Previzualizare foto – fotografie originală aici

H4l Sebastian Park
în București

Prețul / m2
aşteptăm startul vânzărilor
Dezvoltator
Adresa
zona Parcul Sebastian, sector 5, București

Mai detaliat despre bloc

H4l Sebastian Park
13 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

H4l Sebastian Park pe hartă București

zona Parcul Sebastian, sector 5, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare a complexului

Ansamblul rezidențial „H4l Sebastian Park București” se va poziționa foarte reușit într-o zonă în plină dezvoltare din sectorul 5 al municipiului București. Amplasarea reușită a locuințelor noi este în vecinătatea Parcului Sebastian și locatarii acestui complex rezidențial facilită nu numai de zone verzi și spații de relaxare în apropiere, dar și de o mulțime de puncte de interes comercial și social, aici funcționează magazine și supermarketuri (Mega Image, Profi, LIDL), sunt școli și grădinițe, funcționează farmacii, este policlinică, se află saloane de înfrumusețare și sunt pizzerii, cafenele și restaurante. Stațiile mijloacelor de transport în comun se află la o mică distanță față de noul complex rezidențial „H4l Sebastian Park București”, de la care este de parcurs cu mașina aproximativ o distanță de 4 - 5 km până în centrul orașului București, iar până la Gara de Nord din capitală se ajunge parcurgând nu mai mult de 6 km și până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt circa 20 km și numai 15 km, până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Scurtă prezentare cu date generale a proiectului rezidențial

Complexul locativ „H4l Sebastian Park București” este o comunitate de locuințe moderne și confortabile ce sunt proiectate la cele mai înalte standarde. Ansamblul de locuințe, la fel ca și alte proiecte imobiliare finisate ale acestui dezvoltator se va realiza din materiale de construcții durabile în timp, eficiente din punct de vedere termic și fonic, ce sunt alese de la furnizori verificați și dispun nu numai de calitate înaltă, dar au și aspecte moderne și atractive. Construcțiile solide se realizează în conformitate cu toate normele și cerințe în vigoare, cu aplicarea ideilor inovaționale de design și cu folosirea tehnologiilor de ultimă generație. La sfârșitul proiectului locativ curtea acestuia va fi complet amenajată, pentru copii toate locurile de joacă vor fi modern echipate și din punct de vedere a securității accesul în incintă se va controla prin sisteme de ultimă generație.

Toate apartamentele din complexul locativ „H4l Sebastian Park București” sunt ingenios proiectate și au scheme cu spații funcțional gândite. În total ansamblul rezidențial însumează un număr de 900 de unități locative cu una, două și trei camere, acestea se predau în folosință complet finisate cu finisaje calitative, moderne și care sunt ușor de întreținut. La momentul predării în exploatare a complexului locativ, toate apartamentele vor fi racordate la sistemul de amenajare cu apă menajeră, vor avea gaz, curent și branșament la sistemul de canalizare (plus contoare).

Ansamblul rezidențial „H4l Sebastian Park București” este proiectat și se dezvoltă de o companie serioasă cu o experiență de 20 de ani pe piață - de compania „H4l Development”, unde funcționează profesioniști calificați și care oferă cumpărătorilor obiecte rezidențiale calitative, metode de plată flexibile și transparență totală la tranzacții. Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a Dezvoltatorului și să contactați cu managerii de vânzări pentru a afla mai detaliat despre proiectul rezidențial „H4l Sebastian Parc București”.

Alte surse despre acest Complex

Abonați-vă la primirea informației în legătură cu startul vânzărilor în acest complex locativ
Vă vom trimite un email de îndată ce vânzările încep sau apar noi informații despre acest complex locativ
Email
Îți place Complexul Rezidențial H4l Sebastian Park?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla H4l Sebastian Park?

zona Parcul Sebastian, sector 5, București.

Cât costă metru pătrat în H4l Sebastian Park?

Aşteptăm startul vânzărilor.

Termen de finalizare H4l Sebastian Park?

H4l Sebastian Park – în proiect.

Cine este dezvoltatorul H4l Sebastian Park în București?

Dezvoltator H4l Sebastian Park – H4l Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC