Previzualizare foto – fotografie originală aici

MetroCity
în București

Studiouri
de la ‍66 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 247 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Ariei, 12, zona Chitila, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Ariei, nr. 12, Sector 1, zona Chitila, București (Bloc 1)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Ariei, nr. 12, Sector 1, zona Chitila, București (Bloc 3)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în MetroCity

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
Studiouri
52.6–52.7 m2
de la ‍1 269 € +TVA / m2de la ‍66 900 € +TVA
2 camere
61.2–65.8 m2
de la ‍1 257 € +TVA / m2de la ‍76 900 € +TVA
3 camere
86.5–87.6 m2
de la ‍1 247 € +TVA / m2de la ‍107 900 € +TVA

MetroCity pe hartă București

str. Ariei, 12, zona Chitila, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi lumina naturală străbate prin ferestrele mari, oferind locatarilor confort și o oază de liniște.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente148
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+4
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere,
🟧 Suprafața locuințe49.7 – 100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasare, vecini, distanțe și confort

Ansamblul rezidențial „MetroCity” se află dezvoltat într-o zonă liniștită din capitală – Chitila și locuințele noi sunt localizate pe strada Ariei, la numărul 12 în sectorul 1 din orașul București. În apropierea complexului locativ se află Parcul Bazilescu și sunt diverse facilități de agrement, cafenele, pizzerii și restaurante. Nu departe de complexul rezidențial, la doar 900 de metri se află magazinul Leroy Merlin și la 1,3 km este centrul comercial „Colosseum Mall”, iar până la hipermarketul Carrefour se parcurge o distanță de 1,4 km. Puțin mai aproape este supermarket-ul Mega Image, nu departe se află Piața 16 Februarie și sunt multe magazine alimentare mici, de asemenea în proximitatea locuințelor noi este sala de sport „Inspire Gym”, funcționează farmacii, sunt stomatologii și la 700 de metri se află Ambulanța MED București. Pentru copii la o distanță de doar 500 de metri față de casă este Școala Gimnazială Nr. 184 și este de parcurs circa un kilometru până la Școala Gimnazială nr. 183 Jilava și Grădinița Nr. 46.

În doar 5 minute pe jos se ajunge de la locuințele complexului rezidențial „MetroCity” până la stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai. Distanța de la apartamente până în centrul capitalei este de 10,8 km, sunt de parcurs 6,8 km până la Gara de Nord din București. O distanță egală de circa 13,6 km – 13,7 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și respectiv Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea proiectului rezidențial

Complexul locativ „MetroCity Chitila” este prezentat cu câteva blocuri de apartamente, care sunt dezvoltate în două etape și care sunt proiectate cu regimuri mici și egale de înălțime. Fiecare clădire de apartamente are câte un Parter și plus 4 Etaje. Toate imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și clădirile locative sunt foarte atractive, au fațade finisate cu tencuială de culoarea albă și sunt combinate cu plăci, ce imită lemnul natural, iar tâmplăria exterioară perfect este evidențiată pe fonul deschis al caselor. Structura de rezistență a blocurilor locative este compusă din cadre din beton armat și toate clădirile sunt construite cu o mare responsabilitate și corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Materialele de construcție utilizate la realizarea proiectului locativ sunt alese de la furnizori verificați și dispun de un grad înalt de izolare fonică și termică, ce pozitiv influențează la economia costurilor de întreținere ale locuințelor. În interior spațiile comune din case sunt excelent distribuite și complet finisate cu bun gust cu materiale durabile și ușor de întreținut și sunt dotate lifturi calitative, moderne, sigure și silențioase.

Pentru copiii rezidenților în incinta complexului rezidențial este organizat un teren de joacă și pentru liniștea părinților accesul în incintă este securizat și teritoriul ansamblului rezidențial este supravegheat 24 de ore din 24. Grădina și spațiile adiacente blocurilor sunt îngrijite, nocturn iluminate și verde amenajate. În total există 169 de locuri de parcare amenajate atât subterane cât și supraterane.

Apartamente

În total în incinta ansamblului rezidențial „MetroCity Chitila” sunt prevăzute 148 de unități locative și în vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate, suprafețele cărora variază între 49,7 mp și 100,10 mp. Apartamentele sunt luminoase, beneficiază de spații de depozitare și au balcoane cochete. În exploatare se predau cu finisaje de calitate Premium, complet echipate cu instalații inginerești, cu centrale termice proprii dotate și racordate la sistemul de alimentare cu apă curentă, la sistemul de asigurare cu curent electric, gaze naturale cu detectoare instalate și cu branșament la sistemul de canalizare.

Pentru contacte și mai multe detalii despre proiect, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „MetroCity Chitila”, accesul către care este oferit direct de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut MetroCity?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și MetroCity Chitila, Ariei 12.

Unde se află MetroCity?

str. Ariei, 12, zona Chitila, Sector 1, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în MetroCity din București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în MetroCity?

M² în acest complex costă de la ‍1 247 € +TVA.

Termen de finalizare MetroCity?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC