Previzualizare foto – fotografie originală aici

Isho
în Timișoara

Apartamente
de la ‍150 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 113 € +TVA
pe ‍530 €
Adresă
bd. Take Ionescu, 46C, zona Kogălniceanu, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Riverside A
bd. Take Ionescu, 46c (Riverside A)
21 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare
Parkside B
bd. Take Ionescu, 46c (Parkside B)
21 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Riverside U2
bd. Take Ionescu, 46c (Riverside U2)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare

Schițe și prețuri în Isho

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 18 ianuarie 2024
2 camere
60–71 m2
de la ‍2 113 € +TVA / m2de la ‍150 000 € +TVA
3 camere
80–102 m2
de la ‍2 637 € +TVA / m2de la ‍220 000 € +TVA
4 camere
123–167 m2
de la ‍2 358 € +TVA / m2de la ‍290 000 € +TVA
6 camere
283 m2
de la ‍2 297 € +TVA / m2de la ‍650 000 € +TVA

Isho pe hartă Timișoara

bd. Take Ionescu, 46C, zona Kogălniceanu, Timișoara

Plata în rate la Isho

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Isho

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, after-school, supermarket, sală de sport, debarcader cu propria staţie de vaporetto, piscină
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală la nivelul cladirii
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente1200
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană(2000)
🟧 Regim inalțimeS+P+6E / S+P+20E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, 6‑camere
🟧 Suprafața locuințe32 – 314 m²

Despre ansamblu rezidențial

De ce aici este locul unde te mândrești că trăiești? De ce aici este cel mai dorit cartier rezidențial din Timișoara?

Unul din cele mai interesante concepte de locuire - Ansamblul imobiliar „Isho Timișoara” se localizează în parte de Vest a României, în orașul Timișoara, pe Bulevardul Take Ionescu, la numărul 46c, în zona Kogălniceanu.

Ansamblul rezidențial se învecinează cu sediul Poliției Municipale a Timișoarei și cu Detașamentul de Pompieri Nr. 1.

În apropiere de complexul mixt se află: Grădinița Nr. 22, Grădinița cu program prelungit Nr. 19, Școala Gimnazială Nr. 16, Școala Gimnazială „Vincențiu Babeș”, Liceul Teoretic „William Shakespeare”, Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”, Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” și Universitatea de Vest din Timișoara.

Hipermarket-ul Kaufland se afla la 650 de metri și la 850 de metri este market-ul Lidl și până la market-ul Profi City sunt 400 de metri, iar la 550 de metri se află Piața Badea Cârțan și în proximitate sunt restaurante, cafenele și pizzerii, este un club de noapte, funcționează multe bănci și magazine mixte.

Pentru relaxare activă și sport în apropierea cartierului ISHO este Parcul Regina Maria, Parcul Andrei Mocioni, Parcul Rozelor, sala de sport Uvt și sala de fitness CrossFit CST.

În vecinătate cu ISHO sunt saloane de înfrumusețare, este Laboratoriul de diagnostică Synevo și sunt farmacii, clinici stomatologice, cabinet oftalmologic „Expomed”, centrul medical „Theodor” și Clinica Medcom CBS Hospital.

Doar în zece minute pietonal se ajunge de la complexul rezidențial „Isho” până la Piața Unirii din Timișoara, deoarece sunt de parcurs doar 2000 de metri. Gara de Nord Timișoara se află la o distanță de numai 3,3 km de la cartier și de unde este acces facil către autostradă și până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” sunt 10,7 km.

Doriți să știți totul despre сel mai progresiv complex?

Ansamblul locativ „ISHO Timișoara” este un cartier urban modernist, care este compus dintr-un total de 6 clădiri rezidențiale de arhitectură contemporană împrejmuite de 7500 de metri pătrați verzi plantați. Două clădiri rezidențiale sunt construite cu un regim de înălțime de 6 etaje, un bloc dispune de 20 de etaje, altul are 18 etaje și încă două imobile au câte 15 etaje. Plus este și o clădire de birouri ultra modernă cu un spațiu total de 50 000 de metri pătrați și în incinta complexului rezidențial este încadrat Hotelul Internațional de top „Radisson Blu”, unde sunt excepțional proiectate 160 de camere, acesta va dispune de un bar, restaurant și va avea o piscină pe acoperiș. Structura tehnică a corpurilor imobiliare integrează o mulțime de soluții constructive de ultimă generație cu implementarea elementelor inovative și cu certificări pentru clădiri verzi. Calitatea construcțiilor este excelentă și toate clădirile ating nivelul standardelor de clasă „A”, iar desfășurarea construcțiilor este strict coordinată de cei mai calificați specialiști din domeniu.

„ISHO Timișoara” este un cartier spectaculos, care îmbină toate facilitățile rezidențiale cu beneficiile de business și unde sunt oferite servicii de cea mai desăvârșită calitate. În cea mai înaltă clădire locativă (cu 20 de etaje) sunt prevăzute diverse spații comerciale și spații de oferire a celor mai bune servicii din Timișoara. În acest bloc este proiectată o sală de fitness, SPA și este o piscină, iar la etajul 5 al clădirii este amenajată o terasă spațioasă cu acces comun. De asemenea în incinta complexului rezidențial funcționează o brutărie „Prospero Delici” și supermarket-ul Mega Image, sunt multe cafenele, terase, restaurante și wine-bar, funcționează farmacie și centru medical, sunt sucursale bancare și este o grădiniță privată și after-school. De asemenea pe teritoriul ansamblului rezidențial „ISHO” este prevăzut un spațiu special dedicat copiilor, un parc modern amenajat pentru joaca prichindeilor. Teritoriul ansamblului rezidențial „ISHO Timișoara” este proiectat cu piste pentru biciclete și are spații culturale pentru petrecerea expozițiilor și a evenimentelor (centru de conferințe).

Încă o perlă mega importantă a complexului neapărat trebuie remarcată aici, merge vorba despre noul pod peste Bega, construit de către Dezvoltatorul ansamblului rezidențial. Podul este proiectat cu un design extrem de spectaculos, ultra modern și are un rol destul de important pentru că face legătura cu toate zonele orașului și oferă accesibilitate rezidenților din „ISHO” atât deținătorilor de transport personal cât și pasagerilor mijloacelor de transport în comun.

Chiar și mai mult, aici pentru relaxare mai este și un debarcader cu stație proprie de vaporetto.

În total în complex sunt proiectate 2000 de locuri de parcare, dintre care 700 de locuri se află amplasate pe cele 9 etaje construite supraterane, accesul la care este în bază de abonament sau cu tarife orare.

De ce anume aceste apartamente merită de cumpărat?

Mai mult de 1200 de apartamente cu stații locuibile demne și armonioase cu vederi impecabile (la alegere) spre parc, spre Râul Bega sau spre oraș. Clădirile rezidențiale din complexul mixt „ISHO Timișoara” găzduiesc locuințe de tip – Studio și apartamente cu 2-3-4-5-6 camere, disponibile toate sunt cu terase și/sau balcoane închise vitrate cu sticle termopane.

Unitățile locative ale ansamblului de locuințe „ISHO Timișoara” sunt structurate în trei tipuri și toate se predau finisate „la cheie”:

  • Locuințe Parkside structurate în studio-uri și apartamente cu 3 și 4 camere;
  • Locuințele Riverside sunt de clasă Premium, acestea dispun de scheme cu 2, 3, 4 camere și studio-uri elegante, toate dispun de spații vitrate generos și deschid vederi asupra malului Begăi;
  • Unitățile locative de tip Supreme dispun de patru și mai multe camere, se află poziționate la etajele superioare ale complexului și sunt numite Penthouse. Pentru aceste unități locative ferestrele au dimensiuni maximale din tavan până în pardoseală, sunt la maxim de asigurate cu lumină naturală și oferă rezidenților cele mai fascinante vederi asupra râului și zonelor verzi din preajmă;
  • Apartamentele de la parter sunt spațioase, luminoase și facilită de grădini personale.

Pentru placarea pardoselilor din apartamente a fost ales parchetul din lemn triplu stratificat de producere germană „Haro”, care corespunde pentru tipul de încălzire - prin pardoseală. La fel în Germania sunt produse și ușile de interior ce sunt instalate în locuințe, acestea sunt de la firma Prüm. Iar pardoselile și pereții grupurilor sanitare din toate apartamentele sunt placați cu plăci ceramice Ragno produse de Group Italia Marazzi. În toate camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de la Villeroy & Boch și bateriile sun de la Kludi. Pereții din interiorul apartamentelor sunt tencuiți și sunt vopsiți calitativ cu vopsea lavabilă. Ușile de acces dispun de sisteme fiabila de antiefracție și sunt metalice.

În dependență de darea în exploatare, toate blocurile dispun de racordare la sistemele de alimentare cu apă, gaze și energie electrică, au canalizare și toate locuințele sunt contorizate separat.

La fiecare etaj de apartamente opresc ascensoarele interioare, ce sunt instalate cu o mare atenție și care dispun de un grad superior de siguranță și confort.

Ansamblul locativ „ISHO Timișoara” este creat de antreprenorul Ovidiu Șandor și este dezvoltat prin compania Mulberry Development.

Mai multe poze ale cartierului nou din centrul Timișoarei „ISHO”, mai multe informații amănunțite despre proiect și restul detaliilor despre spațiile de birouri, apartamente, finisaje, instalări, dotări, zone de servicii, prețuri, metode de plată, date de livrare, disponibilități și cum puteți deveni un membru al ISHO, vă rugăm să le aflați telefonic de la specialiștii biroului de vânzări, contactele cărora le găsiți afișate pe website-ul oficial al ansamblului imobiliar „ISHO Timișoara”, unde ușor treceți direct de pe siate-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Isho?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Isho Residence, Isho Timisoara.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Isho din Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere, 6 camere.

Cât costă m² în Isho?

M² în acest complex costă de la ‍2 113 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Isho în Timișoara?

Modalități de plata în Isho: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Isho?

Riverside U1, Riverside U2, Riverside A, Parkside B, Parkside C, Parkside D – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC