În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Boreal Plus
în Palazu Mare

Prețul / m2
de la ‍1 159 € +TVA
Adresă
str. Brest, 2, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Case
Încă 17 blocuri în această etapă
Încă 17 blocuri
str. Brest, 2, zona Boreal, Constanța (casa 17)
2 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Brest, 2, zona Boreal, Constanța (bloc 1)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Brest, 2, zona Boreal, Constanța (bloc 4)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Boreal Plus

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
1 camere
62 m2
preț la cerere
2 camere
69–88 m2
preț la cerere
3 camere
98 m2
preț la cerere

Boreal Plus pe hartă Palazu Mare

str. Brest, 2, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Plata în rate la Boreal Plus

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Boreal Plus

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipanouri solare, loc de joacă, hypermarket, grădiniță, spacii comerciale, teren de sport, 12.000 mp de spații verzi amenaja
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente673
🟧 Număr clădiri9 blocuri și 18 vile
🟧 Parcare811 locuri de parcare
🟧 Regim inalțime11 etaje
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente și vile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, vile cu 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–171 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

În partea de Nord a orașului Constanța, în zona Boreal, pe strada Brest, la numărul 2 se află localizat ansamblul rezidențial „Boreal Plus”. Imediat lângă complexul de locuințe este hipermarketul Kaufland și nu departe funcționează piața agroalimentară Cireșica, iar până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” sunt de parcurs circa 2 km lângă care funcționează magazinele: Decathlon, Dedeman, JYSK, Brico Depot, Lems, Selgros, iar până la Vivo Mall sunt de parcurs aproximativ 3,9 km. De la locuințele noi este acces facil către grădinițe de copii, școli, centre medicale, farmacii și localuri de agrement. Cele mai frumoase plaje din Stațiunea Mamaia se află la o distanță de 4-5 km, până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” sunt 4,6 km și 4,4 km până la Luna Park.

În proximitatea complexului rezidențial „Boreal Plus” se află stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze și maxi taxi. Sunt de parcurs 7 km până în centrul orașului Constanța și 9 km până la Portul Turistic Tomis, Gara din Constanța este la o distanță de 8 km și sunt 18,6 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Informații tehnice, detalii constructive și amenajarea proiectului imobiliar

Complexul rezidențial „Boreal Plus” este compus din 9 blocuri de apartamente și dispune de 18 vile individuale și vile de tip – Duplex (cuplate la calcan). Regimul maxim de înălțime al blocurilor locative este de Parter plus 11 Etaje. Toate imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectura modern cu design-uri minimaliste cu aplicarea soluțiilor tehnice eficiente și cu utilizarea tehnologiilor performante. Toate imobilele corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță și casele noi sunt construite din materiale calitative și au structuri de rezistență realizate pe cadre din beton armat cu umplutura tuturor închiderilor exterioare și a pereților interiori realizată din cărămidă. Imobilele sunt hidro și termo izolate și toate blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare moderne, sigure și silențioase. Spațiile comune din blocuri sunt complet finisate și există organizate și boxe de depozitare.

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” este eficient iluminat și are instalate panouri solare, are serviciu de gestionare a deșeurilor, funcționează sistem de colectare selectivă, sunt sisteme de recuperare și gestionare a apei folosite. În incinta cartierului locativ sunt prevăzute diverse spații comerciale, curtea complexului rezidențial are plantați peste 12 000 mp de spații verzi, unde este amenajat un teren de sport și în parcul personal sunt modern echipate locuri de joacă pentru copii în siguranță. Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat, unde sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente de Premiul clasă și Vile luxoase

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” dispune de un total de 673 de apartamente și 18 vile dintre care 4 case sunt individuale și 14 vile sunt de tip Duplex. În vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip - Studio, sunt apartamente cu 2 și 3 camere logic compartimentate și vile cu 4 camere. Unitățile locative au suprafețele cuprinse de la 62 mp până la 171 mp și locuințele situate la parterul blocurilor rezidențiale plus toate vilele facilită de grădini personale. În vânzare imobilele se predau complet finisate și au dotări și finisaje de calitate superioară, cu marmură, granit și plăci ceramice de gresie și faianță porțelanată de calitate înaltă și parchet laminat triplu stratificat. Obiectele sanitare alese de Premium clasă sunt instalate în camerele de baie. Sistemul termic al locuințelor este instalat prin pardoseală și sistemul electric este complet realizat.

Ansamblul rezidențial „Boreal Plus” este dezvoltat de către compania „Impact Developer & Contractor” SA, care a fost înființată în anul 1991 și are o experiență vastă în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pentru alte informații utile despre locuințele noi, metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzare ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe web pagina complexului rezidențial „Boreal Plus”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Boreal Plus?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Boreal Plus Constanţa.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Boreal Plus din Palazu Mare?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Boreal Plus?

M² în acest complex costă de la ‍1 159 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Boreal Plus în Palazu Mare?

Modalități de plata în Boreal Plus: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Boreal Plus?

  • bloc 4, bloc 5 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 16, casa 17, casa 18, bloc 1, bloc 2, bloc 3 – finalizat
  • bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9 – în viitor
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC