Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Caro Residence Otopeni
în Otopeni

Case
de la ‍140 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 037 €
pe ‍74 €
Dezvoltător
Adresă
str. Putna, 12, Otopeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 15 blocuri în această etapă
Încă 15 blocuri
str. Putna, 12, Otopeni (casa 13)
2 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Caro Residence Otopeni

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
Case
135 m2
de la ‍1 037 € / m2de la ‍140 000 €

Caro Residence Otopeni pe hartă Otopeni

str. Putna, 12, Otopeni, Ilfov

Plata în rate la Caro Residence Otopeni

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Caro Residence Otopeni

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Dressingda
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12 case
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobil case cuplate, duplexuri și case individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100–150 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Caro Residence Otopeni” se află localizat în partea de Nord de la București și locuințele noi sunt dezvoltate pe strada Putna, la numerele 10-12, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Zona de amplasare a locuințelor este foarte liniștită și apropiată de toate facilitățile urbane. Este un kilometru până la supermarketurile Penny șu LIDL și 1,4 km până la supermarketul Mega Image, nu departe funcționează o farmacie, este o frizerie și se află o stație de alimentare pentru autovehiculele electrice și în proximitate se află cafenele și restaurante. De la complexul rezidențial sunt de parcurs aproximativ 1,2 km până la centrul educațional preșcolar „Alexander Kindergarten”, o distanță de circa 2 km este până la Grădinița cu program prelungit Nr. 4 din Otopeni și sunt 2,8 km până la Grădinița Germană „Engel Bengel”, iar până la Liceul Teoretic „Ioan Petrus” sunt 3,6 km.

În apropierea locuințelor noi circulă autobuze și este de parcurs o distanță de 20 km până în Piața Unirii din București și 17,5 km până la Gara de Nord din capitală, iar Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 5,6 km și sunt aproximativ 11 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Detalii de prezentare ale cartierului locativ

Complexul rezidențial „Caro Residence Otopeni” este compus dintr-un grup de case deosebite proiectate cu un design modern. În complex sunt case private individuale, case cuplate și Duplex-uri, construite cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și o mansardă. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu placă groasă fără de grinzi aparente. Pereții imobilelor sunt realizați din cărămidă Porotherm unde grosimea închiderilor exterioare este de 30 cm. Sistemul termic exterior al caselor constă din polistiren expandat cu densitatea de eps 80 și 100, iar mansardele sunt izolate cu spumă poliuretanică. Tâmplăria exterioară instalată la case este foarte calitativă, dispune de trei foi de geam termopan instalat în profil PVC de la Salamander cu grosimea profilului de 82 mm și de culoarea gri antracit pentru ambele părți (la interior și pe partea exterioară). Fațadele imobilelor cuplate sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinație cu culoarea gri, aplicată în linii simple și casele cuplate au un design ultra modern. Casele individuale sunt proiectate într-un stil arhitectural de clasică contemporană și culorile tencuielilor exterioare aplicate pentru finisarea fațadelor sunt alese în contrast maro, alb și alb.

Toate locurile de parcare din complex sunt organizate supraterane (câte 2 locuri) în curtea unităților locative. Drumurile interioare sunt asfaltate și amenajate și casele dispun de trotuare pavate.

Despre finisarea caselor

Ansamblul rezidențial „Caro Residence Otopeni” se compune din 43 de unități locative cu 3 sau 4 camere și în prima fază de dezvoltare sunt prezentate 16 case cuplate câte 4 unități. Locuințele noi sunt disponibile cu suprafețele de la 100 mp și până la 150 mp și acestea dispun de câte o curte privată. Casele sunt ideal proiectate cu scheme inteligente cu o camera de zi generoasă, cu bucătărie, au 3 dormitoare și 3 camere de baie, plus sunt spații de depozitare și toate au terase. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și fiecare proprietate locativă se încălzește individual cu centrala sa termică proprie cu funcționare în condensare de firma Bosch. Toate instalații termice instalate la case sunt calitative și sunt alese de la firma Romstal. Se predau locuințele racordate la toate utilitățile.

Pentru achiziționarea unei locuințe în acest complex sunt acceptate creditele bancare. Pentru a stabili o vizionare și pentru mai multe informații suplimentare, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului locativ „Caro Residence Otopeni”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Caro Residence Otopeni?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Caro Residence, Caro Residence Putna.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Caro Residence Otopeni din Otopeni?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Caro Residence Otopeni?

M² în acest complex costă de la ‍1 037 €.

Cum să cumpăr un apartament în Caro Residence Otopeni în Otopeni?

Modalități de plata în Caro Residence Otopeni: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Caro Residence Otopeni?

casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 16 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC