Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Green Lake
în București

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Petre Aurelian, 54, sector 1, București

Schițe și prețuri în Green Lake

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 30 martie
Vile221.25–311.5 m2prețul se clarifică

Green Lake pe hartă București

str. Petre Aurelian, 54, sector 1, București

Etape dezvoltare

Green Lake
apartamente, vile tip 1, vile tip 2, vile tip 3, vile tip 4
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Green Lake

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţișcoală și grădiniță privată, locuri de joacă
Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente54 vile și 117 apartamente
Parcaresupraterană
Structură rezistențăacces restricționat, pază 24/7
Tip imobilblocuri locuințe și vile
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere, 6‑camere, vile
Suprafața apartamente62–539 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare superbă

Complexul locativ „Green Lake Residence” este dezvoltat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă frumoasă cu lac și cu multă liniște. Locuințele noi se află poziționate chiar lângă Lacul Grivița și se găsesc pe strada Petre S. Aurelian, la numărul 54, în sectorul 1 din municipiul București. Ca punct de reper este Biserica Sfântul Antonie Maicaneasa. Cartierul locativ se află localizat în apropiere de Piața Presei Libere și este ușor accesibil din toate punctele capitalei. În apropiere de case, la circa 4 km se află centrul comercial Băneasa Shopping City și funcționează hipermarketul Carrefour Feeria, sunt magazinele: Brico Depot, Metro Cash&Carry, Dedeman și IKEA. Ușor accesibil este Parcul Herăstrău și nu departe se află Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică.

Către imobilele din complexul locativ „Green Lake Residence” este acces direct din Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti și stația de autobuze se află la doar 600 de metri față de complexul rezidențial. Este de parcurs o distanță de 11 km până la Piața Unirii din București și 8,5 km până la Gara de Nord, până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt 9,2 km și 10,3 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristici constructive cu detalii de prezentare

Ansamblul locativ „Green Lake Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 110 000 mp și complexul locativ este compus din vile individuale cu un regim de înălțime de Parter plus 2 Etaje și din clădiri de apartamente cu Subsol plus Parter și 5 Etaje. Toate imobilele sunt responsabil construite cu respectarea normelor în vigoare și au structuri de rezistență formate din cadre din beton armat și planșee, cu folosirea materialelor calitative și durabile în timp. Acoperișurile imobilelor sunt din beton de tip – terasă circulabilă și toate clădirile sunt fiabil izolate pe exterior și sunt finisate cu tencuială de exterior și piatră decorativă, iar ferestrele instalate eficient protejează încăperile de gălăgie și praf și dispun de un grad superior de izolare termică și au geamuri termoizolante. Toate blocurile de apartamente au spațiile comune complet finisate și sunt echipate cu ascensoare moderne și sigure cu capacitatea de transportare a 6 persoane.

În incinta cartierului locativ „Green Lake Residence” sunt prevăzute și multe spații comerciale situate la parterul blocurilor locative (cu acces individual), funcționează restaurante, există spații de relaxare, este o sală de sport, sunt terenuri de tenis și este un club de Yachting. Curtea complexului locativ este închisă, unde pentru copii sunt modern echipate locuri de joacă și funcționează Grădinița și Școala „King’s Oak British Internațional School” (privată). Accesul în incinta complexului de locuințe „Green Lake Residence” este securizat și se face prin sistem de acces pe bază de card și teritoriul este păzit 24 și 24 de ore. Locurile de parcare se află organizate supraterane în curtea ansamblului de locuințe.

Case și apartamente

În incinta complexului de locuințe „Green Lake Residence” sunt prezentate 17 tipuri de locuințe, există 54 de vile și 117 apartamente. Pentru alegere, la dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate în vânzare unități locative cu 2, 3, 4 și 5 camere cu suprafața de la 62 mp până la 293 mp și vile confortabile cu suprafața de la 487 mp până la 539 mp. Se vând imobilele complet finisate cu materiale de calitate superioară și cu aplicarea stilurilor moderne de design. Fiecare apartament și vilă are complet realizate toate sistemele inginerești și dispune de racordare totală la utilități.

De la imobile este acces direct către lac, nu ratați șansa să vă programați cu o vizionare la minunatele locuințele de pe malul lacului Grivița. Vă oferim posibilitatea să treceți direct de pe pagina noastră pe pagina web a complexului locativ „Green Lake Residence”, unde sunt afișate mai multe informații despre locuințe și unde găsiți contactele directe către Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Green Lake?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Lake în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Green Lake?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Green Lake în București?

Modalități de plata în Green Lake: Credit ipotecar, Noua Casă (Prima casă), Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare Green Lake?

Green Lake – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC