Previzualizare foto – fotografie originală aici

H4l The Village
în București

Prețul / m2
de la ‍1 713 €
pe ‍385 €
Dezvoltator
Adresa
str. Emil Racoviță, zona Lac Șaulei/Pipera, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Faza 2
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
2 tr. 2021
Finalizare in 4 tr. 2023
Faza 3
Faza 3
2 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
2 tr. 2021
Finalizare in 2 tr. 2024
Faza 1
Faza 1
2 etaje
Totul e vândut
2 tr. 2021
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în H4l The Village

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 ianuarie 2023
3 camere102.72–126.4 m2de la ‍1 713 € / m2de la ‍176 000 €
4 camerede la 115.34 m2de la ‍1 734 € / m2de la ‍200 000 €

H4l The Village pe hartă București

str. Emil Racoviță, zona Lac Șaulei/Pipera, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în H4l The Village

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiparc, zonă promenadă lac, 2 clădiri cu funcțiuni de spații de birou (acces gratuit), sala fitness, zonă comercială, community center
🟧 Încălzirecentrale termice ecologice ce deservesc întregul ansamblu, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente665 de apartamente 92 de case de tipul TOWNHOUSE
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E/2E/3E
🟧 Securitatepază 24/7
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2,7 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente 52–149 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare excelentă

Complexul rezidențial „H4l The Village” se află dezvoltat pe malul Lacului Șaulei. Casele noi sunt localizate într-o zonă verde și se găsesc pe strada Emil Racoviță în zona Pipera, Voluntari, județul Ilfov. De la casele noi se ajunge până la zona de oficii „Bucharest Business District” cu transport personal în 10 minute, iar până la centrul comercial „Pipera Plaza” pe jos se ajunge în maxim 5 minute, de asemenea în apropiere de complexul de locuințe se află supermarketurile Penny, Mega Image și LIDL, sunt cafenele și nu departe se află fast food-ul McDonald’s. În 18 minute pe jos copiii rezidenților pot ajunge până la Școala Gimnazială Nr. 3 din Voluntari, care se află la o distanță de 1,5 km. Nu departe se află Stadionul Anghel Iordănescu și este Parcul Regina Ana. În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de transport în comun și circulă autobuze, iar până la stația de metrou Pipera sunt de parcurs nu mai mult de 3 km. Până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 10 km – 11 km și sunt aproximativ 8 km până la Gara de Nord din București. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află situat la o distanță de 14 km – 15 km și sunt 5,5 km – 6,5 km.

Detalii tehnice și caracteristica generală a cartierului locativ

Pe o suprafață de teren de 147 500 mp se dezvoltă ansamblul rezidențial „H4l The Village” și acesta conține atât clădiri de apartamente cu un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj cât și case de tip TownHouse construite cu câte un Parter și plus 2 Etaj. Datorită folosirii tehnologiilor inovative și a soluțiilor tehnice de ultimă generație toate imobilele din complex sunt eficiente din punct de vedere termic și datorită materialelor folosite de un impact scăzut acestea protejează mediul înconjurător și sănătatea locatarilor. Toate casele dispun de un grad superior de rezistență seismică și sunt realizate cu o structură constructivă bazată pe cadre din beton armat cu umplutura tuturor pereților cu cărămidă și pe exterior sunt izolare cu vată bazaltică. Imobilele au o arhitectură modernă și dispun de fațade ventilate. În incinta cartierului sunt prevăzute și 2 clădiri cu spații special dedicate pentru work from home (coworking) cu un regim de înălțime de Parter cu 3 Etaje, de asemenea sunt zone comerciale, este un centru de socializare și este o sală de fitness.

„H4l The Village” este un cartier sigur, de tip închis, unde 33 % din suprafața totală a complexului rezidențial este dedicată spațiilor verzi, unde sunt locuri de joacă pentru copii, alei pietonale prin parc și zone de promenadă amenajată pe malul lacului cu o lungime de 600 de metri. Locurile de parcare din complex sunt supraterane și întreg teritoriul este păzit 24/7 și are acces controlat.

Tipuri de locuințe și facilități de amenajare

În incinta complexul de vile „H4l The Village” sunt 665 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, dintre care toate facilită de grădini proprii, ce au suprafețele de la 35 mp și până la 70 mp. Și sunt 92 de case de tip – Townhouse cu grădini ce au suprafețele de la 100 mp până la 200 mp. Imobilele sunt foarte luminoase, au ferestre mari și dispun de tavane cu înălțimea de 275 cm. Se vând imobilele finisate și cu instalații sanitare echipate. Sistemul termic este centralizat pentru întreg complexul locativ și este format din mai multe centrale termice, ce dispun de un randament ridicat, iar în locuințe instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și toate imobilele au racordare totală la utilități. Unitățile locative sunt moderne și dispun de tehnologii Smart.

Pentru rezervări și achiziționări, pentru mai multe informații detaliate despre locuințele noi și alte detalii de finisare le găsiți afișate pe pagina web a complexului rezidențial „H4l The Village”, unde aveți acces direct din site-ul nostru. Nu ratați șansa să accesați site-ul Dezvoltatorului și să profitați gratuit de o consultanță financiară despre cum repede și ușor să achiziționați locuința din visul Dumneavoastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial H4l The Village

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial H4l The Village?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Cartierul H4L The Village.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în H4l The Village în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în H4l The Village?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 713 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în H4l The Village în București?

Modalități de plata în H4l The Village: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Plata eșalonată, Credit bancar.

Termen de finalizare H4l The Village?

  • Faza 2 – Finalizare in 4 tr. 2023
  • Faza 1 – construit
  • Faza 3 – în proiect
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC