Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

H4l Millennium
în Voluntari

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov (Bloc 1)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 2
În desfășurare
Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov (Bloc 5)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în H4l Millennium

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 februarie 2024
1 camere
55.21–55.51 m2
preț la cerere
2 camere
59.02–75.26 m2
preț la cerere
3 camere
83.23–99.43 m2
preț la cerere
4 camere
112.21–112.31 m2
preț la cerere
Duplex-uri
100.4–191.27 m2
preț la cerere

H4l Millennium pe hartă Voluntari

șos. Pipera-Tunari, 2, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Plata în rate la H4l Millennium

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în H4l Millennium

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon, locuri de joacă
🟧 Încălzirecentrale termice de cartier
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente718
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțime2S + 10 E + 11E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, duplexuri de 3‑camere, duplexuri de 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–192 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „H4l Millennium” se amplasează pe Șoseaua Pipera-Tunari, la numărul 2, zona Pipera, județul Ilfov. În apropierea locuințelor noi se află zona Bucharest Business District, sunt bănci, farmacii și centre medicale, funcționează supermarketuri și la 1,2 km se află centrul comercial „Pipera Plaza”, sunt 850 de metri până la fast food-ul McDonald’s și în proximitate sunt săli de fitness și cluburi de tenis. Școala Gimnazială „Herăstrău” este la 1,9 km față de complexul rezidențial și sunt 1,7 km până la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. De la blocurile locative este acces facil către punctele de interes din capitală cu mijloace de transport în comun, cu autobuze, tramvaie și până la stația de metrou Aurel Vlaicu sunt 1,7 km și 1,9 km până la Stația de metrou Pipera. Nu mai multe de 10 km sunt de parcurs de la complexul rezidențial „H4l Millennium” până în Piața Unirii din București. O distanță de circa 8 km este de parcurs până la Gara de Nord și sunt 14 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 6 km.

Prezentarea proiectului

Proiectul rezidențial „H4l Millennium” este compus din 8 blocuri locative amplasate în așa mod ca fiecare unitate locativă să fie optim aerisită și la maxim asigurată de soare. Clădirile locative sunt proiectate cu 2 subsoluri plus 10 Etaje și al 11-lea Etaj cu locuințe de tip Duplex și dispun de un grad ridicat de rezistență seismică fiind realizate din materiale de construcții calitative și durabile cu impact scăzut asupra mediului înconjurător. Structura de rezistență a blocurilor locative este compusă din cadre de beton armat și toate închiderile exterioare, toți pereții interiori despărțitori și compartimentările sunt realizați din cărămidă eficientă termic și fornic. Grosimea pereților exteriori și a pereților despărțitori este de 30 cm și clădirile locative sunt izolate termic și fonic (cu vată bazaltică) atât pe exterior cât și între etaje, pentru a oferi locatarilor un confort fonic sporit. Complexul rezidențial „H4l Millennium” este un proiect locativ, ce se deosebește de un grad înalt de eficiență energetică și complexul este proiectat cu sistem de încălzire prin centrale termice de cartier, ce substanțial minimizează riscul incendiilor și scurgerilor de gaze. Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare sigure. În clădirile locative sunt 6000 mp prevăzuți special pentru spații comerciale și spații pentru birouri, plus este oferit gratis un spațiu de work-office și este o sală de fitness. 7616 mp din suprafața totală a complexului rezidențial sunt plantați cu verdeață, aceștia fac aproape 33 % de grădini și spații de relaxare, iar copiii locatarilor se vor juca în siguranță la locurile de joacă amenajate cu echipamente moderne. Acest cartier este de tip închis, către care accesul este controlat, iar accesul în locuințe se face prin video interfon. În total în complex sunt organizate 860 de locuri de parcare subterane atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori.

Apartamente

718 apartamente sunt concepute în complexul rezidențial „H4l Millennium” și proiectate sunt 78 de modele de scheme ergonomice și funcționale. În vânzare sunt studio-uri primitoare cu o cameră, apartamente cu 2, 3, 4 camere și locuințe de tip Duplex cu suprafețele între 54 mp și 192 mp plus suprafețele teraselor, ce variază între 13 mp și 78 mp (accesul către terase se face din fiecare cameră a apartamentelor). Locuințele sunt luminoase și dispun ferestre înalte, ce din plin alintă locuințele cu lumină naturală și senzația de plină libertate și spațialitate la maxim este oferită de înălțimea tavanelor, ce este de 270 cm. Se livrează locuințele finisate complet cu materiale moderne și calitative. În exploatare imobilele se predau cu racordare la utilități și cu contorizare separată.

Pentru alte informații, vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexul rezidențial „H4l Millennium”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut H4l Millennium?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și H4l Millennium Voluntari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în H4l Millennium din Voluntari?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex-uri.

Cât costă m² în H4l Millennium?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în H4l Millennium în Voluntari?

Modalități de plata în H4l Millennium: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare H4l Millennium?

  • Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – Finalizare în 2024 tr. 2
  • Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – Finalizare în 2024 tr. 4
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC