Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Rosetti Luxury
în București

Prețul / m2
de la ‍1 941 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București

Schițe și prețuri în Rosetti Luxury

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 2 iunie
2 camere52.22–90.68 m2de la ‍1 941 € +TVA / m2de la ‍129 000 € +TVA
3 camere89.75–120.97 m2de la ‍2 042 € +TVA / m2de la ‍207 000 € +TVA
Penthouse-uride la 169.27 m2de la ‍3 515 € +TVA / m2de la ‍595 000 € +TVA

Rosetti Luxury pe hartă București

str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București

Etape dezvoltare

Rosetti Luxury
Bloc 1, Bloc 2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiGrădiniță, școală, liceu, supermarket
ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr apartamente170
Număr clădiri2
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+P+7
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,
Suprafața apartamente52.22–169.27

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament ultracentral în zonă Premium

Ansamblul rezidențial „Rosetti Luxury” este localizat pe strada Popa Petre, la numărul 27, în sectorul 2 din orașul București. Blocurile rezidențiale se află amplasate în zona centrală din capitală - în cartierul Armenesc, în apropiere de Parcul Grădina Icoanei și Parcul Cișmigiu. În imediata vecinătate a complexului rezidențial se află grădinițe, școli și licee, sunt magazine și supermarketuri, funcționează farmacii și centre medicale, sunt săli de fitness, cafenele și restaurante. De asemenea în proximitatea locuințelor sunt universități, galerii de artă, muzee, teatre și obiecte de cultură.

În apropierea complexului locativ se află stația de metrou Universitate (la doar 15 minute de mers pe jos) și circulă numeroase mijloace de transport în comun (autobuze, tramvaie și troleibuze). Distanța de la complexul locativ „Rosetti Luxury” până în Piața Unirii din București este de 2,7 km, sunt de parcurs circa 4 km până la Gara de Nord din capitală și 16-17 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt 8,5 km.

Caracteristica proiectului locativ

Complexul rezidențial „Rosetti Luxury” este compus din 2 imobile de menire mixtă, unul este pentru birouri și al doilea bloc este ingenios proiectat cu locuințe confortabile și primitoare. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este cu un Subsol plus Parter plus 7 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a ambelor clădiri este fiabil realizată pe cadre din beton armat cu aplicarea tehnologiilor inovaționale și cu folosirea celor mai calitative și performante materiale de construcții. Imobilele sunt modern finisate și au fațadele ventilate, termic izolate cu vată bazaltică și placate cu cărămidă aparentă. Tâmplăria exterioară instalată la imobile este cu profil din aluminiu de la firma Schuco. Casa scării este amenajată într-un stil de design modern și este iluminată cu led, de asemenea la casa scării instalate sunt lifturi silențioase de marca Schindler. În blocul rezidențial sunt prevăzute boxe de depozitare subterane și în complex sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane. Accesul în incinta blocurilor este securizat și instalat este sistem cu video-interfon. Curtea complexului rezidențial „Rosetti Luxury” este amenajată și este nocturn iluminată cu led-uri.

Detalii de finisare a locuințelor

În complexul rezidențial „Rosetti Luxury” oferite în vânzare sunt 170 apartamente cu scheme inteligente cu 2 și 3 camere plus există și Penthouse-uri luxoase cu 4 camere. Locuințele sunt prezentate cu suprafața de la 52,22 mp și până la 169,27 mp. Se vând apartamentele modern finisate cu finisaje de calitate înaltă, care ergonomic combină eficiența și aspectul elegant, acestea sunt durabile și ușor de întreținut. Și fiecare cumpărător și viitor locatar dispune de posibilitatea de a-și personaliza apartamentul achiziționat. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și este câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament de la firma Viessmann. Blocurile rezidențiale dispun de un sistem centralizat de ventilație a aerului și sistem de răcire a aerului de tip duct instalat prin tavane pentru fiecare cameră. Camerele de baie sunt complet finisate cu placări ceramice și cu obiecte sanitare elegante. Bucătăriile la fel sunt placate cu plăci ceramice de la Marazzi și Porcelanosa. Holurile, camerele de zi și dormitoarele au pardoselile placate cu parchet triplu stratificat și plintă duropolimer. Ușile interioare dispun de un design excepțional, au balamale ascunse și sunt de tip Filomuro. La intrare în apartamente sunt instalate uși blindate de clasă Premium. Toate sistemele inginerești sunt realizate și toate utilitățile generale sunt racordate.

Sunteți invitați să veniți cu o vizionare la complexul rezidențial și să vă alegeți locuința de vis. Pentru programări și contactele consultaților vă oferim posibilitatea să accesați pagina web a complexului rezidențial „Rosetti Luxury” trecând direct doar cu un singur click din site-ul nostru pe site-ul Dezvoltatorului proiectului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Rosetti Luxury?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Rosetti Luxury?

str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rosetti Luxury în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Rosetti Luxury?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1941 € +TVA.

Termen de finalizare Rosetti Luxury?

Rosetti Luxury – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC