Previzualizare foto – fotografie originală aici

Central District Lagoon City
în București

Prețul / m2
aşteptăm startul vânzărilor
Dezvoltator
Adresa
str. Coralilor, 18, zona Dămăroaia, Sector 1, București

Mai detaliat despre bloc

Lagoon City
10 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

Central District Lagoon City pe hartă București

str. Coralilor, 18, zona Dămăroaia, Sector 1, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Facilităţispații comerciale, plajă
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Central District Lagoon City” se află localizat pe strada Coralilor, la numărul 18, în zona Dămăroaia din sectorul 1 al municipiului București. În vecinătatea complexului rezidențial se află oficiului companiei „Petrom City” și nu departe este Lacul din Băneasa. În apropierea locuințelor noi funcționează Colegiul Tehnic „Media”, este Școala Gimnazială „Nicolae Grigorescu” și Școala „Deutsche Schule Bukarest”. De la cartierul locativ este acces facil către mijloace de transport în comun și până la stația de Metrou Jiului se parcurge o distanță de 1,6 km, plus între complexul locativ „Central District Lagoon City” și stația de metrou va circula un autobuz special. Piața Unirii din capitală se află la o distanță de nu mai mult de 10 km față de complexul rezidențial și sunt de parcurs cel mult 7 km până la Gara de Nord din București. Până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este o distanță de 11,5 km – 12 km și trebuie de parcurs circa 12,3 km – 15 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Informații generale despre proiectul rezidențial

Proiectul locativ „Central District Lagoon City” este o capodoperă rezidențială cu facilități inovatoare dezvoltată în zonă urbană cu o plajă privată și piscină irepetabilă, care are instalat sistem inovațional de încălzire a apei până la temperatura de 27 grade cu ajutorul tehnologiei Hot Reef. Ansamblul rezidențial se desfășoară pe un teren cu suprafața de aproximativ 40 000 mp și dispune de o suprafață privată de 13 000 mp de apă albastră și 7000 mp de plajă amenajate modern cu nisip alb, disponibilă doar pentru locatarii complexului. În incinta complexului sunt prevăzute câteva clădiri excepțional proiectate într-un stil de design ultra modern, clădirile au aspecte unice și sunt realizate la cele mai înalte standarde europene de confort, calitate și siguranță. La construcția clădirilor sunt folosite materiale durabile și ecologice și din punct de vedere energetic toate imobilele sunt dotate cu sistem de energie autosuspendabilă 100 % susținută prin surse independente. În incinta complexului în afară de clădiri rezidențiale este prevăzută și o clădire de birouri plus este un hotel cu 5 stele de renume internațional (unde sunt concepute 260 de camere). Absolut toate blocurile locative și clădirile de menire socială sunt echipate cu tehnologii moderne și au instalate ascensoare rapide, de ultimă generație, cu funcționare sigură și silențioasă. Întreg ansamblul rezidențial este proiectat cu o mare diversitate de spații comerciale (total 6500 mp), cu o mulțime de spații de birouri, grădiniță, diverse zone de relaxare, spații verzi plantate cu sute de copaci, spații de sport, zone de promenadă (cu lungimea totală de 4300 de metri), cinema, un muzeu de artă contemporană, farmacie, piață, magazine, cafenele, restaurante și brutărie, inclusiv și bar pe plajă. Sunt amenajate spații de lucru în comun, săli de conferință și centru comunitar și în jurul orașului este construită o pistă de alergare cu lungimea de 1,3 km. Cartierul rezidențial are organizate 230 de locuri de parcare și este amenajat un punct de încărcare pentru mașinile electrice și un punct de închiriere a mașinilor. În total în incinta complexului locativ „Central District Lagoon City” sunt organizate 530 de unități locative de lux, care se predau în folosință beneficiarilor finisate cu materiale de clasă Premium și echipate cu instalații calitative, plus toate dispun de surse regenerabile de încălzire și sunt asigurate cu apă caldă menajeră și au instalat sistem de răcire inovativ.

Ansamblul rezidențial „Central District Lagoon City” este proiectat și dezvoltat de către compania „Forty Management”, care are o experiență vastă în domeniul imobiliar și este un investitor financiar de încredere. Pentru mai multe detalii despre proiect și alte informații despre apartamente, disponibilitate, plată și pentru contactele managerilor sunteți invitați pe pagina web a proiectului Central District Lagoon City.

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial Central District Lagoon City?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Central District Lagoon City?

str. Coralilor, 18, zona Dămăroaia, Sector 1, București.

Cât costă metru pătrat în Central District Lagoon City?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare Central District Lagoon City?

Lagoon City – în stadiu de construcţie.

Cine este dezvoltatorul Central District Lagoon City în București?

Dezvoltator Central District Lagoon City – Forty Management.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC