Previzualizare foto – fotografie originală aici

Embassy Residence
în București

Apartamente
de la ‍159 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 674 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. General Stefan Holban 22, zona Baneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. General Stefan Holban 22 (Embassy Residence)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Embassy Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
2 camere
81–95 m2
de la ‍1 674 € +TVA / m2de la ‍159 000 € +TVA

Embassy Residence pe hartă București

str. General Stefan Holban 22, zona Baneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre cele mai prestigioase gradinite si scoli private, Baneasa Mall, Ikea, Metro, Dedeman, Decathlon,Gradina Zoologica si Parcul Casa Alba.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente38
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5
🟧 SecuritateSistem supraveghere video imobil
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe80–175 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre amplasarea perfectă

Ansamblul rezidențial „Embassy Residence” se află dezvoltat pe strada General Stefan Holban, la numărul 22 în sectorul 1 din orașul București. Apartamentele noi sunt dezvoltate în zona Băneasa - una din cele mai căutate zone a capitalei, unde aerul este curat iar liniștea este apreciată de rezidenți și unde se află supermarketuri, bănci, este centrul comercial Băneasa Shopping Center și funcționează magazinele IKEA, MobExpert, Decathlon și Dedeman. În apropierea locuințelor noi funcționează cele mai prestigioase școli din capitală și se află o mulțime zone de agrement pentru copii și pentru părinții lor, nu departe este Pădurea Băneasa și se află Grădina Zoologică, iar până la Parcul Casa Albă sunt de parcurs nu mai mult de 2,3 km. De asemenea în apropiere funcționează săli sportive și piscine, este sala de fitness World Class Atlantis, complexul sportiv Stejarii, Clubul Diplomatic și Jolie Ville.

De la complexul locativ „Embassy Residence” și spre complex este acces facil către DN1 București – Ploiești și în apropiere circulă mijloace de transport în comun. O distanța de 10,9 km trebuie de parcurs de la locuințele noi până la Piața Unirii din București, sunt 8,2 km până la Gara de Nord și 7,9 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar 9,8 km trebuie de parcurs până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea generală a complexului de locuințe

Complexul locativ „Embassy Residence” dispune de o clădire rezidențială modernă, ce are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative. Structura constructivă a clădirii rezidențiale este solidă și rezistentă la cutremure, fiind formată din cadre din beton armat bazate pe un radier general, iar umplutura pereților exteriori este realizată din cărămidă Porotherm Robust cu grosimea de 30 cm și fațadele blocului locativ sunt fiabil izolate termic și atractiv finisate. La bloc este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC cu 6 camere de la Salamander Bluevolution 92 și cu 3 foi de geam termopan Saint Gobain, ce au acoperire low-e și umplutură cu argon, care asigură locuințele cu liniște și căldură și au o pierdere minimală termică. Feroneria ferestrelor este de producere germană de la firma Roto RX. Toate spațiile interioare comune sunt complet finisate și pardoselile cu treptele scărilor sunt placate cu gresie porțelanată, iar la casa scării instalate sunt două lifturi moderne de marca Klemann, care funcționează silențios, sunt foarte sigure și au capacitatea de transportare a 6 persoane, fiecare. Este instalat sistem de supraveghere video pe partea exterioară a blocului locativ și accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu video interfon Electra.

Complexul rezidențial dispune de 46 locuri de parcare subterane cu dimensiuni generoase, ce sunt video monitorizate și în parcarea subterană montate sunt ventilatoare, senzori de fum și foc, plus rampele de la intrare în parcare sunt încălzite. Precum și în complex există și locuri de parcare supraterane.

Apartamente moderne

Proiectul rezidențial „Embassy Residence” prezintă în vânzare 38 de unități locative cu 2 sau 3 camere. Disponibile sunt apartamente inteligente cu scheme logic proiectate, ce au suprafețele cuprinse între 80 mp și 175 mp. Locuințele se vând complet finisate cu materiale de ultimă generație, unde camerele de baie sunt perfect finisate, au toate obiectele de baie instalate, la care sunt montate baterii de la Grohe, iar plăcile de gresie și faianță sunt importate din Italia și Spania. Dormitoarele și camerele de zi au pardoselile placate cu parchet triplu melaminat cu grosimea de 12 mm, ce este produs în Germania. Montate sunt uși interioare de la Pinum și ușa de la intrare este din metal. Se încălzesc apartamentele individual prin centrale termice proprii. Imobilul are conectare la rețeaua de alimentare cu curent electric, este racordat la sistemul de asigurare cu gaze naturale și apă și este branșat la sistemul de canalizare și fiecare unitate locativă se contorizează separat.

Pentru mai multe detalii, contactele managerilor de vânzare și pentru informații de achiziționare, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Embassy Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Embassy Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și embassy residence construct, Embassy Residence Baneasa.

Unde se află Embassy Residence?

str. General Stefan Holban 22, zona Baneasa, Sector 1, București.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Embassy Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Embassy Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 674 € +TVA.

Termen de finalizare Embassy Residence?

Embassy Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC