Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Collini Timisoarei
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 397 € +TVA
Adresa
str. Timișoarei, zona Giroc, Timișoara

Schițe și prețuri în Collini Timisoarei

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 octombrie 2022
1 camerede la 42.22 m2de la ‍1 400 € +TVA / m2de la ‍58 800 € +TVA
2 camere44.97–58.42 m2de la ‍1 327 € +TVA / m2de la ‍65 000 € +TVA
3 camere87.42–91.98 m2de la ‍1 420 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA

Collini Timisoarei pe hartă Timișoara

str. Timișoarei, zona Giroc, Timișoara

Etape dezvoltare

Collini Timisoarei
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Collini Timisoarei

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiomplexul dispune de toate utilitățile necesare, precum electricitate, rețea de apă-canal, gaz, fibră optică și căi de acces asfaltate
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente36
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente42–92

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Collini Residence Timișoarei” se localizează în zona comunei Giroc din județul Timiș și locuințele noi se amplasează pe strada Calea Timișoarei (ca punct de reper Benzinăria ESO, până la care sunt doar 100 de metri, chiar în spatele benzinăriei). În apropierea complexului locativ este Grădinița „Primii Pași”, se află parcul Triade și la 650 de metri funcționează Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Dumitru Ciumagianu”. Imediat lângă casa de apartamente funcționează supermarketul Profi, la 900 de metri este supermarketul LIDL, iar până la Penny Market sunt 1,5 km, în proximitatea locuințelor noi sunt saloane de înfrumusețare, se află un complex sportiv, nu departe este policlinica Boia, sunt restaurante, pizzerii și cafenele.

În apropierea complexului rezidențial „Collini Residence Timișoarei” sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și sunt de parcurs în jur la 4-5 km până la Piața Victoriei din Timișoara, este o distanță de nu mai mult de 6 km până la Gara de Nord din Timișoara și de la complexul locativ sunt aproximativ 15 km până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”.

Caracteristica blocului cu detalii tehnice și informații de amenajare

Complexul locativ „Collini Residence Timișoarei” este prezentat cu un bloc de apartamente de un grad înalt de rezistență seismică și de un regim mic de înălțime, care este proiectat cu un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Clădirea locativă este construită în conformitate cu tendințele contemporane și la cele mai înalte standarde, unde au fost folosite doar materiale calitative și au fost utilizate cele mai inovative tehnologii. Structura constructivă a blocului rezidențial este realizată cu o mare răspundere și este formată din cadre din beton armat. Casa de apartamente are realizate toate închiderile exterioare cu grosimea de 25 cm din cărămidă Porotherm plus peste pereții exteriori este aplicat un strat de izolare termică cu grosimea de 10 cm realizat din polistiren expandat. Tâmplăria exterioară a clădirii este cu profil PVC de marca REHAU și ferestrele sunt foarte calitative, au 5 camere termice și geamuri termopane. În blocul locativ, la casa scării este instalat un lift modern și sigur. Accesul în incintă este securizat și la intrare este instalat sistem cu interfon video.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Collini Residence Timișoarei” sunt organizate supraterane și există parcări subterane cu poartă de acces (toate acestea sunt disponibile contra cost, separat de apartament). Străzile de acces către locuințele complexului rezidențial sunt nocturn iluminate și asfaltate.

Informații utile despre apartamente

În incinta blocului locativ „Collini Residence Timișoarei” sunt prezentate în total 36 de apartamente inteligent proiectate cu 1, 2 și 3 camere decomandat compartimentate. Suprafața garsonierelor începe de la 42,2 mp și cu mărimea cuprinsă între 44,97 mp și 58,42 sunt prezentate apartamentele cu 2 camere, iar unitățile locative cu 3 camere au suprafața de la 87,42 mp și până la 91,98 mp. Locuințele noi beneficiază de balcoane generoase și sunt finisate cu materiale de clasă Premium cu modele moderne, care sunt alese cu bun gust. În apartamente sunt instalate toate ușile interioare din lemn și din metal este instalată ușa de acces, sunt placaje cu gresie și parchet, iar pereții sunt tencuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți, centralele termice proprii (prin condensații) sunt instalate și conectate, sistemele inginerești sunt realizate din materiale durabile și de înaltă calitate. În apartamente este internet prin fibră optică și blocul locativ se predă în folosință cu racordare completă la toate utilitățile generale și apartamentele au branșament la sistemele de alimentare cu apă, gaz, curent electric și sistemul de canalizare, plus sunt instalate contoare pentru controlul consumului de apă, gaz și electricitate.

Dezvoltatorul blocului rezidențial „Collini Residence Timișoarei” este compania „Collini Imoiliare”, pe site-ul căreia găsiți afișate toate contactele și alte informații utile despre apartamentele noi.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Collini Timisoarei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Collini Timisoarei în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Collini Timisoarei?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1397 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Collini Timisoarei în Timișoara?

Modalități de plata în Collini Timisoarei: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Collini Timisoarei?

Collini Timisoarei – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC