Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rosetti Luxury
în București

Apartamente
de la ‍135 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 042 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București

Mai detaliat despre blocuri

str.Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București (Bloc 1)
8 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
str.Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București (Bloc 2)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Rosetti Luxury

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
2 camere
52.22–90.68 m2
de la ‍2 585 € +TVA / m2de la ‍135 000 € +TVA
3 camere
89.75–120.97 m2
de la ‍2 042 € +TVA / m2de la ‍209 500 € +TVA
Penthouse-uri
169.27 m2
de la ‍3 515 € +TVA / m2de la ‍595 000 € +TVA

Rosetti Luxury pe hartă București

str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiGrădiniță, școală, liceu, supermarket
🟧 ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente170
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,
🟧 Suprafața locuințe52.22 – 169.27 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament ultracentral în zonă Premium

Ansamblul rezidențial „Rosetti Luxury” este localizat pe strada Popa Petre, la numărul 27, în sectorul 2 din orașul București. Blocurile rezidențiale se află amplasate în zona centrală din capitală - în cartierul Armenesc, în apropiere de Parcul Grădina Icoanei și Parcul Cișmigiu. În imediata vecinătate a complexului rezidențial se află grădinițe, școli și licee, sunt magazine și supermarketuri, funcționează farmacii și centre medicale, sunt săli de fitness, cafenele și restaurante. De asemenea în proximitatea locuințelor sunt universități, galerii de artă, muzee, teatre și obiecte de cultură.

În apropierea complexului locativ se află stația de metrou Universitate (la doar 15 minute de mers pe jos) și circulă numeroase mijloace de transport în comun (autobuze, tramvaie și troleibuze). Distanța de la complexul locativ „Rosetti Luxury” până în Piața Unirii din București este de 2,7 km, sunt de parcurs circa 4 km până la Gara de Nord din capitală și 16-17 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa sunt 8,5 km.

Caracteristica proiectului locativ

Complexul rezidențial „Rosetti Luxury” este compus din 2 imobile de menire mixtă, unul este pentru birouri și al doilea bloc este ingenios proiectat cu locuințe confortabile și primitoare. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este cu un Subsol plus Parter plus 7 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a ambelor clădiri este fiabil realizată pe cadre din beton armat cu aplicarea tehnologiilor inovaționale și cu folosirea celor mai calitative și performante materiale de construcții. Imobilele sunt modern finisate și au fațadele ventilate, termic izolate cu vată bazaltică și placate cu cărămidă aparentă. Tâmplăria exterioară instalată la imobile este cu profil din aluminiu de la firma Schuco. Casa scării este amenajată într-un stil de design modern și este iluminată cu led, de asemenea la casa scării instalate sunt lifturi silențioase de marca Schindler. În blocul rezidențial sunt prevăzute boxe de depozitare subterane și în complex sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane. Accesul în incinta blocurilor este securizat și instalat este sistem cu video-interfon. Curtea complexului rezidențial „Rosetti Luxury” este amenajată și este nocturn iluminată cu led-uri.

Detalii de finisare a locuințelor

În complexul rezidențial „Rosetti Luxury” oferite în vânzare sunt 170 apartamente cu scheme inteligente cu 2 și 3 camere plus există și Penthouse-uri luxoase cu 4 camere. Locuințele sunt prezentate cu suprafața de la 52,22 mp și până la 169,27 mp. Se vând apartamentele modern finisate cu finisaje de calitate înaltă, care ergonomic combină eficiența și aspectul elegant, acestea sunt durabile și ușor de întreținut. Și fiecare cumpărător și viitor locatar dispune de posibilitatea de a-și personaliza apartamentul achiziționat. Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și este câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament de la firma Viessmann. Blocurile rezidențiale dispun de un sistem centralizat de ventilație a aerului și sistem de răcire a aerului de tip duct instalat prin tavane pentru fiecare cameră. Camerele de baie sunt complet finisate cu placări ceramice și cu obiecte sanitare elegante. Bucătăriile la fel sunt placate cu plăci ceramice de la Marazzi și Porcelanosa. Holurile, camerele de zi și dormitoarele au pardoselile placate cu parchet triplu stratificat și plintă duropolimer. Ușile interioare dispun de un design excepțional, au balamale ascunse și sunt de tip Filomuro. La intrare în apartamente sunt instalate uși blindate de clasă Premium. Toate sistemele inginerești sunt realizate și toate utilitățile generale sunt racordate.

Sunteți invitați să veniți cu o vizionare la complexul rezidențial și să vă alegeți locuința de vis. Pentru programări și contactele consultaților vă oferim posibilitatea să accesați pagina web a complexului rezidențial „Rosetti Luxury” trecând direct doar cu un singur click din site-ul nostru pe site-ul Dezvoltatorului proiectului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Rosetti Luxury?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Rosetti Luxury Popa Petre, Rosetti Luxury București.

Unde se află Rosetti Luxury?

str. Popa Petre, 27, Sector 2, zona Centrală, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Rosetti Luxury din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Rosetti Luxury?

M² în acest complex costă de la ‍2 042 € +TVA.

Termen de finalizare Rosetti Luxury?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC