Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex H4l Millennium
în București

Prețul / m2
de la ‍1 270 €
Dezvoltator
Adresa
șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Ilfov

Schițe și prețuri în H4l Millennium

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 octombrie 2022
1 camere54.29–55.51 m2de la ‍1 418 € / m2de la ‍77 000 €
2 camere58.71–75.26 m2de la ‍1 464 € / m2de la ‍86 000 €
3 camere83.23–99.43 m2de la ‍1 351 € / m2de la ‍112 500 €
4 camere111.76–112.31 m2de la ‍1 270 € / m2de la ‍142 000 €
Duplex-uri100.4–191.27 m2prețul se clarifică

H4l Millennium pe hartă București

șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 1
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2023
Faza 2
Bloc 7, Bloc 8
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor
finalizare2 trimestrul 2024
Faza 2
Bloc 5, Bloc 6
în proiect
finalizare2 trimestrul 2024

Modalități de achiziție a unui apartament în H4l Millennium

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţivideointerfon, locuri de joacă
🟧 Încălzirecentrale termice de cartier
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente718
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S + 10 E + 11E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplexuri de 3‑camere, duplexuri de 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente54–192 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „H4l Millennium” se amplasează pe Șoseaua Pipera-Tunari, la numărul 2, zona Pipera, județul Ilfov. În apropierea locuințelor noi se află zona Bucharest Business District, sunt bănci, farmacii și centre medicale, funcționează supermarketuri și la 1,2 km se află centrul comercial „Pipera Plaza”, sunt 850 de metri până la fast food-ul McDonald’s și în proximitate sunt săli de fitness și cluburi de tenis. Școala Gimnazială „Herăstrău” este la 1,9 km față de complexul rezidențial și sunt 1,7 km până la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. De la blocurile locative este acces facil către punctele de interes din capitală cu mijloace de transport în comun, cu autobuze, tramvaie și până la stația de metrou Aurel Vlaicu sunt 1,7 km și 1,9 km până la Stația de metrou Pipera. Nu mai multe de 10 km sunt de parcurs de la complexul rezidențial „H4l Millennium” până în Piața Unirii din București. O distanță de circa 8 km este de parcurs până la Gara de Nord și sunt 14 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 6 km.

Prezentarea proiectului

Proiectul rezidențial „H4l Millennium” este compus din 8 blocuri locative amplasate în așa mod ca fiecare unitate locativă să fie optim aerisită și la maxim asigurată de soare. Clădirile locative sunt proiectate cu 2 subsoluri plus 10 Etaje și al 11-lea Etaj cu locuințe de tip Duplex și dispun de un grad ridicat de rezistență seismică fiind realizate din materiale de construcții calitative și durabile cu impact scăzut asupra mediului înconjurător. Structura de rezistență a blocurilor locative este compusă din cadre de beton armat și toate închiderile exterioare, toți pereții interiori despărțitori și compartimentările sunt realizați din cărămidă eficientă termic și fornic. Grosimea pereților exteriori și a pereților despărțitori este de 30 cm și clădirile locative sunt izolate termic și fonic (cu vată bazaltică) atât pe exterior cât și între etaje, pentru a oferi locatarilor un confort fonic sporit. Complexul rezidențial „H4l Millennium” este un proiect locativ, ce se deosebește de un grad înalt de eficiență energetică și complexul este proiectat cu sistem de încălzire prin centrale termice de cartier, ce substanțial minimizează riscul incendiilor și scurgerilor de gaze. Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare sigure. În clădirile locative sunt 6000 mp prevăzuți special pentru spații comerciale și spații pentru birouri, plus este oferit gratis un spațiu de work-office și este o sală de fitness. 7616 mp din suprafața totală a complexului rezidențial sunt plantați cu verdeață, aceștia fac aproape 33 % de grădini și spații de relaxare, iar copiii locatarilor se vor juca în siguranță la locurile de joacă amenajate cu echipamente moderne. Acest cartier este de tip închis, către care accesul este controlat, iar accesul în locuințe se face prin video interfon. În total în complex sunt organizate 860 de locuri de parcare subterane atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori.

Apartamente

718 apartamente sunt concepute în complexul rezidențial „H4l Millennium” și proiectate sunt 78 de modele de scheme ergonomice și funcționale. În vânzare sunt studio-uri primitoare cu o cameră, apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip Duplex cu suprafețele între 54 mp și 192 mp plus suprafețele teraselor, ce variază între 13 mp și 78 mp (accesul către terase se face din fiecare cameră a apartamentelor). Locuințele sunt luminoase și dispun ferestre înalte, ce din plin alintă locuințele cu lumină naturală și senzația de plină libertate și spațialitate la maxim este oferită de înălțimea tavanelor, ce este de 270 cm. Se livrează locuințele finisate complet cu materiale moderne și calitative. În exploatare imobilele se predau cu racordare la utilități și cu contorizare separată.

Pentru alte informații, vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexul rezidențial „H4l Millennium”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial H4l Millennium

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial H4l Millennium?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în H4l Millennium în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în H4l Millennium?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1270 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în H4l Millennium în București?

Modalități de plata în H4l Millennium: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare H4l Millennium?

  • Faza 1 – finalizare în trimestrul 2, 2023
  • Faza 2 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC