Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex H4l West Garden Politehnica
în București

Prețul / m2
aşteptăm startul vânzărilor
Dezvoltator
Adresa
Splaiul Independenței, zona Grozăvești, sector 6, București

H4l West Garden Politehnica pe hartă București

Splaiul Independenței, zona Grozăvești, sector 6, București

Etape dezvoltare

H4l West Garden Politehnica
în proiect
aşteptăm startul vânzărilor

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” se poziționează pe strada Splaiul Independenței, în zona Grozăvești din sectorul 6 în orașul București. Zona de amplasare a imobilelor este în plină dezvoltare și locatarii din acest complex vor beneficia de toate facilitățile urbane și totodată vor avea acces la o mulțime de zone verzi. În vecinătatea locuințelor se află Parcul Grozăvești, este Grădina Istorică și Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”. În apropierea apartamentelor noi se află facultățile Universității Politehnica, este Universitatea Ecologică, Colegiul UCECOM „Spiru Haret” și Universitatea Artifex.

De la complexul rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” este acces ușor și rapid către stațiile de transport public, iar până la stațiile de metrou Grozăvești sau Politehnica se ajunge pe jos în cel mult 7-10 minute. De la complexul locativ până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de circa 5,2 – 5,4 km, până la Gara de Nord din București sunt 2,7 km și Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 16 km, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 12 km.

Prezentare generală a complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” este prezentat cu o clădiră de apartamente solidă, care este proiectată într-un stil de design modern și dispune de un aspect atractiv, pentru finisarea căreia au fost alese culorile alb, gri și galben, combinația cărora formează un ansamblu armonios și plăcut. La realizarea construcției se vor folosi doar materiale calitative și durabile în timp, de un grad înalt de izolare termică și fonică, care corespund tuturor cerințelor și normelor în vigoare. Lifturile instalate vor fi sigure și sunt alese de cea mai înaltă calitate.

La momentul predării complexului locativ în exploatare curtea acestuia va fi complet amenajată și verde plantată, pentru copii vor fi organizate locuri de joacă și vor funcționa sisteme de control a accesului în interior. În incinta ansamblului rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” sunt concepute 700 de apartamente cu scheme inteligente și spații funcționale. Care se vor preda în exploatare finisate cu finisaje de ultimă generați, cu modele alese cu bun gust. La fel toate unitățile locative vor dispune de instalații inginerești montate, precum și acestea vor fi racordate la toate utilitățile generale, cu contorizare individuală.

Proiectul rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” este dezvoltat de către compania „H4l Development”, care are o vastă experiență de peste 20 de activitate și care alege locații perfecte pentru a dezvolta proiecte imobiliare ideale. Pentru mai multe informații utile despre complexul rezidențial „H4l West Garden Politehnica București” sunteți invitați să treceți de pe site-ul nostru, doar cu un singur click, direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unde găsiți prezentate mai multe detalii și unde sunt afișate toate contactele directe către consultanții companiei „H4l Development”.

Alte surse despre acest Complex

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial H4l West Garden Politehnica?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla H4l West Garden Politehnica?

Splaiul Independenței, zona Grozăvești, sector 6, București.

Cât costă metru pătrat în H4l West Garden Politehnica?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare H4l West Garden Politehnica?

H4l West Garden Politehnica – în proiect.

Cine este dezvoltatorul H4l West Garden Politehnica în București?

Dezvoltator H4l West Garden Politehnica – H4l Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC