Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bazilescu Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
bd. Bucureştii Noi, 136, zona București Noi, Sector 1, București

Schițe și prețuri în Bazilescu Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 55.4 m2totul e vândut
3 camere
de la 78.6 m2totul e vândut

Bazilescu Residence pe hartă București

bd. Bucureştii Noi, 136, zona București Noi, Sector 1, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
LiftSchindler pentru 7 persoane
Număr apartamente25
Număr clădiri1
Parcaresubterană şi terestră
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăcadre şi grinzi din beton armat
Ziduricărămidă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente55, 40–99,70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În partea de Nord a Bucureștiului, la sectorul 1, pe bulevardul Bucureștii Noi, la numărul 136 se află amplasat Complexul locativ „Băzilescu Residence”. Imobilul are o amplasare deosebit de confortabilă, într-o zonă verde în apropiere de Parcul Băzilescu și nu departe de Lacul Străulești, la o distanță mică până la stația de metrou Laminorului și RATB. La doar 15 minute până la Piața Victoriei.

Descrierea proiectului locativ

Complexul locativ „Băzilescu Residence” se prezintă cu un imobil care dispune de un subsol plus parter, plus 4 etaje locative și plus o mansardă, care este construit din cadre din beton armat și cărămidă. Clădirea de apartamente este foarte caldă deoarece dispune de un termosistem din exterior din rășini sintetice și plăci din ceramică plus pereții din exteriori sunt finisați cu vopsea de calitate superioară. La balustrade este folosit lemnul precum și în calitate de apărători pentru fațadă. Blocul este dotat cu ascensor de marcă Schindler cu capacitatea de a ridica 7 persoane. Spațiile comune din bloc sunt complet finisate și sunt încălzite cu calorifere electrice. Complexul oferă locatarilor: 10 boxe, 13 locuri subterane de parcare și 10 locuri supraterane. Pentru confort și siguranță funcționează interfonul.

Finisajele apartamentelor

Proiectul locativ „Băzilescu Residence” este prezentat cu un număr de 25 de unități locative dintre care 10 apartamente sunt construite cu 3 camere și 15 locuințe dispun de 2 odăi. Toate apartamentele sunt inteligent compartimentate cu spații primitoare și finisaje de lux. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 42 – 56 mp, iar locuințele cu 3 odăi dispun de suprafața de la 63 -74 mp. Apartamentele se încălzesc individual prin centrale termice proprii, care sunt instalate și conectate la țeava de gaz și la calorifere. Este conexiune la apă, canal, gaz, curent, telefonie și internet cablu Wireless.

Pe site-ul ansamblului rezidențial „Băzilescu Residence” sunt arătate toate materiale, schemele, disponibilitatea și restul facilităților locuințelor din acest complex locativ.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Bazilescu Park.

Unde se afla Bazilescu Residence?

bd. Bucureştii Noi, 136, zona București Noi, Sector 1, București.

Termen de finalizare Bazilescu Residence?

Bazilescu Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bazilescu Residence.

Cine este dezvoltatorul Bazilescu Residence în București?

Dezvoltator Bazilescu Residence – Bedamiro Holding Parcări Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC