Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rondă
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Rondă, 27-29, zona Iancului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Rondă, 27-29, zona Iancului, Sector 3, București (Rondă)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în Rondă

3 camere
73.45 m2
indisponibil

Rondă pe hartă București

str. Rondă, 27-29, zona Iancului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri dinBCA
🟧 Facilităţiboxe depozitare,
🟧 Încălzirecentrala termică proprie , aer condiționat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente7
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară și subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+M
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe 65 – 83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat în centrul capitalei

Complexul imobiliar „Rondă” se localizează pe strada Rondă, la numerele 27-29, în zona Iancului/Delea Veche, sectorul 3, orașul București.

Blocul locativ se află poziționat în apropiere de Parcul Gheorghe Petrașcu și nu departe de Parcul Alexandru Ioan Cuza și are în apropierea sa centre medicale, centre comerciale, restaurante, cafenele, magazine, instituții educaționale și organizații de învățământ așa ca: Creșa Sweet Babies, Grădinița Waldorf, Grădinița Magică, Grădinița și Afterschool „Bell Kinder”, Școala Gimnazială „Anastasia Popescu”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Economic „A. D. Xenopol” și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale”. Și la o mică distanță de la locuințe se află centrul medical „Focus Lab Plus”.

În proximitatea complexului circulă autobuze și tramvaie, iar până la stația de metrou se ajunge în circa 12 minute pietonal. De la clădirea de apartamente este acces facil către Șoseaua Călărașilor, iar Piața Unirii se află la o distanță de doar 2,9 km față de blocul rezidențial „Rondă”, Gara de Nord din București este la 5,2 km, până la Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs 17,3 km și Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la 13,1 km.

Caracteristica complexului

Ansamblul rezidențial „Rondă” dispune de un bloc de apartamente de tip „Butique” cu un aspect exclusivist și o arhitectură sofisticată și interesantă construită cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus Două Etaje și al Treilea Etaj este construit Retras.

Clădirea rezidențială este proiectată cu un grad seismic sporit și este rezistentă la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter. Imobilul este construit cu o structură de rezistență din cadre și stâlpi, cu grinzi și plăci din beton armat, cu închideri din BCA și compartimentări interioare din blocuri din beton celular autoclavizat, care au grosimea de 30 cm plus sunt izolate termic și fonic cu un strat de vată bazaltică. Pe partea exterioară blocul este hidroizolat și termoizolat cu un sistem de 10 cm format din termobeton și polistiren expandat. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă și parțial cu elemente decorative din lemn. Toate locuințele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu 7 camere termice și geam termopan în trei foi de sticlă și toate ferestrele apartamentelor dispun de rulouri exterioare instalate. Spațiile comune din bloc sunt placate cu piatră naturală și la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație.

În incinta blocului rezidențial pentru a mări spațiul de păstrare a obiectelor, există prevăzute boxe de depozitare cu dimensiunile între 6 mp și 12 mp, care pot fi achiziționate opțional.

Parking-ul dispune de suficiente locuri de parcare, ce sunt organizate subterane și exterioare.

Structura și caracteristica apartamentelor

Proiectul imobiliar „Rondă” dispune de un număr limitat de doar 7 unități locative. Apartamentele au scheme cu trei camere și suprafața de la 64,75 mp și până la 81,7 mp și toate dispun de terase și balcoane. Toate locuințele sunt foarte luminoase au ferestre mari, dispun de planimetrii modern compartimentate cu încăperi funcționale, logic gândite cu camere generoase.

În vânzare sunt oferite apartamente perfect finisate doar cu materiale de calitate superioară. Holurile interioare sunt finisate cu ceramică de clasă Premium și camerele de baie și bucătăriile la fel beneficiază de plăci ceramice aplicate cu bun gust și cu calitate înaltă a lucrărilor, iar pardoselile dormitoarelor și a living-urilor sunt placate cu parchet. Tavanele și pereții interiori sunt tencuiți și zugrăviți cu vopseli lavabile albe. Toate ușile interioare, ce sunt instalate la camere sunt celulare și ușile de acces de la intrare în apartamente sunt din metal. Toate unitățile locative sunt absolut echipate cu instalații sanitare, electrice și termice de la cei mai buni furnizori. Sistemul termic este prevăzut autonom cu câte o centrală termică proprie pe apartament. Iar în timpul cald în locuințe temperatura poate fi normalizată datorită sistemului de aer condiționat cu aparate de 12000 BTU. De asemenea în apartamente sunt instalate și prize pentru TV și sunt racordate toate utilitățile orășenești, sunt instalate apometre individuale și contoare separate la gaze și energie electrică.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Rondă” este compania „Street Home Buildings”, pe site-ul căruia sunteți invitați să treceți direct de pe pagina noastră și să aflați restul materialelor despre apartamentele noi și despre toate metodele de plată acceptate.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Ronda Street Home.

Unde se află Rondă?

str. Rondă, 27-29, zona Iancului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Rondă?

Rondă – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rondă în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rondă din București?

Dezvoltătorul Rondă este – Street Home Buildings.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC