Previzualizare foto – fotografie originală aici

H4l Holban
în București

Apartamente
de la ‍87 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 277 €
Dezvoltător
Adresă
str. Ștefan Holban, 38B/37-41, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Ștefan Holban nr 38 B (Bloc 1)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 3
În desfășurare
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Ștefan Holban nr 37 - 41 (Bloc 3)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în H4l Holban

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 30 aprilie 2024
2 camere
59.52–72.07 m2
de la ‍1 207 € / m2de la ‍87 000 €
3 camere
82.83–111.1 m2
de la ‍1 288 € / m2de la ‍107 000 €
4 camere
118.26 m2
de la ‍1 378 € / m2de la ‍163 000 €
Duplex-uri
138.6–169.76 m2
de la ‍1 277 € / m2de la ‍177 000 €

H4l Holban pe hartă București

str. Ștefan Holban, 38B/37-41, zona Băneasa, Sector 1, București

Plata în rate la H4l Holban

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în H4l Holban

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă, grădiniţă, Comunity Center cu sala de fitness, Workoffice gratuit
🟧 Încălzirecentrale termice de cartier
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente265
🟧 Număr clădiri5
🟧 ParcareFAZA 1 are 135 locuri de parcare subterană iar FAZA 2 are 262 locuri subterane
🟧 Regim inalțime2S+P+7E+8Er+9Er / S+P+5E
🟧 Securitateacces controlat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2,7 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Minunat amplasat

Ansamblul rezidențial „Home 4 life Holban” se află localizat în zona Băneasa, pe strada General Ștefan Holban, la numerele 38B/37-41, în sectorul 1 al orașului București. Locuințele noi sunt amplasate foarte confortabil, imediat lângă o mulțime de puncte de interes și se învecinează cu centrul comercial „Băneasa Shopping City” cu hipermarketul Carrefour și supermarketul Mega Image, la mici distanțe se află magazinele Selgros, Dedeman, Decathlon Băneasa și magazinul Ikea. În proximitate funcționează bănci, sunt restaurante și cafenele. Această zonă este asigurată cu aer curat datorită micii distanțe față de Pădurea Băneasa și la doar un kilometru se află Complexul Sportiv „Stejarii”, în apropiere este Grădina Zoologică și sunt 1,8 km până la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Iar copiii rezidenților din acest complex locativ au posibilitatea de a frecventa unele din cele mai prestigioase școli din nordul capitalei.

În apropiere de blocurile locative circulă autobuze și în curând la o mică distanță de cartierul locativ va funcționa stația de metrou Tokio. De la complexul rezidențial „Home 4 life Holban” sunt de parcurs 10 km până la Piața Unirii din București și 8 km până la Gara de Nord, este o distanță de 7 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar la aproximativ 4 km se află Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a cartierului locativ

Ansamblul rezidențial „H4I Holban” se compune din 5 blocuri locative, inteligent poziționate pe teren pentru a fi la maxim aerisite și însorite. Cu două regimuri de înălțime sunt proiectate imobilele: două imobile au 2 Subsoluri plus un Parter și plus 9 Etaje (cu etajele 8 și 9 retrase) și sunt 3 corpuri de imobil construite cu câte un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje. La realizarea proiectului locativ sunt folosite soluții tehnice sustenabile și la construcție sunt folosite materiale naturale și reciclabile, cu impact scăzut asupra mediului și cu o durată îndelungată de exploatare. Casele de apartamente au o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu pereți și compartimentări din cărămidă. Grosimea închiderilor exterioare și a pereților despărțitori dintre apartamente este de 30 cm, iar compartimentările interioare din apartamente au grosimea de 12 cm. Sistemul de izolare termică este aplicat între etajele construcțiilor și peste închiderile exterioare este fiabil aplicat un strat de vată bazaltică minerală, ce dispune de calități înalte de permeabilitate la vapori și se deosebește prin capacitățile sale sporite ignifuge. Blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, spațiile comune au surse de iluminat Led și în incinta complexului sunt organizate spații de birouri (3352 mp în total) și este prevăzut un Workoffice gratuit. Cartierul rezidențial dispune de un Comunity center, unde este amenajată o sală de fitness și în incinta complexului sunt 4266 mp de grădini verzi și spații special amenajate pentru relaxare, iar pentru copii sunt organizate locuri de joacă și este o grădiniță.

În total 397 de locuri de parcare subterane sunt prevăzute în incinta complexului rezidențial „H4I Holban”, (atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori) accesul către parcări se face din zona exterioară a cartierului, astfel că în curtea interioară a complexului nu vor fi mașini. În parcarea subterană 10 % din locuri sunt prevăzute cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Ansamblul rezidențial „H4I Holban” este o comunitate locativă de tip închis, ce oferă locatarilor o viață confortabilă în siguranță și accesul în incinta cartierului este strict controlat.

Informații generale despre apartamente

În blocurile ansamblul rezidențial „H4I Holban” sunt concepute 265 de unități locative proiectate cu 25 de modele de planimetrii cu 2, 3, 4 camere și Duplexuri, ce au înălțimea tavanelor de 270 cm. Apartamentele sunt foarte luminoase și dispun de spații generos vitrate ale ferestrelor înalte. Fiecare unitate locativă facilită de o terasă (mărimile cărora încep de la 10 mp și sunt peste 80 mp) către care este prevăzut acces din toate camerele apartamentului. Instalate sunt centrale termice de cartier. Țevile de apă caldă și rece sunt de tip PE-Xa și locuințele dispun de pregătiri speciale pentru conectarea tehnologiilor SMART.

Alte informații și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe site-ul ansamblului rezidențial „H4I Holban”, unde este acces direct de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut H4l Holban?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și H4l Holban Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în H4l Holban din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex-uri.

Cât costă m² în H4l Holban?

M² în acest complex costă de la ‍1 277 €.

Cum să cumpăr un apartament în H4l Holban în București?

Modalități de plata în H4l Holban: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare H4l Holban?

  • Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – Finalizare în 2023 tr. 4
  • Bloc 1, Bloc 2 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC