Previzualizare foto – fotografie originală aici

Popa Nan 21
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Popa Nan, 21, București, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Popa Nan, 21 (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Popa Nan, 21 (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Popa Nan 21 pe hartă București

str. Popa Nan, 21, București, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Izolații termice faţadă termoizolata in sistem vata minerala bazaltica si tencuiala texturata
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente54
🟧 Număr clădiri2
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Popa Nan” se amplasează în centrul Capitalei, zona Muncii, pe strada Popa Nan, nr. 21 în sectorul 2, București.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ se situează la o mică distanță de la Bulevardul Pache Protopopescu, de la Piața muncii și de la Piața Iancului.

În apropiere de imobilele rezidențiale se află multe puncte de interes și locuri de relaxare cu cafenele, restaurante, pizzerii, cu parcuri, săli de sport, policlinici și spitale. Nu departe este Spitalul Foișor, Parcul Izvorul Rece și Teatrul de Artă.

În vecinătate funcționează grădinițe și licee, sunt Colegiile Naționale Mihai Viteazul, George Coșbuc, Colegiul economic A. D. Xenopol, școala 52 Iancului și sunt: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale și Universitatea Hyperion.

Stația de Metrou Piața Iancului este situată la doar un kilometru de la locuințe, până unde se ajunge în doar 8 minute pe jos și sunt 16 minute până la Metroul Muncii.

Distanța de la casele de apartamente până la Piața Victoriei este de 4,7 km, iar până la Piața Unirii sunt 2,8 km. Gara de Nord se află la 4,8 km de la Ansamblul locativ. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 17,4 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 9,1 km.

Descrierea complexului rezidențial

Pe un teren cu suprafața de 1862 mp se află construit ansamblul rezidențial „Popa Nan” și dispune de două blocuri de apartamente construite cu subsol, cu câte un etaj de parter și 5 nivele locative. Clădirile de apartamente dispun de o fațadă izolată termic cu vată minerală bazaltică și apoi sunt finisate cu un strat de tencuială texturată.

Teritoriul ansamblului rezidențial este păzit 24 din 24.

Descrierea apartamentelor

A doua fază de construcție a Complexului dispune de douăzeci de unități locative cu două și trei camere, care sunt propuse spre vânzare complet utilate și dotate cu mobilier.

Desigur că apartamentele sunt absolut finisate: cu parchet laminat de 12 mm de trafic mediu (aspect stejar), cu gresie și faianță în camerele de baie și în bucătării (în culori neutre), cu vopsea lavabilă de culoare albă pe pereți în camerele de zi și în dormitoare.

Sunt instalate ferestre PVC (de culoare gri) cu profil cu 5 camere și geam termoizolant. Ușile interioare (celulare, din lemn) și ușa de la intrare (din metal) sunt instalate.

Apartamentele se predau cumpărătorilor complet echipate și dotate cu toate obiectele sanitare pentru camerele de baie și dispun de instalații electrice, au montate prize și întrerupătoare.

În fiecare apartament este instalată o centrală termică proprie în condensații (pe gaz) și sunt instalate și conectate radiatoarele din oțel (de culoare albă).

Există racordare la apă, gaze naturale, la sistemul de canalizare și este lumină electrică, precum și locuințele dispun de contoare individuale la toate utilitățile aparte și apometre.

Sunt dotări și cablaj pentru telefonie, TV și internet în fiecare cameră. Și este prevăzută (preinstalare) pentru aer condiționat.

Modalități de achitare: orice tip de credit bancar inclusiv și prin programul „Prima Casă”.

Mai multe informații utile despre apartamentele noi și mai multe amănunte despre finisaje, schițe, poze, caracteristica constructivă și specificații de rezistență a blocurilor locative și despre toate posibilitățile de achiziționare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Popa Nan 21”.

Acest proiect mai este numit și Popa Nan 21 Residence, Residential apartments Popa Nan.

Unde se află Popa Nan 21?

str. Popa Nan, 21, București, zona Cartier Armenesc, Sector 2, București.

Termen de finalizare Popa Nan 21?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Popa Nan 21 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Popa Nan 21 din București?

Dezvoltătorul Popa Nan 21 este – Popa Nan 21.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC