Previzualizare foto – fotografie originală aici

Chitilei Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
sos. Chitilei, 175, zona Sisesti, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

sos. Chitilei, 175, București (Chitilei 175)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Chitilei Residence pe hartă București

sos. Chitilei, 175, zona Sisesti, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre de beton, fundaţia blocului tip radier general
🟧 Facilităţizona verde, spaţii generoase, fiecare locuinţă are videointerfon, casa scării este supravegheată video
🟧 ÎncălzirePolistiren de 10 cm cu densitate 80 EPS
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcarela subsol
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă Porotherm, pereţii sunt ulterior acoperiţi cu tencuieli structurate impermeabile

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47,85 – 90 mp

Despre ansamblu rezidențial

Casa visurilor tale este la un pas distanţă! Preţuri accesibile, zona verde, spaţii generoase, lux şi linişte, aceasta este reţeta locuinţei ideale! Preţurile apartamentelor încep de la suma de 72.000 € de EUR şi pot ajunge până la 135.000 €. Blocul de locuinţe este format din apartamente de 2 si 3 camere. Te rugăm să iei în considerare faptul că preţurile variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere! Poziţionarea este una facilă şi uşor accesibilă, în sectorul 1 al capitalei. Ce avantaje vin cu prima ta casa din sectorul 1? Vrei să îţi cumperi primul tău apartament şi te-ai decis să o faci? Nu ştii încă ce avantaje poţi avea dacă vei opta pentru noua ta casă din sectorul 1? Ia o pauză! Ai ajuns la locul potrivit în momentul potrivit! Află aici de ce!

Structura, siguranţă & subsol

Primul cel mai important avantaj este siguranţa. Vorbim atât de zonă cât şi de structura durabilă formată din cadre de beton. Fundaţia blocului este de tip radier general. Asta înseamnă că se oferă rezistență, performanță şi protecţie la intemperii dar şi de umezeală tipică ce se formează de cele mai multe ori la subsol. ● Subsolul este format dintr-o intrăre şi locuri de parcare în care se vor include şi spaţii de depozitat. Rămânem ancoraţi în criteriul siguranţei şi vrem să îţi vorbim despre faptul că odată achiziţionat un apartament, te vei mai bucura şi de faptul că fiecare locuinţă are videointerfon iar casa scării este supravegheată video.

Exterior

Exteriorul blocului este din cărămidă Porotherm. În cazul în care nu ştiai, acest tip de cărămidă este mult mai bun ca BCA-ul. Oferă o protecţie ridicată la incendii, temperatura maximă la care rezistă fiind de 1000 de grade Celsius. Mai amintim că este impermeabilă, ceea ce înseamnă că şi în momentele în care apar ploi torenţiale sau ierni grele vei fi ferit de umezeala neplăcută. Un ultim avantaj al caramizii Porotherm este confortul termic generat şi bineînţeles, sustenabilitatea - fiind un material ecologic, prietenos şi foarte versatil cu mediul. Pereţii sunt ulterior acoperiţi cu tencuieli structurate impermeabile.

Termoizolaţia exterioară se datorează plăcilor de Polistiren de 10 cm cu densitate 80 EPS. Partea de tâmplărie exterioară PVC Rehau Synego - 7 camere- tripan. Ce înseamnă asta? Pe lângă faptul că termopanele Rehau Synego cu 7 camere sunt foarte elegante, ele fac parte din clasa A, fiind armate rectangular cu oţel zincat, se oferă și izolare termică şi un grad ridicat de conservare a energiei.

Interior

Pereţii interiori sunt făcuţi din cărămidă Porotherm, cu tencuială mecanizată - Pentru necunoscători, tencuiala mecanizată protejează cel mai bine cărămida Porotherm, fiind mult mai economia şi benefică. De altfel, aspectul peretelui rămâne nivelat perfect urmând ca mai apoi să se aplice două straturi de glet, periajul clasic, amorsa şi în final cele două straturi de zugrăveală pentru formarea unui aspect elegant, de lungă durată.

Acest proiect mai este numit și Chitilei Residence Sisesti, Chitilei 175.

Unde se află Chitilei Residence?

sos. Chitilei, 175, zona Sisesti, Sector 1, București.

Termen de finalizare Chitilei Residence?

Chitilei 175 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Chitilei Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Chitilei Residence din București?

Dezvoltătorul Chitilei Residence este – NBC Dev Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC