În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Greenfield Baneasa Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 850 € +TVA
Adresă
str. Drumul Pădurea Neagră, 2A, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 4
str. Drumul Pădurea Neagră, 2a (Ansamblul Teilor)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare
Faza 5
str. Drumul Pădurea Neagră, 2a, Voluntari (Ansamblul Castanilor)
6 etaje
așteptăm lansarea vânzărilor
Necunoscut
Finalizare în 2028 tr. 4
așteptăm lansarea vânzărilor
Faza 1
str. Drumul Pădurea Neagră, 2a, Voluntari (Panoramic Apartments)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2010 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Greenfield Baneasa Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 ianuarie 2024
2 camere
50–69 m2
de la ‍1 905 € +TVA / m2de la ‍98 700 € +TVA
3 camere
73–88 m2
de la ‍1 856 € +TVA / m2de la ‍146 895 € +TVA

Greenfield Baneasa Residence pe hartă București

str. Drumul Pădurea Neagră, 2A, Sector 1, București

Plata în rate la Greenfield Baneasa Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în Greenfield Baneasa Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness, zona de recreere, școală primară
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încalzire prin pardoseala
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, microbuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente12904
🟧 Număr clădiripeste 120
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatepază 24/24
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe57.8–124 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasat la poartă între confort și natură

Fiind amplasat prestigios în partea de Nord a capitalei ansamblul de locuințe „Greenfield Residence” oferă locatarilor săi nu numai liniște și confort dar și acces imediat la natură și aceștia facilită de cei mai bun vecini din pădurea Băneasa - de aricei și veverițe, iepurași și căprioare. Locuințele din „Greenfield Residence” sunt amplasate într-o zonă lipsită de poluare, o zonă cu un nivel scăzut al zgomotului și sunt înconjurate de 900 de ha de verdeață, aer curat și oferă cele mai plăcute plimbări. Ansamblul locativ „Greenfield Residence” se amplasează pe două laturi ale pădurii Băneasa și Tunari - pe strada Drumul Pădurea Neagră, nr. 2a, în orașul Voluntari, în județul Ilfov. Și accesul către complex se poate efectua atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun și se face prin partea Grădinii Zoologice sau prin șoseaua de centură sau DN1 – Aleea Teisani din proximitatea ansamblului de locuințe.

Amplasarea prestigioasă a ansamblului rezidențial se caracterizează și cu vecini importanți, cu instituții de învățământ prestigioase și cu localuri de interes așa ca: Ambasada SUA, centrul comercial „Băneasa Shoping City”, centrul comercial „Jolie Ville Galleria”, supermarket-ul Lidl, Academia de Poliție, Liceul Francez, British School of Bucharest, Mark Twain International School, centrul Little London International Academy, Grădinița Universul Copiilor, Grădinița Kids Kingdom Kindergarten, Grădinița Butterfly, Grădinița Franceză „La Maison Bleue”, este sala sportivă World Class Atlantis, sunt saloane de înfrumusețare, spitalul Egregora și mulți alți vecini nu mai puțin importanți.

Din incinta ansamblului rezidențial circulă zilnic transport tur-retur de la „Greenfield Residence” la Stația de Metrou Pipera, la Metroul Aviatorilor și la Mall Băneasa.

Fiind amplasat la o distanță de aproximativ 18 km față de centrul orașului București, locatarii din complex ajung până în Piața Unirii destul de ușor și repede. Grădina Zoologică se află la doar 2,4 km de la locuințe, până la Aeroportul din Băneasa sunt 16,5 km, Aeroportul din Otopeni se află poziționat la 6,7 km și până la Gara de Nord din București sunt 15,3 km.

Descrierea cartierului rezidențial îmbrățișat de pădure

Unul din cele mai mari proiecte rezidențiale din sectorul 1 este amplasat pe un teren cu suprafața de 60 ha - Ansamblul imobiliar „Greenfield Residence” este dezvoltat în 6 faze și constă din mai multe cartiere cu case private, case de tip - înșiruite și blocuri rezidențiale cu regimuri diverse de înălțime: Rubin, Topaz, Blue, Onix, Quartz, Salcâmilor, Platanilor, cartier Plaza ș.a. Toate materialele de construcție folosite la realizarea imobilelor sunt alese cu cea mai mare răspundere și cu o deosebită atenție. La realizarea imobilelor Dezvoltatorul a folosit cele mai inovative și efective soluții tehnice și blocurile sunt realizate în conformitate cu cele mai ridicate norme de rezistență seismică. Toate imobilele din complex dispun de o structură constructivă de tip dual cu stâlpi și diafragme din beton armat și cu zidăria pereților din cărămidă Prortherm Wiennerberger, peste care pe partea exterioară a caselor este aplicat un termo-sistem cu grosimea de 10 cm, care influențează nu numai la crearea unui ambient cald în apartamente dar și care semnificativ influențează la eficiența sistemului termic și fonic și economisește costurile la facturi. Aici este cazul de menționat și calitatea superioară a ferestrelor instalate, tâmplăria exterioară a blocurilor locative este realizată din profil PVC de la Salamander Streamline de culoare antracit și dispune de 5 camere de izolare termică și au geamuri termopane. Important este faptul că grosimea zidăriei pereților interiori dintre apartamente este de 30 cm, iar pentru compartimentarea interioară (pereții din interiorul apartamentelor dintre camere) sunt construiți cu grosimea de 11,5 cm și garantează un grad sporit de fono izolare, liniște și intimitate tuturor locatarilor, vecinilor, precum și asigură un somn sănătos copilașilor. Spațiile comune ale blocurilor locative sunt elegant combinate cu pardoseli din granit natural și pereți gletuiți și tencuiți. Casele scărilor sunt echipate cu lifturi moderne și silențioase cu cabine mari și inteligent programate de la firma elvețiană - Schindler 3300.

În incinta complexului de locuințe este dezvoltată și o zonă special oferită pentru odihna, relaxarea și petrecerea plăcută a timpului liber rezidenților – Greenfield Plaza, unde sunt oferite cele mai bune servicii, unde funcționează cele lai bune magazine cu cele mai calitative mărfuri, unde se află o piscină acoperită și o piscină la aer liber, zona Greenfield Plaza este gândită cu o mulțime de facilități de recreere, cu diverse terenuri sportive, teren de tenis, de fotbal și unde este prevăzut un SPA salon plus se află cafenele și restaurante cu cele mai delicioase și variate gustări. De asemenea în incinta complexului este proiectată o școală (Școala Internațională bilingvă „Avenor College”) și o grădiniță și aici funcționează bănci, sunt bancomate, farmacie și este supermarket-ul Mega Imege Shop & Go. Curțile sunt gândite până la ultimul detaliu și dispun de spații special amenajate pentru plimbările cu cățeluși.

Iar Parcul Platanilor din complex este unul dintre cele mai mari Parcuri private din sectorul 1, care este desfășurat pe o suprafață de 6000 mp și dispune de o mulțime de locuri de joacă, distracții pentru copii, terenuri de sport și fitness, zone de recreere și spații de relaxare.

Toți locatarii complexului rezidențial – deținători de transport personal, sunt asigurați cu suficiente locuri de parcare.

Siguranță, Confort și Pază – acestea sunt criteriile principale pentru liniștea locatarilor din complexul „Greenfield Residence”, unde este acces securizat și care este păzit 24 din 24 de ore.

Detaliile apartamentelor luminoase din mijlocul naturii

Mai mult de 6000 de unități locative sunt dezvoltate în complexul imobiliar „Greenfield Residence” și acestea sunt clasificate în apartamente cu două, trei și patru camere, toate sunt logic compartimentate cu scheme funcționale și spații generoase, care încep de la 57,80 mp și ajung până la 124 mp, cu terase grațioase semi-acoperite pentru locuințele poziționate la etaje și cu grădini superbe pentru apartamentele amplasate la parterul blocurilor. Interioarele locuințelor sunt perfect proiectate, unde bucătăriile sunt separate (de tip închis) prin concepte modulare, camerele sunt proiectate separate și legate prin holuri corect poziționate și toate unitățile locative beneficiază de spații de depozitare. Spațiile generoase ale locuințelor au scheme proiectate cu linii drepte și curate, care oferă posibilitatea de personalizare a apartamentelor în orice stil dorit cu alegerea mobilierului în stilul respectiv. Apartamentele sunt luminoase, spațioase și finisate doar cu materiale de clasă Premium de producere de import din Italia, Spania, Belgia, Elveția și Germania.

Pereții apartamentelor sunt clasic tencuiți și sunt acoperiți calitativ cu glet, iar pentru placarea pardoselilor din dormitoare și living-uri este folosit parchet-ul laminat de tip stejar Achensee cu grosimea de 8 mm de la firma Egger. Pardoselile bucătăriilor și blocurilor sanitare sunt finisate cu plăci ceramice de la Delta Studio și dispun de nuanțe elegant combinate în bej și maro. Pentru finisarea camerelor de baie este aplicat un stil de design practic și sunt instalate obiecte sanitare funcționale de la Ideal Standard, toate blocurile sanitare sunt fiabil hidro izolate cu mortar hidrofug de firma Cersanit CL51.

Ușile interioare instalate în locuințe sunt de la PINUM, iar ușile de acces, ce sunt instalate la intrare în fiecare apartament sunt de culoarea stejarului din partea interioară și pe exterior sunt finisate cu wenge , ce perfect se combină cu pardoselile și pereții din spațiile comune.

Sistemul de încălzire este montat prin pardoseală și toate instalațiile sunt conectate la centrala termică din bucătărie, care funcționează prin condensare și este de tip mural de la firma Viessmann Vitodens 050W cu putere calorică de 24 kW. Iar pentru reglarea temperaturii furnizate de centra termică în camera de zi este instalat termostatul ambiental de la Honeywell.

În apartamente este contorizare individuală pentru controlul consumul utilităților racordate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Greenfield Residence” are o experiență vastă în domeniul construcțiilor și dezvoltării de imobiliare de peste 28 de ani – compania „Impact Developer&Contractor” SA a fost înființată în anul 1991 și are proiecte perfect dezvoltate în București, Ploiești, Oradea și Constanța.

Dumneavoastră aveți puse la dispoziție cele mai bune soluții de finanțare din partea echipei de consultanți ale Dezvoltatorului, care constă doar din profesioniști în domeniul financiar și care funcționează în confidențialitate pentru interesele Dvs fără comision de consultanță și cu transparență la încheierea contractelor, vă ajută să profitați de credite fără taxe ascunse și colaborează cu multe instituții financiare pentru a vă oferi cea mai convenabilă Dvs metodă de finanțare în cel mai scurt timp.

La biroul de vânzări puteți face o programare la vizionarea celor mai desăvârșite apartamente dedicate oamenilor îndrăgostiți de natură și pentru cei care-și doresc o viață liniștită și confortabilă. Nu ratați șansa de a trece pe site-ul web al ansamblului de locuințe „Greenfield Residence” unde sunt afișate toate facilitățile și beneficiile locuințelor noi, nu ezitați să treceți doar cu un click pe pagina Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Greenfield Baneasa Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Greenfield Baneasa, Greenfield Zoo Baneasa.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Greenfield Baneasa Residence din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Greenfield Baneasa Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 850 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Greenfield Baneasa Residence în București?

Modalități de plata în Greenfield Baneasa Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Greenfield Baneasa Residence?

  • Ansamblul Teilor – Finalizare în 2024 tr. 4
  • Panoramic Apartments, Ansamblul Salcâmilor, Ansamblul Platanilor – finalizat
  • Ansamblul Castanilor – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC