Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vesta 1
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 374 € +TVA
pe ‍150 €
Dezvoltator
Adresa
str. Gabriela Tako, 3, zona Lipovei, Timisoara

Mai detaliat despre blocuri

str. Gabriela Tako, 3, Zona Lipovei, Timisoara (Bloc A)
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2022
str. Gabriela Tako, 3, Zona Lipovei, Timisoara (Bloc B)
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2022

Schițe și prețuri în Vesta 1

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
2 camere63.95–69.11 m2de la ‍1 378 € +TVA / m2de la ‍92 762 € +TVA

Vesta 1 pe hartă Timișoara

str. Gabriela Tako, 3, zona Lipovei, Timisoara

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de beton cu inchideri perimetrale din caramida
🟧 Facilităţi loc de joacă, alei şi zone cu spaţii verzi
🟧 Încălzirecentrală proprie de apartament, încălzire în pardoseală REHAU cu termostat de ambient în fiecare încăpere
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimep+6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente61.8–151.61

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Vesta 1” se află amplasat în partea de Nord a orașului Timișoara, pe strada Martir Gabriela Tako, la numărul 3 în zona Calea Lipovei. În imediata apropiere de complex funcționează grădinițe și școli, sunt supermarketuri și magazine, se află diverse cafenele și restaurante, de la apartamentele noi până la centrul comercial Iulius Mall este de parcurs o distanță de 2,5 km și în vecinătatea complexului rezidențial se construiește baza sportivă cu bazin și diverse terenuri sportive. De la locuințele complexului rezidențial este acces imediat către stațiile mijloacelor de transport în comun și distanța de la complexul locativ „Vesta 1” până în centrul Timișoarei este de 4 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 5 km și este o distanță de 10 km până la Aeroportul International „Traian Vuia”.

Caracteristicile generale ale complexului locativ

Proiectul rezidențial „Vesta 1 Residence” se compunere din 2 corpuri de imobil, fiecare cu câte un Parter și 6 Etaje. Imobilele sunt construite cu o mare atenție până la cele mai mici detalii din materiale de cea mai bună calitate și cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație și aplicarea ideilor de design performante. Structura de rezistență a blocurilor locative este realizată pe cadre din beton armat și pereți din cărămidă, iar închiderile perimetrale sunt izolate termic pe partea exterioară cu polistiren expandat de 10 cm grosime și toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de la Baumit și terasele necirculabile sunt fiabil hidroizolate. Instalată este tâmplărie cu profil PVC de culoare albă la interior și gri antracit pentru exterior, cu 5 termo camere la care instalat este geam termopan tripan de 40 mm, de tip „four season” cu acoperire low-e. La casa scării din blocuri sunt placaje moderne cu gresie și instalate sunt lifturi silențioase de marca Schindler 3300 cu capacitate de transportare a 5 persoane și cu viteza de deplasare 1 m/s. La parterul imobilelor sunt revăzute 5 spații comerciale și în curtea complexului sunt organizate locuri de joacă pentru copii, există alei pietonale amenajate și sunt multe spații verzi plantate și toată curtea este nocturn iluminată. În total în incinta ansamblului rezidențial sunt organizate 71 de locuri de parcare subterane și supraterane, ce sunt illuminate. În incinta complexului accesul este securizat și instalat este sistem exterior de video supraveghere de la firma Dahua.

Descrierea apartamentelor

În blocurile proiectului „Vesta 1 Residence” sunt 56 de unități locative cu 2 și cu 3 camere, ce au suprafețele de la 61,8 mp până la 151,61 mp. Se vând apartamentele modern finisate cu materiale durabile și ușor de întreținut, ce sunt bine combinate. Toți pereții interiori sunt tencuiți, prelucrați cu un strat de glet și sunt zugrăviți cu vopseli lavabile. Pardoselile locuințelor sunt placate cu parchet stratificat de trafic mediu de 8 mm grosime, care este compatibil cu sistemul de încălzire instalat prin pardoseală. Ușile interioare instalate sunt de două tipuri: Porta Doors sau Prum. De la Ideal Standard și Grohe alese și instalate sunt toate obiectele sanitare din camerele de baie. Locuințele au dotate centrale termice proprii Bosch 2200 W cu dimensiuni mici montate în fiecare apartament și sistemul termic este instalat prin pardoseală (cu instalații de la Rehau), iar fiecare încăpere dispune de termostat de ambient pentru reglarea temperaturii confortabile și toate apartamentele sunt racordate la sistemul de climatizare. Instalația electrică este complet realizată și dispune de prize și întrerupătoare de la firma Gewiss Standard, iar tabloul electric este echipat cu siguranțe Legrand. Balcoanele locuințelor sunt complet finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată cu mână curentă super slim.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Vesta 1” este compania CCB Developing ca investitor și compania Canova CCA Timișoara ca constructor, care au o experiență în domeniul construcțiilor mai mult de 15 ani. Pentru alte informații nu ezitați să treceți direct pe site-ul complexului locativ „Vesta 1”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Vesta 1?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Vesta 1?

str. Gabriela Tako, 3, zona Lipovei, Timisoara.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vesta 1 în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Vesta 1?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 374 € +TVA.

Termen de finalizare Vesta 1?

Bloc A, Bloc B – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC