Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Atlas Residence - Jandarmeriei
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Aleea Meteorologiei, 17, zona Băneasa, sector 1, București

Schițe și prețuri în Atlas Residence - Jandarmeriei

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 83.99 m2totul e vândut
3 camere
de la 136.42 m2totul e vândut

Atlas Residence - Jandarmeriei pe hartă București

Aleea Meteorologiei, 17, zona Băneasa, sector 1, București

Etape dezvoltare

Atlas Residence - Jandarmeriei
construit
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi zonă de relaxare, spații verzi
Încălzirecentrale termice proprii, încălzire prin pardoseală
Liftlift marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente42
Număr clădiri1
Parcare supraterane, cât și subterane în sistem etajat Klaus.
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăpază permanentă, curte cu acces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente80–170 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Atlas Residence – Jandarmeriei” se află localizat în partea de Nord a capitalei, chiar lângă Pădurea Băneasa și se află localizat pe Aleea Meteorologiei, la numărul 17-19, în zona Băneasa din sectorul 1, municipiul București.

Blocul de apartamente este poziționat într-o zonă plăcută unde se află diverse spații de relaxare și localuri de divertisment. În vecinătatea locuințelor se află Grădina Zoologică - la o distanță de doar 3 km, până la Parcul „Regele Mihai I” se ajunge în circa 5 km, iar la doar 1,4 km (pietonal) se află centrul comercial „Băneasa Shopping City”, unde sunt multe magazine, fast food-uri, cafenele și funcționează hipermarketul Carrefour. Locuințele noi sunt poziționate în apropiere de centura București și nu departe de Șoseaua București – Ploiești, iar până Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este de parcurs o distanță de aproximativ 7 km. În apropiere de bloc sunt stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Piața Unirii din București se află la o distanță de 12,3 față de locuințele complexului rezidențial „Atlas Residence – Jandarmeriei”, până la Gara de Nord se parcurge o distanță de 9,5 km, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află la 10,8 km.

Informații utile despre proiectul rezidențial

Complexul imobiliar „Atlas Residence – Jandarmeriei” se prezintă cu o clădire de apartamente de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente, unde ultimul etaj este construit retras. Imobilul este realizat foarte calitativ din materiale de construcții durabile și are o structură constructivă bazată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți interiori și compartimentări realizate din cărămidă termo și fono eficientă. Grosimea zidurilor exterioare a clădirii este de 30 cm și grosimea pereților perimetrali interiori este de 20 cm, iar de 11,5 cm sunt construite compartimentările interioare. Fațada imobilului este placată cu un sistem termic inovativ format din plăci termoizolante open reflect în combinație cu tencuială decorativă de marca Baumit aleasă în culori calde. Blocul de apartamente dispune de ascensor sigur și silențios de marca Schindler.

În curtea ansamblului rezidențial sunt plantate spații verzi și este amenajat un loc de joacă pentru micuții locatari. Și la fel în curtea complexului de locuințe „Atlas Residence – Jandarmeriei” sunt organizate locuri de parcare supraterane și există și parcări subterane cu sistem etajat Klaus (parțial). Accesul în incinta ansamblului de locuințe este controlat și întreg teritoriul complexului de locuințe este păzit non stop și este împrejmuit.

Prezentarea apartamentelor

Proiectul locativ „Atlas Residence – Jandarmeriei” este prevăzut cu un număr total de 42 unități locative. Apartamentele au scheme moderne și sunt ergonomic proiectate cu 2, 3 și 4 camere spațioase. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 80 mp și 170 mp și acestea dispun de balcoane deschise, complet finisate și echipate cu balustrade din sticlă securizată. Apartamentele sunt finisate cu finisaje de calitate înaltă și spațiile interioare sunt placate cu plăci de gresie și faianță importate din Italia. Ușile interioare instalate în apartamente sunt celulare și au balamale ascunse și broască magnetică AGB, dispun de tocuri reglabile și pe ambele părți (fețe) sunt placate cu lemn stratificat și ușile sunt produse în Italia, sunt de marca Barausse. Sunt instalate centrale termice proprii pentru fiecare apartament și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală. Blocul locativ dispune de racordare la utilitățile generale (apă, gaz, curent, canal) și în apartamente este internet, telefon și CATV.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Atlas Residence – Jandarmeriei” este compania „Port Trans”. Viitorii locatari sunt invitați și așteptați cu mult drag la o vizionare a locuințelor noi. Pentru a primi o consultație profesionistă a consultanților de vânzări, pentru contactele acestora și pentru programări vă rugăm, să treceți direct pe site-ul complexului de locuințe „Atlas Residence – Jandarmeriei”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Atlas Residence - Jandarmeriei?

Aleea Meteorologiei, 17, zona Băneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare Atlas Residence - Jandarmeriei?

Atlas Residence - Jandarmeriei – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Atlas Residence - Jandarmeriei.

Cine este dezvoltatorul Atlas Residence - Jandarmeriei în București?

Dezvoltator Atlas Residence - Jandarmeriei – Port Trans.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC