Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex MetroCity
în București

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Ariei, 12, sector 1, zona Chitila, București

Schițe și prețuri în MetroCity

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 mai
Studiouri49.7–51.8 m2de la ‍1 272 € +TVA / m2de la ‍63 903 € +TVA
2 camere62–73.5 m2de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍68 200 € +TVA
3 camere88.7–100.1 m2de la ‍1 276 € +TVA / m2de la ‍113 288 € +TVA

MetroCity pe hartă București

str. Ariei, 12, sector 1, zona Chitila, București

Etape dezvoltare

MetroCity
A1, A2
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi lumina naturală străbate prin ferestrele mari, oferind locatarilor confort și o oază de liniște.
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente148
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimep+4
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamenteFinisaje premium
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere,
Suprafața apartamente49,7–100,10

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare, vecini, distanțe și confort

Ansamblul rezidențial „MetroCity” se află dezvoltat într-o zonă liniștită din capitală – Chitila și locuințele noi sunt localizate pe strada Ariei, la numărul 12 în sectorul 1 din orașul București. În apropierea complexului locativ se află Parcul Bazilescu și sunt diverse facilități de agrement, cafenele, pizzerii și restaurante. Nu departe de complexul rezidențial, la doar 900 de metri se află magazinul Leroy Merlin și la 1,3 km este centrul comercial „Colosseum Mall”, iar până la hipermarketul Carrefour se parcurge o distanță de 1,4 km. Puțin mai aproape este supermarket-ul Mega Image, nu departe se află Piața 16 Februarie și sunt multe magazine alimentare mici, de asemenea în proximitatea locuințelor noi este sala de sport „Inspire Gym”, funcționează farmacii, sunt stomatologii și la 700 de metri se află Ambulanța MED București. Pentru copii la o distanță de doar 500 de metri față de casă este Școala Gimnazială Nr. 184 și este de parcurs circa un kilometru până la Școala Gimnazială nr. 183 Jilava și Grădinița Nr. 46.

În doar 5 minute pe jos se ajunge de la locuințele complexului rezidențial „MetroCity” până la stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai. Distanța de la apartamente până în centrul capitalei este de 10,8 km, sunt de parcurs 6,8 km până la Gara de Nord din București. O distanță egală de circa 13,6 km – 13,7 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și respectiv Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea proiectului rezidențial

Complexul locativ „MetroCity Chitila” este prezentat cu câteva blocuri de apartamente, care sunt dezvoltate în două etape și care sunt proiectate cu regimuri mici și egale de înălțime. Fiecare clădire de apartamente are câte un Parter și plus 4 Etaje. Toate imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și clădirile locative sunt foarte atractive, au fațade finisate cu tencuială de culoarea albă și sunt combinate cu plăci, ce imită lemnul natural, iar tâmplăria exterioară perfect este evidențiată pe fonul deschis al caselor. Structura de rezistență a blocurilor locative este compusă din cadre din beton armat și toate clădirile sunt construite cu o mare responsabilitate și corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Materialele de construcție utilizate la realizarea proiectului locativ sunt alese de la furnizori verificați și dispun de un grad înalt de izolare fonică și termică, ce pozitiv influențează la economia costurilor de întreținere ale locuințelor. În interior spațiile comune din case sunt excelent distribuite și complet finisate cu bun gust cu materiale durabile și ușor de întreținut și sunt dotate lifturi calitative, moderne, sigure și silențioase.

Pentru copiii rezidenților în incinta complexului rezidențial este organizat un teren de joacă și pentru liniștea părinților accesul în incintă este securizat și teritoriul ansamblului rezidențial este supravegheat 24 de ore din 24. Grădina și spațiile adiacente blocurilor sunt îngrijite, nocturn iluminate și verde amenajate. În total există 169 de locuri de parcare amenajate atât subterane cât și supraterane.

Apartamente

În total în incinta ansamblului rezidențial „MetroCity Chitila” sunt prevăzute 148 de unități locative și în vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate, suprafețele cărora variază între 49,7 mp și 100,10 mp. Apartamentele sunt luminoase, beneficiază de spații de depozitare și au balcoane cochete. În exploatare se predau cu finisaje de calitate Premium, complet echipate cu instalații inginerești, cu centrale termice proprii dotate și racordate la sistemul de alimentare cu apă curentă, la sistemul de asigurare cu curent electric, gaze naturale cu detectoare instalate și cu branșament la sistemul de canalizare.

Pentru contacte și mai multe detalii despre proiect, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „MetroCity Chitila”, accesul către care este oferit direct de pe pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial MetroCity?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla MetroCity?

str. Ariei, 12, sector 1, zona Chitila, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în MetroCity în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în MetroCity?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1100 € +TVA.

Termen de finalizare MetroCity?

MetroCity – undefined.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC