimentări moderne, cu mult spațiu deschis și mega funcțional, așa ca să corespundă unui stil de viață activ și modern. În ceea ce privește modelele de finisare interioară a apartamentelor, pentru cumpărători sunt oferite la alegere o gamă largă de modele și culori pentru gresie, parchet, faianță și tâmplăria interioară, profitând de acest serviciu apartamentul dumneavoastră va fi personalizat și finisat conform placului și necesităților familiei.

Beneficiarilor li se oferă locuințe complet racordate la toate utilitățile, în apartamente este apă, gaze, energie electrică și sistem de canalizare, precum și fiecare utilitate separat este contorizată. În apartamente este cablu TV, internet și telefon. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „SP Berceni 100” este compania „Berceni Rezidențial”, pe site-ul căreia găsiți oferite mai multe informații și detalii despre apartamentele noi, despre construcție și alte materiale de care sunteți interesați, vă rugăm să treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului și să contactați cu biroul de vânzări.

Unde se află SP Berceni 100?

sos. Berceni, zona Berceni, Sector 4.

Termen de finalizare SP Berceni 100?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în SP Berceni 100 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul SP Berceni 100 din București?

Dezvoltătorul SP Berceni 100 este – Berceni Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC