Previzualizare foto – fotografie originală aici

Parcului 20
în București

Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Parcului, 20, zona Piața Presei Libere, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Parcului, 20 (Bloc A)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020
Faza 2
str. Parcului, 20 (Bloc B)
12 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Parcului 20

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 25 ianuarie 2023
2 camere64.7–67.5 m2de la ‍1 843 € +TVA / m2de la ‍124 402 € +TVA
3 camere82.2–90.9 m2de la ‍1 727 € +TVA / m2de la ‍142 000 € +TVA
Duplex-uri99.9–198.25 m2de la ‍1 705 € +TVA / m2de la ‍184 626 € +TVA

Parcului 20 pe hartă București

str. Parcului, 20, zona Piața Presei Libere, Sector 1, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Parcului 20

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţisistem smart home, stații de încărcare mașini electrice, boxe depozitare, parc, supermarket, loc de joacă pentru copii, interfon, grădină
🟧 Încălzire încălzire prin pardoseală REHAU, în plus, pardoselile sunt izolate termic și fonic
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou stațiile 1 Mai şi Jiului
🟧 Număr apartamente 469 (în 30 de configurații)
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare579 de locuri de parcare subterane şi terestre, peste 80 de boxe pentru depozitare şi parcare pentru biciclete
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitateacces securizat, recepția pentru rezidenți și vizitatori
🟧 Tip imobilblocuri de locuințe
🟧 Ziduricompartimentări din cărămidă cu zidărie Porotherm

Despre apartamente

🟧 Finisajegresie, faianță
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplex-uri
🟧 Suprafața locuințe50,10–253,65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

În partea de Nord a orașului București pe strada Parcului, la numărul 20 se află amplasat Ansamblul rezidențial „Parcului 20”, zona de localizare a complexului este Bulevardul Expoziției și este una din cele mai noi zone de birouri și spații comerciale și rezidențiale din capitală. De la blocurile locative până la Piața Presei Libere se ajunge ușor în doar 2 minute cu mașina. La numai 150 de metri de la locuințe este organizat un teren de joacă pentru copii și cu spații verzi.

Prezentarea ansamblului locativ

Complexul rezidențial „Parcului 20” dispune de 3 000 metri pătrat plantați cu verdeață, copaci, arbuști și alte plante decorative, pentru a oferi locatarilor o zonă de parc cu locuri de odihnă și spații de relaxare chiar în curtea casei, unde se vor distra atât copiii locatarilor cât și părinții lor. În apropiere este prevăzut centrul „World Class” pentru copii. Ansamblul rezidențial este format din două clădiri de apartamente fiecare cu câte 11 etaje locative. Fațadele blocurilor sunt parțial placate cu ALUCOBOND, ce asigură o termoizolare fiabilă și oferă un aspect atractiv. Un număr de 579 de locuri pentru parcarea transportului personal al locatarilor, plus sunt oferite locuri pentru parcarea bicicletelor. De asemenea rezidenții pot cumpăra și una din cele 80 de boxe de depozitare disponibile.

Arhitectura, stilul și configurația apartamentelor

Un număr total de 469 de unități locative sunt oferite în 30 de modele de configurații. La dispoziția locatarilor stau garsoniere, apartamente cu 2-3-4 camere și duplexuri cu 3-4-5 camere. Toate apartamentele sunt primitoare și luminoase și dispun de spații mari vitrate. Suprafața utilă a locuințelor este cuprinsă între 38,45 mp și 55,10 mp pentru apartamentele cu 2 camere; de la 54 mp până la 78,8 mp pentru apartamentele cu 3 camere, apartamentele cu 4 camere dispun de suprafața utilă de 91,95 mp, de la 71,80 mp și până la 133,85 mp utili sunt oferite duplexurile, iar garsonierele sunt prezentate cu suprafața utilă de 35,55 mp. Toate locuințele din ansamblul rezidențial „Parcului 20” sunt echipate cu tehnologie state–of-the-art Gewiss, sistemul smart – home, acest fapt asigură controlul complet a consumului de energie și securitate deplină. Sistemul de încălzire a locuințelor este realizat prin pardoseală. Iar pereții interiori sunt termoizolați cu vată minerală. Apartamentele situate la parterul clădirilor dispun de grădini personale, iar majoritatea apartamentelor de la etaje sunt proiectate cu terase generoase.

Complexul locativ „Parcului 20” este dezvoltat de către compania „Cordia”, care este o parte a unui dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori imobiliari din Europa Centrală și de Est – filială a grupului Futureal.

Dezvoltatorul ansamblul rezidențial „Parcului 20” invită pe toți potențialii cumpărători la o vizionare a acestui proiect locativ. Pentru a vă programa la o vizită, vă rugăm să accesați site-ul complexului locativ „Parcului 20”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Parcului 20?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Parcului20, complex parcului 20, parcului20 ansamblu rezidențial, cordia parcului 20.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Parcului 20 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în Parcului 20?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 700 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Parcului 20 în București?

Modalități de plata în Parcului 20: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Parcului 20?

Bloc A, Bloc B – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC