Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Boreal Plus
în Constanța
Prețul / m2
de la ‍1 159 € +TVA
pe ‍9 €
Adresa
str. Brest, 2, zona Boreal, Constanța

Schițe și prețuri în Boreal Plus

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 22 iulie 2022
1 camerede la 62 m2de la ‍1 286 € +TVA / m2de la ‍79 710 € +TVA
2 camere73–88 m2de la ‍1 159 € +TVA / m2de la ‍91 520 € +TVA
3 camerede la 98 m2de la ‍1 223 € +TVA / m2de la ‍119 900 € +TVA

Boreal Plus pe hartă Constanța

str. Brest, 2, zona Boreal, Constanța

Etape dezvoltare

Boreal Plus
Faza 2, Faza 3, Faza 4
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2023
Boreal Plus
Vile - Faza 1
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2023

Modalități de achiziție a unui apartament în Boreal Plus

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţipanouri solare, loc de joacă, hypermarket, grădiniță, spacii comerciale, teren de sport,
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri9 blocuri și 18 vile
🟧 Parcaresubetarnă și supraterană
🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri apartamente și vile duplex

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, vile cu 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente62–171 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

În partea de Nord a orașului Constanța, în zona Boreal, pe strada Brest, la numărul 2 se află localizat ansamblul rezidențial „Boreal Plus”. Imediat lângă complexul de locuințe este hipermarketul Kaufland și nu departe funcționează piața agroalimentară Cireșica, iar până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” sunt de parcurs circa 2 km lângă care funcționează magazinele: Decathlon, Dedeman, JYSK, Brico Depot, Lems, Selgros, iar până la Vivo Mall sunt de parcurs aproximativ 3,9 km. De la locuințele noi este acces facil către grădinițe de copii, școli, centre medicale, farmacii și localuri de agrement. Cele mai frumoase plaje din Stațiunea Mamaia se află la o distanță de 4-5 km, până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” sunt 4,6 km și 4,4 km până la Luna Park.

În proximitatea complexului rezidențial „Boreal Plus” se află stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze și maxi taxi. Sunt de parcurs 7 km până în centrul orașului Constanța și 9 km până la Portul Turistic Tomis, Gara din Constanța este la o distanță de 8 km și sunt 18,6 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Informații tehnice, detalii constructive și amenajarea proiectului imobiliar

Complexul rezidențial „Boreal Plus” este compus din 9 blocuri de apartamente și dispune de 18 vile individuale și vile de tip – Duplex (cuplate la calcan). Regimul maxim de înălțime al blocurilor locative este de Parter plus 11 Etaje. Toate imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectura modern cu design-uri minimaliste cu aplicarea soluțiilor tehnice eficiente și cu utilizarea tehnologiilor performante. Toate imobilele corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță și casele noi sunt construite din materiale calitative și au structuri de rezistență realizate pe cadre din beton armat cu umplutura tuturor închiderilor exterioare și a pereților interiori realizată din cărămidă. Imobilele sunt hidro și termo izolate și toate blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, sigure și silențioase. Spațiile comune din blocuri sunt complet finisate și există organizate și boxe de depozitare.

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” este eficient iluminat și are instalate panouri solare, are serviciu de gestionare a deșeurilor, funcționează sistem de colectare selectivă, sunt sisteme de recuperare și gestionare a apei folosite. În incinta cartierului locativ sunt prevăzute diverse spații comerciale, curtea complexului rezidențial are plantați peste 12 000 mp de spații verzi, unde este amenajat un teren de sport și în parcul personal sunt modern echipate locuri de joacă pentru copii în siguranță. Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat, unde sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente de Premiul clasă și Vile luxoase

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” dispune de un total de 673 de apartamente și 18 vile dintre care 4 case sunt individuale și 14 vile sunt de tip Duplex. În vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip - Studio, sunt apartamente cu 2 și 3 camere logic compartimentate și vile cu 4 camere. Unitățile locative au suprafețele cuprinse de la 62 mp până la 171 mp și locuințele situate la parterul blocurilor rezidențiale plus toate vilele facilită de grădini personale. În vânzare imobilele se predau complet finisate și au dotări și finisaje de calitate superioară, cu marmură, granit și plăci ceramice de gresie și faianță porțelanată de calitate înaltă și parchet laminat triplu stratificat. Obiectele sanitare alese de Premium clasă sunt instalate în camerele de baie. Sistemul termic al locuințelor este instalat prin pardoseală și sistemul electric este complet realizat.

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” este dezvoltat de către compania „Impact Developer & Contractor” SA, care a fost înființată în anul 1991 și are o experiență vastă în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pentru alte informații utile despre locuințele noi, metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzare ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Boreal Plus”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Boreal Plus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Impact Developer & Contractor

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Boreal Plus în Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Boreal Plus?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1159 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Boreal Plus în Constanța?

Modalități de plata în Boreal Plus: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Boreal Plus?

Boreal Plus – finalizare în trimestrul 4, 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC